מחזור 35: מתארחים אצל ולנסיה במאסטייה אחרי ההשפלה נגד סיטי (ראשון, 19:30)

בושה שעיתון כזה נמכר בספרד והוא המרכזי בעיקר ולנסיה, אפילו בהכל בדולר זה לא צריך להופיע, לא כשעשועון לילדים אפילו. כאילו מותר לכתוב הכל, אין סנן.

בקצרה: “ויניסיוס הוא לא רק טיפש אלא גם פרובקטור בלתי נסבל”. יש גם ‘מאמר מערכת’ של העורך הראשי, נורא. למי שרוצה עוד מכל הטוב הזה.

אז בוולנסיה התרעמו (יותר נכון דובר הקבוצה שהיה מביך מאוד), אמרו שקרלו אנצ’לוטי שקרן ומכליל, ובסוף גם מוקטאר דיאקאבי במילים אחרות ‘מודה’ במה שהיה ובצעד ג’נטלמני שותף לכאב של ויניסיוס ג’וניור, ג’וסטין קלייברט התנצל גם אתמול. בהודעה רשמית של המועדון נטען שהם איתרו שני אוהדים גזעניים וירחיקו אותם לכל החיים.

טוב לראות את לואיס רוביאלס מנסה לתקן את התגובה המביכה של נשיא לה ליגה, וגם צ’אבי מתבטא לעניין. בעד לרדת מהמגרש.

המועדון הוציא הודעה רשמית וגם הייתה פגישה בין פלורנטינו פרס לוויניסיוס ג’וניור אבל מעבר לתמונה יפה באינסטגרם ומילים ריקות מתוכן השאלה היא מה הלאה.

שמע הוא לא שה תמים זה בטוח אבל אני חושב שלפחות אני הסברתי כמה פעמים מתי הביקורת עליו מוצדקת ומתי נעשה לו עוול. זה התחיל העונה עוד מהמחזור השישי נגד אתלטיקו מדריד איי שם בספטמבר עם הקריאות הגזעניות ולא עשו עם זה שום דבר. לרודריגו אין את ‘ההילה’ של הכוכב והוא לא מהווה סכנה לאף אחד (אתמול אחרי עבירה-שתיים או משחק פראי של שחקני וולנסיה הוא כאילו ‘ויתר’ על התענוג) ואני משוכנע שגם זה שייך. כנ"ל אנטוניו רודיגר שלא מעניין אף אחד.

עושים את זה לויניסיוס בגלל 2 סיבות:

1. אין לנו משחק בלעדיו.
  2. זה עובד.