חצי גמר אליפות העולם למועדונים: מושפלים 4:0 מול פ.ס.ז'| מודריץ' ולוקאס עוזבים

אתה מדבר על הגמר הכי חד צדדי בהיסטוריה? זה שנגמר 5-0?

זה שויניסיוס עדיין פותח בהרכב בשלב כזה מוכיח את הטענה שאין לו ביצים.

מצפה לעלות בחצי השני עם טשואמני בלם, מודריץ לקישור במקום אסנסיו ויפה שעה אחת קודם. לפחות לנשום קצת.
אחכ רודריגו במקום ויני האהבל או משהו כזה

המשחק הזה הלך.
מקווה שזה יהיה המסר שעל אסנסיו אסור לסמוך כבלם הרכב. בלם משלים ותו לא.
מקווה שזה יהיה המסר לאלונסו שלא להרכיב הרכבים פוליטיים.
מקווה שזה יהיה המסר לאלונסו שלא לשחק כדורגל כנוע, כזה שבנוי על מתפרצות, לא משנה מול מי.
לא היו לי ציפיות, אבל הפערים מאוד גדולים כרגע.

כן. אפילו במשחק הזה אינטר איכשהו הצליחה להחזיק יותר בכדור.

אנחנו לא נשרוד את העונה הזאת עם הקישור האנמי הזה.
חוץ מפדה (כשהוא לא צריך להיות מגן ימני כי גם כזה אין לנו) אין לנו מי שיחזיק מרכז מגרש. גולר לא אמור להיות בריאל מדריד.
אני באמת חושב שויניסיוס מיצא את עצמו אצלינו.
את מחלת המגינים אנחנו נסחוב איתנו עוד כמה שנים טובות.
למרות השלב המוקדם, אני לא רואה סיבה לאופטימיות.

המחצית הראשונה הזאת, לפעמים זה קורה, חרא קורה.
השאלה איך אלונסו יגיב, מה ישנה ? איך יעלה למחצית השנייה ? אני מקווה שנקבל תשובה במחצית השנייה לאן אלונסו רוצה לקחת את ריאל עונה הבאה.

מוצא את עצמי כותב, מוחק, כותב, מוחק.
אין לי מילים לתאר את מה שאני מרגיש כרגע.
פערים לא פערים - אסור להיראות ככה, מה זה?
ג’וד בצדק עצבני, קיליאן מפסיד כדור ובקושי זוחל לעמדת המוצא שלו, שלא נגיד לרוץ להגנה לנסות להחזיר את הכדור..
בכל אופן, מרגיש שבלי קשר טופ או פוטנציאל להיות טופ אין לנו מה למכור.
כלכך ציפיתי למשחק הזה, הייתי מבואס כבר בהרכב והלילה הזה רק נהיה גרוע יותר.

כמובן, כי היא מנסה לעשות את זה מול הקבוצה הטובה באירופה בשנה האחרונה, כשהיא בהרכב חסר ובמערך שהיא לא התנסתה בו קודם. ואחרי צמד השערים אנחנו כבר עם ביטחון עצמי ברצפה ובהתפרקות מוחלטת, אז אין יותר מידיי מה לנתח..

אז בעצם אנצ’לוטי צדק כל הזמן הזה, הוא מאמן ענק, ופשוט לא נתנו לו את הכלים המתאימים. הבנתי נכון?
כמובן שאנחנו יכולים, ואנחנו עוד נגיע. קצת סבלנות.

שמע, פריז באמת קבוצה מצויינת (לצערי), ומגיע להם ולאנריקה שאפו עצום על זה. באמת. וגם כתבתי דברים דומים אחרי גמר ליגת האלופות.
וגם, סביר מאוד שאנחנו עוד לא ברמה שלהם, ושייקח לנו זמן לשחק ברמה דומה, כפי שניתן להבין מהדברים הקודמים שכתבתי כאן.

