רפא מארין פותח במדי קאסטייה ברגעים אלו ממש, לא פציעה ולא נעליים.
החלטה מוזרה של אנצלוטי, גם אם יש איזשהו רציונל בלאמן את קסאמירו כבלם לקראת סיטי (לא נראה לי), למה לא להכניס אותו לסגל לפחות?
אנחנו צריכים את קאסמירו בקישור האחורי נגד סיטי. ראינו מה קרה במשחק הראשון. הוא היה חסר וזה גרם לבלמים לצאת קדימה וליצור בעיות…
מצחיק שדווקא השחקן הכי מבוגר בסגל לא מקבל מנוחה.
האנטי שיש לאנצ’לוטי כלפי שחקני קסטיליה הוא הזוי. ממה הוא כ"כ מפחד? שחקן אחד מקסטיליה בהרכב לא יהרוס את הקבוצה.
נקווה למשחק קל ובלי פציעות. מתאים אליפות היום להעלות את המורל לפני סיטי.
רובן חימנס כתב המארקה מדווח מהברנבאו: אוהדים רבים מחכים לאוטובוס הקבוצה ב- Sagrados Corazones. . זה יום טוב במדריד והאוהדים רוצים להראות את תמיכתם בשחקנים וגם להתחמם ליום רביעי.
מה האוהדים חושבים על ההרכב? קרוב לעשרת אלפים מצביעים: 56% לא מרוצים מכך שקורטואה, קאסמירו ומודריץ’ משחקים – הם דרשו הרכב על טהרת המחליפים בלבד; 38% מרוצים מכך ששחקנים בכירים רבים מקבלים מנוחה; 6% חושבים שזה קצת זלזול בליגה ושהיה צריך להתאמץ יותר כדי להשיג את הנקודה החסרה.
והנה כמה דעות מה-AS: חאבי הראס מבקר את קרלו אנצ’לוטי: “אני לא מבין למה קרלו נותן ללוקה לשחק הערב. זו הפתעה גדולה. לגבי קורטואה אני לא מופתע”| לואיס נייטו מחזק אותו: “אף אחד לא מכיר את גופו טוב יותר מאשר השחקן עצמו אבל הנוכחות של מודריץ’ ב-11 מפתיעה. לפחות בנזמה נח, הוא היחיד שבאמת אין לו תחליף. זו הזדמנות ייחודית עבור מרסלו להניף את הגביע כקפטן, הייתה לו תקופה מטורפת כאן”.
לסיום: רפאל נדאל יקבל את הכבוד לבעוט את בעיטת הפתיחה של משחק ההכתרה נגד אספניול היום (בתקווה שהכל יילך כשורה). אגדת הטניס, היחיד בהיסטוריה שזכה ב-21 גראנד סלאמים (לאחר התואר האחרון באוסטרליה הפתוחה בינואר), ידוע באהדתו לריאל מדריד והוא חבר כבוד של המועדון מאז 2011. היה גם (ביציע) במשחק האליפות נגד מאיורקה ב-2007.
אם הייתי צריך לבחור שחקן אחד שיסופסל הערב זה בנזמה לפני מודריץ’, כי אין ברירה, זה עדיין קרלו. אין לצרפתי תחליף ואוי ואבוי אם היה פותח. מקווה בכל מקרה שהקרואטי ישחק מחצית לכל היותר. הייתי מעדיף לראות את איסקו שגם נתן הרבה ועוד מעט עוזב. מקווה שמריאנו לשם שינוי לא יהיה כל כך פרוע ויראה טיפ-טיפה כדורגל. כל העיניים למרסלו.
לאחר שיטוט בטוויטר יש האומרים שסוכם שקרלו לא יקח לראול את השחקנים מהקאסטייה מכיוון שהקאסטייה צריכה לנצח את המשחקים שנותרו לה כדי לעלות לפליאוף עליה לסגונדה.
למה לוקה?
הרגשה מאוד מוזרה לקראת משחק האליפות הזה. אנחנו עומדים לזכות בליגה ועם זאת המשחק הזה מרגיש כמו עצם בגרון. ביום רגיל הייתי אומר שצריך להיזהר מסרג’י דרדר ולא לתת לrdt לברוח לבלמים, אבל כל זה פשוט לא מעניין כרגע. רק שנעבור את המשחק בשקט ויאללה להתכונן לרביעי.
למה מריאנו אבל ? היה עדיף איסקו או אפילו מנדי חלוץ.
מקווה מאוד שההחלטה לעלות עם מודריץ לא תעלה לנו ביוקר.
מודריץ’ מוביל כדור ופתאום שם לב שהשחקן בכנף שמאל עושה תנועה חכמה לעומק, הוא כמעט לא האמין למראה עיניו.
ותודה לנמני
שימו את הסיומת של רודריגו על ויני וזה כנראה השחקן הטוב בעולם ביי פאר.
מקווה שמודריץ’ יצא במחצית, אבל על מי אני עובד
הייתי לוקח גם את התנועה והבנת המשחק של רודריגו.
עריכה: אני כבר כמעט לא בטוח שבצד שמאל עדיף את ויני על רודריגו.
מרגיש שמודריץ׳ תמיד מקבל את ההחלטה הנכונה, מדהים מה שהקרואטי עושה בגילו. דרך אגב אם בנזמה על המרגש יש לו כבר 2 בישולים.
אני אוהב את סבאיוס, אחריי שראיתי אותו מעט במשחקים האחרונים אני בהחלט מאמין שהיה מקום לשלב אותו ברוטציה.
מריאנו אידיוט.
רודריגו גורם לי להרגיש טמבל ואדיוט, ואני דווקא אוהב את זה.
אולי כל הבעיה היא שרודריגו לא משחק בשמאל?
רודריגו בימין הוא ווינגר קלאסי. רוב הבעיטות שלו הן מזווית קשות(כי רגל ימין) או כתוצאה מתנועה ממש טובה שלו ללא כדור. בגלל זה הוא משמעותית פחות אפקטיבי בימין. יש לדבר הזה את היתרונות שלו, אבל בגלל שהוא יותר מגוון מויני ויותר מהיר מאסנסיו הוא ישחק שם הרבה.
בשמאל לצד כל היתרונות שלו הוא יכול להביא לידי ביטוי גם את הסיומת הטובה שלו בגלל שהמצבים שהוא מגיע אליהם הרבה יותר טובים.
מלכתחילה לרודריגו יש בעיה(או יתרון תלוי איך מסתכלים על זה) בגלל שהוא לא “סתום” כמו ויני הוא מודע לעצמו וזה מונע ממנו הרבה פעמים להתפוצץ ולהיות אנוכי.
יחד עם זאת כדאי לומר, אני לא רואה אותו מצליח בריאל כשהוא משחק בצד ימין, ואם אמבפה יבוא אני גם לא רואה אותו מצליח בריאל בלי קשר לעמדה. מקווה שאתבדה כי אני מאוד מחבב אותו.
אם זו הבעיה אז זו בעיה קשה מאוד. יש את ויני ואולי אמבפה על המשבצת הזאת.
אני מאמין שהיכולת הטובה נובעת גם בגלל שהוא משחק במשבצת הטבעית שלו, אבל גם שמדובר בכושר טוב שלו ואולי גם הוא שדרג את היכולת שלו. מול סביליה הוא עשה גם דברים מדהימים מאגף ימין, וגם השער מול צ’לסי בא כשהוא הוצב שם.
וגם, ואולי החשוב מכל, שזה קורה כשאין ממנו ציפיות.