מחזור 35: מתארחים אצל ולנסיה במאסטייה אחרי ההשפלה נגד סיטי (ראשון, 19:30)

תגובה עלובה. בדיוק כמו הליגה העלובה שאנו משחקים בה.
בושה.

אתה מציע את כל הפתרונות בלי שום אזכור שצריך לטפל בדבר החשוב- גזענות.

לא אמורים להפסיק משחקים כשיש קריאות גזעניות?
ביזיון שהוגו דורו לא קיבל אדום על חניקה. אדום מוצדק לויני.
עדיף לנו שויני יורחק לשלושה משחקים וינוח עד העונה הבאה.

לאף אחד בספרד לא אכפת מהתדמית של הליגה הספרדית? ליגה רקובה, מושחתת וגזענית.
במשחקים אחרים הייתי בא לטענות לויני, לא היום. אף בן אדם נורמלי לא אמור להישאר אדיש כשקוראים לו קריאות גזעניות, חונקים אותו ומונעים ממנו כניסה לרחבה ע"י שחקן אחר שבועט כדור על כדור…

לא היה פנדל על בנזמה? אחרי שהשוער לקח לו את הכדור הוא מנע ממנו להגיע לריבאונד.

חבל מאוד שניצחנו את חטאפה והפסדנו לולנסיה. היה צריך להיות הפוך.

אם נפסיד 5 משחקים רצוף אולי יפטרו את אנצ’לוטי? צריך קצת תקווה עד סוף העונה.

איך בדיוק ויניסיוס או ריאל יכולים לטפל בגזענות? לרדת מהמגרש? נראה לי שהצעתי את זה.

לא מבין איך הצלחת להחטיא את הפואנטה. הפואנטה היא מה שהמועדון צריך לעשות כדי לעזור לשחקן שלו.

הליגה היא זו שצריכה לטפל בגזענות. בהינתן שהיא לא מטפלת בגזענות, והכל ממשיך כמו שהיה עד עכשיו זה על הקבוצה לעזור לויניסיוס לא להגיב לדברים האלה כי התגובות רק מתדלקות את הקהל וכן הלאה וכן הלאה.

שוב אגיד-שאפו לויני על על האיפוק,אם קהל שלם היה מקלל אותי בקללות גזעניות וזה היה מלווה גם בכיסוחים מהיריבים והתעלמות מהשופטים הגזענים אז הייתי כנראה מגיב באלימות.

היום הזה שיפר את המצב של ולנסיה בטבלה והשאיר אותה בליגה כמעט סופית אבל בטח לא הוסיף לכבודה. זה מועדון מפואר עם היסטוריה אדירה, מאה שנה ויום למאסטייה וכן הלאה, הייתי מאוד בעדם, לא רציתי שיתקרבו לסגונדה, אהבתי לראות אגדה כמו רובן בראחה על הקווים. גם הסירחון מהיציעים בלי סיבה, גם הכדור שנזרק מהיציע למגרש בחוסר ספורטיביות - איכסה. גם זו לא הליגה הספרדית שגדלתי עליה. בדיוק היום כתבתי איזה כיף היה פעם בשנות ה-2000 גם עם ‘סופר דפור’ וכן הלאה.

ויניסיוס מאוד-מאוד-מאוד עצבני, צריך לטפל בזה, אבל שוב, הוא בצד של הקורבן, סליחה על השימוש במילה הזו. ולא היה קורה כלום אם היה יוצא והקהל היה ‘מנצח’, לפני הקריאות הגזעניות, להוציא אותו בדקה ה-60. קרלו אנצ’לוטי התנהל כמו סתום גם בעניין הזה. כי זה לא משחק אליפות, בואו, חבל על עוגמת הנפש. אבל אם הליגה הספרדית תעשה משהו מעתה ואילך אז אולי זה טוב. ויניסיוס הפעם רצה לרדת מהמגרש, עד היום הוא לא התנהל ככה. הלוואי שמשהו יזוז.