אבל, גם אם כל זה נכון - קשה להסיק את כל זה ישירות מהמשחק הערב.
דיברנו המון בשנה האחרונה על החשיבות העצומה והלא רציונאלית כמעט של מומנטומים בכדורגל (ובספורט ובחיים בכלל). אני לא חושב שאפשר ללמוד יותר מידיי ממחצית שנפתחה בפיגור 2-0 תוך 5 דקות, משתי טעויות מחרידות בהגנה.

אם זה היה נכון - הוא היה מוריד את גארסיה לספסל בלי לחשוב פעמיים, ושיילכו לעזאזל השערים שכבש (דיאז יכול לספר לך הרבה על ספסולים אחרי יכולת טובה אצל אנצ’לוטי). אני בכנות חושב שמדובר כאן בניסוי כלים של אלונסו, שכן - אכן שגה כאן כנראה. ניסוי כלים שכזה מול קבוצה ברמה של פסז’ זה עניין מסוכן מידיי, שעלול להוביל לסחרור לא צפוי ושקשה לצאת ממנו.
את החלק המשמעותי של הכסף כבר קיבלנו על הטורניר הזה. וכמובן שמנסים ורוצים לנצח אם הגעת לחצי, מול אלופת אירופה. אבל שום-דבר לא ישכנע אותי שאם היה מדובר בחצי גמר ליגת האלופות - אלונסו בכל זאת היה עולה עם ההרכב הזה. לא משנה על איזה ריבוע של מעגל או שישו של משולש תספרו לי.

רודיגר מדאיג אותי הרבה יותר מאסנסיו
מסוף עונה שעברה הוא נראה ממש לא טוב, פחות מהיר וזריז, טועה במיקום ועושה המון טעויות
על אסנסיו לא בנו להרכב העונה, אני בטוח - בנו עליו כבלם שלישי, ואם ימשיך ויתקדם אז שירוויח הרכב.

אבל הכושר של רודיגר מדאיג, מאוד. אם ימשיך ככה אנחנו חייבים עוד בלם להרכב, כי הוא לא מספיק טוב בכושר הזה - והבלם הזה לא יגיע העונה כי אלאבה ומיליטאו לא יעזבו

איזו הגזמה ופסימיות אחינו, אתה משחק מול אחת הקבוצות הטובות והשלימות בשנים האחרונות, שרצה עם השיטה הזאת כבר יותר מחצי שנה.

יש הרבה מאד נקודות חשיבה לאלונסו, אבל נראה לי שצריך קצת להירגע עם הפסימיות הזאת…

אני מוכן לקבל שלמאמן חדש לוקח זמן להנחיל דרך חדשה.
אני מוכן להבין הרכב חסר (בלם חסר).
כל השאר, בגדול, זה מה יש.

שחקנים אמורים לרצות להוכיח למאמן שיש להם מקום על המגרש. חוץ מפראן, לא רואה אף שחקן רץ, משקיע, מזיע.

אני רואה קבוצה שמוסרת 90 מסירות במחצית ומחזיקה בכדור 20% מהזמן.
אני רואה את ויניסיוס ואמבפה עומדים ומסתכלים.
אני רואה את גולר וטשואמני נדרסים בקלות.

ואני רואה ספסל לא רלוונטי.

מקנא בכם על האופטימיות הלא מוסברת.

בינתיים, גם ב3-0 השחקנים של פריז נראים כמו חבורת רוטוויילרים מורעבים עם ובלי הכדור.

אני לא מבין את כל הדיבורים האלה על מערך וטקטיקה וכמה שפריז סן ז’רמן טובה.
הכל נכון.

אבל- לתומי חשבתי ששחקנים כמו שיש לריאל מדריד, גם במערך הכי גרוע ומול הקבוצה הכי טובה, אמורים במינימום, לכל הפחות, להחזיק בכדור יותר מ -23% מהזמן ולחבר 120 מסירות בלבד לעומת יוצר מ-400 של היריבה.
אמורים להיות מספיק כישרוניים שרק מעצם כישרון האישי הפער לא יהיה כזה דרמטי.

