מסכן דני רודריגז עם פריקת כתף. נראה אם יהיה לנו מה למכור במחצית השנייה כי בנתיים הולך קשה מול הבונקר של ויאדוליד. מדהים שאין כזה דבר ירידת מתח בברצלונה.
עכשיו אני מבין למה פורט לא פותח בשום משחק, הבן אדם לא חור אלה מכתש בהגנה. כל ההתקפות של הקבוצה הגרועה בליגה הלכו דרכו והגיעו מהר מאוד לרחבה ולהתקפי לב שלי. היה צפוי שנספוג ונצטרך לעלות את ימאל למשחק, לפחות פדרי נח מחצית.
יאללה לסן סירו, מקווה שגבי יחגוג שם כמו מוריניו בסיום המשחק.
היו קצת דפיקות לב, עד שפליק עשה את האמיתי שלו והוציא את פאטי.
פורט ודני רודריגז חלשלושים. אבל גם בלי קשר לפיזיות - הראשון שיחק די כמו באלדה של לפני פליק, והשני אולי עוד יגדל, אבל בעיקר עשה שטויות. ניכר ששניהם עלו קודם כל כדי לנסות להוכיח את עצמם בכוח ובכל מחיר, מבלי להבין שאצל פליק דריבל או בעיטה לשער נחשבים פחות ממשחק חכם ונכון, ויכולת התמודדות פיזית. לפחות שניהם ילדים שרק יצאו מהמקפיא, אז יש לאן לשאוף.
משחק נקסט מסריח מול קבוצה שמשחקת על פארש. העיקר ניצחנו, עם מחצית מנוחה לפדרי ופרנקי (ומשחק שלם לאיניגו, פראן וקובארסי), ובלי צהובים לראפיניה, טומטום ואיניגו.
מרטין המצטיין של המשחק. תשבו, תחשבו, ותנסו לעכל את הרגע ההיסטורי הזה. זה תואר יותר חשוב מאליפות וצ’מפיונס. ביחד.
לא חושב שהמחצית הראשונה היית מדד ליכולת, כי הם כבשו גול והלכו להתבנקר, רק שהם נכנסו לפיגור והתחילו לתקוף ראית כמה הוא לוקה בחסר בסגירה, פשוט איבד כל פעם את הכדור באוויר ואת השחקן שלו.
נכון, כשהם ניסו קצת לתקוף הוא היה חור ענק.
כשהם לא ניסו הוא השתתף יפה בהתקפות שלנו.
שחקן בעייתי נכון לעכשיו. הבעיה שלו כנראה ריכוז, לא היכולת. אולי פליק עוד יעשה ממנו שחקן.
היו פה כמה שחקנים שלא לקחו את ההזדמנויות בידיים. גם אריק גרסיה היה פעם בפריזר, אבל כשקיבל דקות היה טוב ועכשיו הוא חלק חשוב בסגל. גם פרמין. פאטי, ויקטור, פורט יחזרו לפריזר עד שעוד מישהו ייפצע.
גם דני רודריגס עד שנפצע עיצבן אותי קצת. אני בעד חוצפה חיובית, אבל אתה לא בועט פעמיים לשמיים מעמדה לא נוחה כששחקנים קצת יותר בכירים מחכים למסירה.
אפשר לעלות עם הרכב טלאים כשהטלאים משחקים יותר במהלך העונה ואז לפחות יש ביניהם תיאום והם לא קרים. ההרכב היה מועד לפורענות וכישלון וזאת הביקורת היחידה שיש לי על המאמן הגרמני-הוא גומר את הספסל שלו. חוץ משחקנים שהוא אוהב כמו גאבי, פרמין ומרטין, הספסל שלנו פשוט לא קיים.
-חבל שעושים לפאטי בויאן2 ותוקעים אותו באגף כשהוא לא קיצוני כבר. הוא צריך לשחק בחוד בשביל להביא לידי ביטוי עוד חלק מהיכולות שיש לו. עוד יותר עצבן אותי שהוציאו אותו ולא את פאו שבאמת לא עשה כלום, גורנישט. הילד צריך ללכת למקום שיהיה חלוץ שני כזה, כמו בטיס או סביליה. לא אנגליה ולא נעליים.
-לא הבנתי מי זה דני הזה ומי הוא חושב שהוא, בנאדם בזבז התקפות כמו מים כאילו הוא מינימום רובן. זאת כבר לא חוצפה חיובית זה חוסר מודעות.
-כריסטינאסן בלם טוב כשהוא כשיר.
-הגול של טר שטגן. לדעתי מיהרו לפתוח איתו.
