אני כמו אייל ונדב, שיבחתי את הבגרות של לאמין מההתחלה.
הוא דווקא התחיל להיות אנוכי קצת אחרי שכבר היה שחקן הרכב מוביל. וגם אתמול.
לי לאמין תמיד הזכיר את מסי המבוגר, כזה שמחפש מסירה קלה או דריבל פשוט כדי ליצור מצב. רק עכשיו לאמין מתחיל לקחת על עצמו יותר מדי.
דני רודריגז גם לא בן 16, הוא בן 19. אני מבין את ההתרגשות, וזה רק 30 דקות בסה"כ, אבל לא הייתי מרוצה ממנו . מקווה שייצא ממנו שחקן שחקן, רק לא בדרך האנוכית הזאת.
מאתגר אתכם למצוא שחקן שמצטיין בדריבל שלא נתקל בקלישאה של “קבלת החלטות לא נכונה” (מסי לא נחשב).
תמיד דריבליסטים נתקלים בביקורת הזאת מכיוון שבהגדרה הם מבצעים פעולה עם סיכויי הצלחה נמוכים: לכן הקשרים הם השחקנים ה"אחראיים" לכאורה - הרי הרבה יותר קל לשחרר לחץ ולמסור לצדדים מאשר לנסות לעקוף את המגן.
כשהם “משתפרים” בקבלת ההחלטות הם לרוב משתפרים בעיקר בפיזיות וביכולת שלהם לתת גוף, בעיני זה המקרה עם לאמין שעוד מיומו הראשון הצטיין בקבלת החלטות.
עדיף ששחקן צעיר (בן 19 זה גם נחשב צעיר…) יהיה אובר ביטחון מאשר חסר ביטחון.
בשביל הראשון יש מאמן שכול לאזן אותו לשני קשה מאוד לעזור.
מחזק ומוסיף, פפ גווארדיולה בזמנו כתב מאמר שבו דיבר על ברצלונה של רייקארד ודיבר על זה שרונאלדיניו מקבל את הכדור 10 פעם ומתוך 10 פעם צריך שרק פעם אחת תהיה מוצלחת. והקבוצה תהיה מוכנה לכך השחקן המוביל שלה לוקח סיכונים.
כן, רק שרודריגז הוא לא בדיוק שחקן מוביל.
הטענות שלי כלפיו הם לא בגלל דריבלים לא מוצלחים, אפילו לא הזכרתי את זה. אלא בגלל 2 בעיטות ממצב לא טוב ומסירות לא מדויקות. זאת חוצפה לא חיובית בכלל.
הלוואי וישתפר, לא יזיק לנו ווינגר מהיר וערמומי ובחינם ושחקן בית.
הוא היה אתמול מאוד מפוזר ולא שמחתי שהכדור הגיע אליו, בכללי אתמול הרגיש שלי שכולם רצו להראות את היכולת כדרור שלהם. כל שחקן אפילו ג’רארד מרטין ניסו להעביר את השחקן שהיה מולם, עד המחצית זה היה סבל.