לגבי המשחק עצמו, היה כזה, לא? אמרתי לחבר שבא לראות אצלי: אלו יהיו 90 הדקות הכי גרועות שלך השבוע. לא חשבתי שנוציא יותר מנקודה. אפס מלחמה - שתי עבירות במחצית או משהו כזה, אפס כדורגל - לא בעטנו לשער באמת עד לתוספת הזמן. אין תוכנית ב’. אם קייל ווקר העז להיות חוצפן ולהגיד את האמת אז גם לנו מותר - ביום בו ויניסיוס לא טוב - אין לנו מה למכור. איכסה. קארים בנזמה יעני ירד אחורה בפוזה והניע כדור קצת, הגעיל אותי לראות אותו, לא שחררתי משני החטאים שלו נגד מנצ’סטר סיטי. המצטיינים הם לוקאס ואסקס שלפחות רץ ומתקרב לייצר איזה משהו מצד ימין וזו הסיבה שתוקפים גם משום, ואולי קצת אורליאן טשואמני. הכבוד המפוקפק של המקום השלישי בדרך. הבעיה היחידה עם מקרה ויניסיוס - הרי קרלו יתפוס טרמפ על זה. זה נוח, ואולי מוצדק גם. זה סיפור יותר גדול מההפסד. אבל הכדורגל שלנו נורא כל העונה. ו…נברח לכדורסל!!! ריאל אלופת אירופה!

אני חייב להגיד שאני לא גזען יתר על המידה, מין גזען מזדמן כזה, אבל אם ויני היה משחק נגדי הייתי עושה בדיוק מה שאוהדי ולנסיה עשו אם לא יותר, נמאס מהטיפוס המאוס הזה.

זה לא שאני מצדיק גזענות, רק נגד ויניסיוס.

זה תגובה של טוקביקסט קלאסי.
אם אתה מדבר ככה זה נטו גזענות, יש דרכים להוציא שחקנים מאיזון, גזענות זה לא אחד מהם, אפשר לקלל, לצעוק ולהוציא את השחקן משלווה, אבל להצדיק את מה שהם עשו זה פשוט תת רמה.

אם הגזענות עובדת ואז וניסיוס הורס לקבוצה שלו ישתמשו בזה.

אנשים הפכו לרגישים מדי, אין כמו גזענות טובה פה ושם.

אני לא מצליח להבין אם אתה רציני או מטריל.

זה לא לגיטימי בכלל, וזה מגוחך שהליגה לא פועלת נגד זה.

אנשים כמוך הם הסיבה שאנחנו עדיין רואים דברים כאלה בכדורגל, התגובות שלך והמחשבות שלך פשוט דוחות.
אין מקום לדברים האלה בשום ספורט ובשום מקום אחר.

קצת מזה וקצת מזה.

ויניסיוס מבייש את החולצה שהוא לובש וכאן דנים בגזענות, צעקו לו כמו שצועקים לכל שחקן אחר, לא מצדיק את הגזענות, נגד גזענות של אוהדי ולנסיה אין לריאל מה לעשות, נגד השתן שעלה למוחו של האימבציל יש מה לעשות.

אני ממש לא מסכים ואני גם בטוח שאתה יודע שזה לא נכון.
צועקים לו הרבה, הרבה, אבל הרבה יותר מכל שחקן אחר. הוא בטוח לא אשם בכך שהוא מאבד עשתונות, בטח לא כשזו העונה הראשונה בה הוא באמת חווה את זה.

אלה צעקות שהן לא לגיטימיות בעליל. במקום מתוקן, ולנסיה חוטפת 5-6 משחקי רדיוס לפחות יחד עם קנס כספי ועוד תתי עונשים על תנאי למקרה ודבר כזה יחזור.

אין ספק שהתגובות שלו(שהן מובנות מאוד) עוזרות גם לתדלק את הדבר הזה, ופה צריכה לבוא התגובה של המועדון על מנת לעזור לו להכיל ולהתמודד עם זה, כפי שציינתי בתגובות הקודמות שלי.

אבל אין שום מקום להצדיק את זה, ומכאן ועד לבייש את החולצה יש מרחק רב.

הוא לא מבייש כלום חוץ מאת התרבות הגזענית של ספרד,ואני לא ממש מחובבי הפיסי או הווק,אבל זה לגמרי מוגזם.