-לא יודע איך מרטין קיבל מצטיין, בנאדם היה סביר לגמרי ונתן בישול כמו אלבה למסי. פרמין זה מלך העולם.
-אני מקווה שהגול של ראפיניה יתן לו קצת ביטחון בסיומת להמשך מול אינטר וריאל. אנחנו צריכים את הסיומת שלו, כי כדורגל אין לו.
אני מתחיל להבין את הסטנדרט המינימלי של פליק. אין כזה דבר להיות חלש פיזית כשאתה עולה לשחק עם הקבוצה. גם ג’רארד מרטין שהוא חלש מבחינת כדורגל פיזי מספיק לנצח מאבקים. פורט פשוט לא שם פיזית. זה לא עיניין של תיאום עם קו הנבדל או העובדה שהוא איבד ריכוז בשירות או לא דייק הכדורים, זה הקושי להתמודד פיזית עם קבוצת סגונדה. אני כנראה יכול להגיד דברים דומים גם על טורה.
דני נתן יוצר מידי וייבים של קדם עונה- לבלוט באופן אישי בלי השלכות. באסה בשבילו שפרק את הכתף, נראה מה יהיה בהמשך.
נקודות יש, אבל לא הורגש שהצלחנו להשיג את המנוחה המתבקשת. לפחות נקווה שריאל תאבד נקודות. יאללה לשני הגמרים.
בדיוק בגלל הדברים האלה משבחים את ימאל והבגרות שלו, דני רק רצה להוכיח ולנסות את הדריבל כמו כל ילד בגיל הזה, ימאל הוא היוצא דופן בהבנת המשחק שלו והבגרות.
כן, אבל לא במשחקים הראשונים שלו. זה דווקא הפוך, למרות שללאמחן את הדריבל הוא לא התעקש להיכנס בכוח. פרגנו לו המון על הבגרות, והוא התחיל לקחת על עצמו עוד ועוד דריבלים.
אפשר ככלל להתווכח כמה הדברים הללו רעים. אצה חייב שחקנים שיביאו לידי ביטוי את האיש על אחד שלהם כדי לייצר יתרון מספרי, אבל דני ממש ניסה להפוך את זה לאודישן. הוא צעיר, עוד ילמד.
חשדתי לגבי זה במשחקים הבודדים שהוא שיחק העונה והיום קיבלתי סופית את התשובה שלי.
פליק לא סומך עליו הגנתית. וזה לא חוסר יכולת, זה חוסר רצון.
דווקא בצד היכולת התרשמתי ממנו מאוד היום. הוא מוכשר בטירוף. אבל הכישרון הזה כנראה מגיע עם אופי שלא מתאים לעמדת המגן ברמות האלה. יש לו לב של מספר ‘10’. שחקן שכונה.
עם הכדור הוא מסוגל להמון(דריבל על שטח קטן, מסירות ארוכות מדויקות) אבל בלי הכדור הוא אפילו לא מתאמץ לסגור שחקן שנמצא חצי מטר ממנו. היה לו מהלך ששחקן ויאדוליד עבר אותו ברחבה בלי להתאמץ, ופורט פשוט רץ בעצלתיים סומך על אראוחו להתמודד עם זה.
מאוד מזכיר לי את קאנסלו.
אני סקרן לראות מה יצא ממנו בעתיד.
דני רודריגז פתח בצורה מעניינת אבל לא הצליח לעבור את שלב ההתרגשות לפני שנפצע. לצערנו זו גם בעיה חוזרת אצלו כי זו הפציעה השלישית שלו העונה שבגללה ההתקדמות שלו נעצרה. אולי הוא צריך עוד טיפה זמן.
בסה’‘כ משחק קלאסי שתקוע כמו בעצם בגרון בתוך סריה של מאבקים אינטרגלאקטים. רוב השחקנים הציגו את היכולת המצופה מהם, והקבוצה ניצחה במינימום מאמץ.
נגיע ליום שלישי עם מספיק התרעננות ועם פער ה-4 נק’ עומד בעינו.
יכול להיות שבאמת כדאי יהיה לנסות את אאא"פ כסוג של חלוץ במשחקים מסויימים.
לחלוטין לא נכון. כמו שנדב ציין - מה שהכי הרשים פה לא מעט אנשים, כולל אותי, זה דווקא זה שהוא לא עשה שטויות, אלא כמעט בכל מהלך בחר בפעולה הכי נכונה, גם אם היא “רק” למסור אחורה כדי להרגיע את המשחק. וגם כשדירבל, ונכשל, היה ברור שלפחות הרעיון היה נכון.