זה הופך למביש מאוד
חבל. אין זכר לקבוצה המרעננת של אלונסו. אותה הליכה, אותן תנועות ידיים, אותן נסיונות אינדיווידואליים נואשים מול קבוצה מתואמת.
זה מאד לא נעים
הגול השלישי זה דוגמא לאיך לא לעשות הגנה
ויני ואמבפה צריכים להזיז תתחת שלהם, לעמוד ולחסום מסירה לבלם זה לא לעזור להגנה. וגם לא מבין למה עושים את זה שכל פעם במסירה פשוטה מוצאים קשר/מגן פנוי לבדו באמצע
כחלק מהניסיון של אלונסו להנחיל שיטה ובניית משחק שמתחילה מאחור - אנחנו צפויים לראות טעויות כמו אלה שראינו היום. בייחוד מצד שחקני ההגנה הפחות טכניים שלנו (כמו השניים שפישלו היום), ובעיקר ששני מובילי הכדור המרכזיים שלנו מאחור (ובכלל, בינתיים) - נעדרים היום.
זה לא נעים, בייחוד שבינתיים זה נראה שזה מביא להתפרקות שלנו - אבל אלה חלק מחבלי הלידה ומשכר הלימוד שאנחנו משלמים ועוד צפויים לשלם, בדרך להיות קבוצה.
בסוף-בסוף, עם כל הכבוד למעמד וליריבה - מדובר בניסוי כלים, כפי שמעיד גם המערך ההרפתקני שהעלה הערב אלונסו.
נשבר לי הזין מלהסתכל על שחקנים עומדים ומשחקים אותה לוחצים. מרימים ידיים לאוויר במקום להתאמץ. אין חדש תחת השמש, ועד שאלונסו לא יקבל ביצים זה לא באמת ישתנה.
במצב כזה אי אפשר לשחק עם ויני ואמבפה יחד בשלישיית התקפה.
בניית משחק? ריאל לא החזיקה בכדור כבר רבע שעה בערך…
אני לא חושב שיש קשר. גישה רעה, ובשני הגולים הייתה שאננות והתמהמהות של הבלמים. חוק ראשון זה לא להעביר בהגנה או לטייל כשאתה אחרון. ראול אסנסיו היה חייב להרחיק. זה 3:0 עם תחושה של עשירייה. אם התוצאה הייתה רעה אבל כן היה פייט ועוד מהקבוצה שראינו עוד לפני הטורניר אז ניחא. אבל כלום. אנחנו נראים כמו אינטר מיאמי ואחרי החלפת המאמן שהיה הרעב החולה - ציפיתי שלא תהיינה התפרקויות כאלה יותר. אנחנו רק דקה 30. זה יכול להיות ממש-ממש-ממש רע.
היה חייב לבוא חילוף מצד אלונסו. אפילו ברהים כקשר במקום גונסאלו. הזייה.
אתה חייב להעביר את פדה כדי להצליח לעשות משהו בקישור חבהתקפה אבל מצד שני אתה לא יכול לוותר על וולוורדה בעמדת המגן הימני.
זו באמת רכות שלצערי הומצאה העונה תחת אנצ’לוטי. גם לא לרוץ, לא ללחוץ, להישאר מאחורה, ואיכשהו להיות מובכים בהגנה פעם אחר פעם. אין לי בעיה עם בונקר ומתפרצות, אבל לפחות תהיו קשוחים בהגנה. לא פה ולא שם, ואני חושש שהקבוצה התכנסה שוב למצב כזה מרוב הרגל העונה
אני חושב שהטענה שיש לנו סגל עדיף קצת מוגזמת.
אין שום דבר שאנחנו יכולים לעשות כדי להגיע לרמה הזאת בלי עוד רכש משמעותי.
תקנו אותי אם אני טועה, אבל אמבפה לא פתח בטורניר הזה עד היום נכון?
200 הודעות ואפילו לא אחת עם קרדיט לפסז.
אנחנו פשוט עדיין לא ברמה שלהם.
כמובן שגם הטעויות בהגנה לא עזרו, אבל איך שלא נהפוך את זה כדי להגיע לרמה כזאת של כדורגל צריך תיאום מושלם בין השחקנים.
ויניסיוס לא מצליח לעבור שחקן בדריבל. בדקות האחרונות הוא הפסיק לנסות, אפילו שהוא היה לבד מול מגן.
אם אפילו את זה הוא לא עושה למה הוא טוב?
הכל נכון חוץ מהעובדה שהסיבה למערך הזה היא ממש לא ניסוי כלים. ההרכב דיפלומטי כי אלונסו מנסה לרבע את המעגל כמו קודמו (כולי תקווה שיהיה לו מספיק כוח כדי להפסיק עם זה).
הטורניר הזה סופר חשוב למועדון בגלל התגמול הכספי. כשכבר הגעת לכזה שלב אתה עושה הכל כדי לנצח את אלופת אירופה
כדי להגיע לרמה שלהם אנחנו צריכים צמד מגינים ברמה שלהם, קיצוני שמאלי ברמה שלהם (ויתרתי על ויניסיוס רשמית) וקשר עם מוח (לא בן 40) על המגרש.
אחרי זה ישאר רק לתאם בינהם…
לא יודע, השטויות של אסנסיו ורודיגר שנתנו להם את המשחק על מגש קצת הסיחו את דעתנו כנראה
אתה לגמרי טועה ולא נותן מספיק קרדיט לאנצ׳לוטי
הרכות הזאת הומצאה על ידו הרבה לפני העונה האחרונה
מישהו יודע להסביר את זה?
פריז מעולה אבל אני לא זוכר שהייתה דומיננטית ככה מול באיירן מינכן, או אפילו מול אינטר בגמר האלופות.
איך ייתכן כזה פער בכדורגל מקצועני?
בכלל לא משנה מה ההרכב.
השחקנים באלה לא יודעים לכדרר ולמסור כדור?
יש למישהו הסבר?
הדבר שהכי מתסכל אותי ומעצבן אותי במחצית הזאת זה שבסוף גרסיה משחק קיצוני ימני, זה מוכיח שלאלונסו אין עדיין מספיק ביצים.