האם ויטיניה ורואיז וחכימי וגם אפילו דואה ודמבלה וכל השאר הם עד כדי כך, בשנות אור מוכשרים יותר מואלורדה, בלינגהאם, ויניסיוס, אמבפה ושאר הסכל של ריאל…?

אני גם לא אוהב את דיבורי התיאום כסיבה לדבר הזה.
הסגל שלנו רץ לא מעט זמן ביחד. גם עם חילופי מאמן ושיטה זה לא אמור להראות ככה.
אם כבר הסגל של פריז רץ מעט מאוד זמן יחד עם קברצחליה, דואה, נבש. אני פשוט חושב שחילופי דורות איכותיים לוקחים יותר מקיץ אחד, ושאר הרכש הנחוץ לזה יושלם בקיץ הבא.

לא קיצוני, 442 שאנחנו מכירים. בטח בהגנה. מניח שאנחנו מתכוונים אותו דבר, אבל אני מציין שהוא מבחינתי יותר קשר צד

בלתי סביר לדעתי. אם הוא עושה ניסוי כלים נגד הקבוצה הכי טובה בעולם בחצי גמר אז הוא לא מבין איפה הוא נמצא. והוא מבין, צ׳אבי אלונסו בחור חכם.

מה שבאמת עצוב במשחק הזה הוא שכשמסתכלים על הספסל שלנו אני באמת לא רואה שם מישהו שיכול לעשות שינוי. זה המקסימום שיש לנו לתת מול פריס. לאלונסו אין שום יכולת לעשות שינוי מהותי במשחק שלנו כרגע.
בהתקפה יש לנו צמד פוצים שהיכולת שלהם איבדה כל קשר לאגו שלהם. רודריגו שיכול לשנות משהו עם רגל וחצי בחוץ אז אין מה לבנות עליו.
בקישור יש אנמיות פרדוקסלית כמעט - לא מספיק טוב התקפית ולא מספיק טוב הגנתית.
ההגנה… שבורה. אין דרך אחרת לתאר את זה. האוסן נראה טוב אבל חסר היום (בואו הוא ייפצע גם במהלך העונה). רודיגר זה כבר לא זה. פראן גרסיה חביב אבל לא מספיק מול הטופ האירופי. פדה מוצא עצמו מגן ימני, זה אומר הכל על האיכות שלנו שם (תהיו בטוחים שטרנט ייפצע העונה בשלב הכי קריטי ואז זה יהיה או פדה או מיצ’ל סלגדו). לאסנסיו אני עוד איכשהו סולח כי הוא שחקן בית ואמור להיות בלם שלישי.
קורטואה עם יכולת אדירה אבל גם הוא משדר כבר עצבים (ובצדק במידה מסויימת).

אלונסו (ובמידה מסויימת גם אנצ’לוטי) עושה מה שאפשר עם הסגל הזה (בטח בנקודת הזמן הזו), אבל האמת שיש לנו יותר מדי שחקנים לא ברמה.

המחליק חוזר !

בגדול, שילוב של הרכב התקפי מדי ושטויות לא מחויבות בהגנה יצרו סיטואציה שכמעט בלתי אפשרי לצאת ממנה. אלונסו גם טעה שלא ביצע חילופים ישר לאזן את הקישור.

עדות לקבוצה שעושה משהו לא נכון זה ששוב ושוב ושוב היריבה מוצאת את עצמה ביתרון מספרי בשליש האחרון, כאילו זה התקפה מתפרצת, במשחק מסודר. זה לא קשור לאיכות התקפית של פאריס, זה חור עצום במרכז המגרש ולא מחויב המציאות. כל הסיפור של קבוצה קומפקטית פשוט לא היה קיים כאן.

אני מבין שאלונסו לא מקבל אפילו 10 דקות של חסד..

לפחות ויני לא חסין שזה סוג של שינוי..

בנתיים המחליק במשחק טוב.