מחזור 35: קרובים קרובים לאליפות אחרי 4:3 גדול בקלאסיקו ביתי (כבשו: אריק, לאמין, ראפיניה 2X. בישלו: פראן 3X, פדרי)

שום דבר לא גמור. שום דבר. ריאל מדריד זאת ריאל מדריד. שלא יחזרו זחוחים כמו בתחילת המחצית.

כן כי מהיכרות עם פליק גם עכשיו נעלה עם מינוס 2

פשוט מטומטמים.

הגנה שערורייה. זה שווה עוד תגובה. לא ראיתי הפקרות כזאת בחיים. לא קבוצה ששווה טריפלטה. פשוט הפקרות הזויה וחוסר מוח.

אני
פאקינג
מאוהב
בך
פרמין!!!

לפני הכל,
למי שלא שם לב, אנחנו במחזור 35.

מזל טוב לריאל וטיטי על אליפות למרות פייט של אתלטיקו.

שהשופט יישרף. זה כן יד???

oh le le oh la la ser del barça és el millor que hi ha

אמאל’ה איך שהקבוצה הזאת אוהבת לעשות לנו התקף לב
ובן זונה של שופט, כמה מכור אתה יכול להיות

אני אגיב יותר מאוחר על הכל כי אני רעב.

אבל זה השיפוט הכי חד צדדי שראיתי בקלאסיקו. וואו ריאל מדריד.

קלאסיקו, אמוציות והכול, אבל כשמגיע מגיע.

ברכות על אליפות ראויה ביותר - גם בתוצאות, אבל בעיקר בדרך.

יש רק דבר אחד שאני רוצה להגיד

מעולם לא היתה קבוצה ראויה מאיתנו לזכות באליפות. פשע אם היינו מאבדים את זה.

משחק כזה בלתי אפשרי לנתח מקצועית.

בהרחבה - אולי אחר כך, אולי מחר, אולי אף פעם.

אבל עכשיו? כרגע? באמת באמת, מכל הלב, ומכל הנשמה הענקית של אריק?

1000139857

מבחינתנו נגמר 5-3 כן?

מבחינתי זה 5:3, ופרמין כבש. מצידי שימותו כולם.

לא מבין את התלונה על השיפוט( הכי מכור שראיתי), הוא הציל אותנו מהפסד עם הצהוב לאראוחו בספסל.

ריאל מדריד טי וי תעשה על זה סרט שנה הבאה…

חלק ראשון -

1. כשמגיע, אז מגיע. פרנקי פשוט מחק והעלים את בלינגהאם היום, עשה עבודה טובה מאוד הגנתית, ולא נתן לאנגלי לחזור למשחק אפילו לשנייה. היה אגרסיבי בדיוק מתי ואיפה שצריך.
  2. ראפיניה זה משהו הזוי. הוא יכול להסריח את הדשא, להחטיא ממטר, פעמיים, ולסיים עם צמד. זה פשוט לא הגיוני.

1. פראן זו חיה משוגעת לגמרי. אריק, ראפיניה ולאמין כבשו, אבל זה לא היה מתאפשר אילולא החריף בתחת שהיה לפראן, לפחות עד שנגמר לו הכוח. הוא עשה הכל נכון, פשוט הכל, במשחק הלחץ ובפינוי וריצה לשטחים.
    הבישולים היו רק הבונוס, והפרס על המאמץ.
  2. ההגנה הגבוהה והמופקרת שלנו לא הרגה אותנו (מספיק) השנה, אבל זה משהו שיהיה חייב לקבל התייחסות ומענה בקיץ. אי אפשר להמשך לבוא למשחקים כאלו ולקוות שרק אמבפה (שדי שיחק לבד היום, וזה כמעט הספיק) יופיע למשחק בצד הלבן, או רק דאמפריז. זה לא יכול לעבוד תמיד, ולא תמיד נצליח לכפר על זה התקפית.
  3. קובארסי כמעט קבר אותנו ואת העונה ב-0:1, אבל שצ’זני זה פשוט אסון שאני לא זוכר כדוגמתו ביציאות לכדור. בטח באחד על אחד. בכל פעם שהוא יוצא מול שחקן, מרגיש שזה 95% הולך להיגמר בפנדל.
  4. לאן פלורנטינו ייקח את נסיונות הטיית השיפוט שלו בעונה הבאה, אחרי שאפילו הערב זה לא עבד לו? ישלח מחסלים לשופטים? יזמן אותם למילואים שנייה לפני קלאסיקו? יחליף אותם בעובדי קבלן? מה עוד הוא צריך לעשות כדי שזה יספיק לו?
  5. רק אתה פדרי, רק אתה.

7 נקודות הפרש, 3 מחזורים לסיום. ברצלונה צריכה רק לא לאבד 2 נקודות יותר מריאל במחזור הקרוב, ואפשר לחגוג אליפות על הראש של אספניול.

רק עוד קצת, ממש קצת. מאמץ אחרון.

ברכות על אליפות ספרד… ואירופה(כאילו כל ברצלונה בערך זה השלד של הלה רוחה).

כמה הקבוצה הזאת מדהימה?
אפילו באחת מתצוגות השיפוט הבזיוניות שנצפו בשידור חי, הם לא מוותרים וסוגרים קאמבק עוד לפני המחצית.

2-0? קטן עלינו.
כמה פעמים כבר הצלחנו לחזור? 7? 8? 10?
חבורה של חיות.

4 מ-4 על ריאל לאורך עונה שלמה ו-3 תחרויות שונות. 4 גולים בממוצע למשחק.
ואל תשכחו גם קלאסיקו קדם עונה.

האנזי פליק זה הרונאלדיניו של הקדנציה השנייה של לאפורטה. האיש שינה את המועדון. החזיר את האש ואת השמחה לקבוצה כבויה שהאוהדים היו מוכנים לזרוק כמעט את כולה. מהפך קבוצתי בקנה אחד עם מה שפפ עשה ב-08/09.

נ.ב.

אליפות במחזור ה-35. אין מספיק ח’ בעולם.

רק להזכיר לכולם שלא זכינו עדיין באליפות.

מרחק של ניצחון אחד…

https://x.com/RafaelH117/status/1921622149174829148

ריאל מדריד ספגה 16 שערים מברצלונה השנה בכל המסגרות . אף מועדון כולל ברצלונה לא החטיף להם יותר מאיתנו.

תעריכו את פליק. זה רק ההתחלה חברים