כי הוא מאבד את העשתונות ופוגע בקבוצה שלו, הכוכבים הכי גדולים של ולנסיה הם שחורים, לא חושב שאוהדי ולנסיה יותר גזענים מאוהדי ריאל. הם עושים זאת כי כולם שונאים את וניסיוס ובעיקר בגלל שזה עובד, גם קמאבינגה וצ’ומה שחורים, גם רודריגו מיליטאו מנדי ורודיגר, אם הצעקות הן רק נגד ויני אז הבסיס זה לא גזענות.

שונאים את ויני כי הוא קקי קטן ולא בגלל שהוא שחור והם גזענים.

לא ראיתי את המשחק מעבר לתקציר בONE אבל לגבי הגזענות באופן כללי:
רודריגו שחור, רודיגר שחור, דמבלה שחור, קונדה שחור, באלדה שחור ומחילה אם יש מישהו שפספסתי.

למה רק ויניסיוס?

גזענות ונהמות זה גועל נפש, רק שבעיני זה תמים או מצטדק להגיד שבקרה שלו הכל נובע מגזענות ולא גם, או בעיקר, מההתנהגות של השחקן עצמו.

קצת מזכיר לי את מקרה מונאס דאבור בנבחרת שכל יפי הנפש בתקשורת צעקו שזו גזענות ולא נתנו לעובדה שלא נשרקו שריקות בוז לאף שחקן ערבי אחר בנבחרת באותם המשחקים להפריע להם לתיאוריה.

כי על ויניסיוס זה משפיע. זה הופך את זה לבסדר? מה הפואנטה של ההודעה שלך?

זה שויני מתנהג כמו מטורלל זה דבר אחד, ואני הראשון בכל משחק לבקר אותו על זה וגם כאן בדיוק אותו דבר. אבל להגן על האוהדים האלה ולהפיל את האשמה על ויניסיוס? יצאתם מדעתכם? זה שהוא נופל למלכודות האלה ויוצא בקלות מריכוז לא הופך את הכניסות האלה שהוא מקבל או את ההתגרויות מהיציעים לבסדר.

לויניסיוס אין מה לחפש בספרד או באיטליה ,שם האוהדים מתגאים בגזענותם, בעד שום סכום שבעולם.
לא שווה כל הסבל הנפשי, במיוחד שאתה עודנו ילד בן 22, במיוחד כשאתה סוחב קבוצה שלמה ,כבר שתי עונות , על הכתפיים הצנומות.

אני לא חושב שיש אוהד אחד של ריאל שלא מרחם עליו. זה כבר נדוש לבקר את ההתנהגות שלו, הוא פאקינג ילד, מנטלית ושכלית. לכל אחד פרק גיל התבגרות שונה ואנצ’לוטי לא תורם לתהליך.
אם למועדון היה באמת אכפת ,הוא היה מוכר אותו לליגה אחרת ולא נועל אותו בכלוב זהב ועוד להתפלא שמתייחסים אליו כמו חיה.

אני מתגעגע לתקופה בה אוהדים היו קמים על הרגליים ומריעים לשחקן היריבה שנתן תצוגה מרהיבה סטייל רונאלדיניו בברנבאו.

בעניין השאר, אנצ’לוטי חייב לעוף. כל הקבוצה חייבת לקבל סטירת לחי מצלצלת ואני לא רואה את סבאל’ה האדיש עושה את זה.

הוא מקבל קריאות גזעניות כי הוא מתעלל ביריבים על הדשא בניגוד לשאר הרשימה,זה מוציא מהדעת את הקהל שהוא גזעני מטבעו (ספרדים יו נואו) וזו התוצאה.
לפני שנתיים כשהוא היה גרוע זה לא היה קורה.

אבל מצד שני לא היו קריאות גזעניות נגד רונאלדיניו שגם הוא שחור וגם ברזילאי וגם היה מתעלל ביריבות הרבה יותר מויני.

משתמשים בגזענות כי זה מה שהכי מרתיח את ויני, אם מה שגורם לויני להשתגע היה משהו אחר היו משתמשים במשהו האחר.
ויני פשוט צריך להפסיק להגיב ואז יפסיקו עם הקריאות הגזעניות.

חולה על המשפטים האלה.

איך אומרים? קצת גזענות עוד לא הרגה אף-אחד.