מחזור 4 באלופות: מפסידים 1-3 למילאן

כנראה שאתה צודק… פשוט מקווה שיהיה מאמן שישתמש בכוח אדם בצורה חכמה יותר…

זה לא רק טקטיקה ושימוש חכם בשחקנים.
מתי בפעם האחרונה ראיתם שחקני ריאל עולים עם אש בעיניים? עולים כדי לדרוס? כל משחק אותה שאננות, אותו ריפיון, הכל פרווה.

מישהו כבר יכול להגיד לקרלו שיחליף את טשואמני בקמאבינגה???

בחיי שצ’ואמני זה אחד הלמלמים היותר גדולים שזכורים לי בעמדת הקשר האחורי בריאל מדריד, מזכיר לי את כל הבינוניאדה שהלכה כאן מהעזיבה של מאקללה ועד ההגעה של צ’אבי אלונסו. אפילו בהשוואה לשחקן סביר כמו לאסנה דיארה אין לו הרבה במה להתגאות.

בלתי נסבל לצפות בזה. ממש קשה לצפייה.
ולא רק גוטמן, גם הצורה שבה ריאל משחקת.

עדיף שנפסיד 6-1 על פני 2-1, אולי ככה קרלו יפוטר.

הוא עלה דרגה. עכשיו הוא מזיק

בחיים לא ראיתי כלכך הרבה פעולות הגנתיות בזיוניות מצד שחקן במהלך אחד כמו צ׳ואמני בגול הזה.

ואף מילה על מיליטאו שאשם ישיר בשני השערים ?

זה לא מיליטאו, ולא טשומנאי…
זה ההגנה של ריאל לא מתאומת ולא יודעת לעבוד ביחד,
זו התקפה של שחקו כמו בפלייסטיישן בלי אף שיטה…

קרלו וביבי צריכים ביחד לעלות על טיסה ולצאת לפנסיה

טוב, הפעם אני אומר 5-2 ריאל הסוף.

מילאן משחקת מצויין רק כי אנחנו ממש זוועה, הם קבוצה מאוד בינונית עם חרא הגנה.

קבוצה מעוררת רחמים.
חצי מהקבוצה זה השחקנים הכי טובים בעולם שמסורסים בצורה בוטה ומשחקים בעמדות לא קשורות בעליל והחצי השני זו שחקנים שלא ברור איך מישהו עדיין משלם להם כדי לעמוד על הדשא בברנבאו.

זה לא מפתיע ואפילו לא מתסכל יותר.

ועדיין, ההגנה שלהם הרבה יותר מתואמת ועומדת הרבה יותר נכון משלנו
כשגם שחקני ההתקפה (כלומר, קישור התקפי - כן, יש דבר כזה!) ממוקמים הרבה יותר טוב, חופשי וקרוב לרחבה

לא כל יום ההבדל האיכותי של השחקנים יעשה את ההבדל… יכול להיות שהיום כן, אבל זה לא משנה כל כך עם איך שאנחנו נראים

קמאבינגה הופך עליהם, תרשמו

זה ככה מול כל קבוצה, קרלו צריך לשמור על המוניטין שלו כמאמן שהכי זורק זין בעולם.

וזה עוד אחרי שבוע וחצי של אימונים ללא משחק שיפריע😂,או שהם משחקים שם בינגו או שאני לא יודע מה הם עושים,מה שבטוח מתאמנים הם לא.

וואו, בול.

לראות כל פעם שחקן אחר שלנו רץ באגף עם הכדור ועם הראש בקיר, נאבק לשמור על הכדור מול המגן שלו, ובסוף מוציא איזה חצי בעיטה חצי מסירת רוחב עלובה, בלי שהוא חושב אפילו לרגע לנסות לייצר מהלך כדורגל אמיתי - מזכיר בול את הילדים חסרי המושג האלה שמשחקים פיפא פעם ראשונה, ופשוט לוקחים את הכדור עם השחקן הכי מהיר שלהם, ולוחצים R2 כל הדרך עד הסוף ומנצחים ככה את המגן האיטי יותר, בתקווה להוציא את בעיטה גרועה וזהו. איזה עולב.

ואתם יודעים מה הכי עצוב?
שלאף-אחד כאן לא הייתה אשליה אפילו לא לשנייה אחת, שההפסד הצורב בקלאסיקו, לצד זמן המנוחה הארוך שהיה מאז המשחק האחרון, יגרום לנו לעלות אפילו קצת אחרת למשחק הזה, או להיראות אחרת על כר הדשא. אפס אמון בדרג המקצועי.

ברור שמילאן קבוצה שילשול ושאנחנו ננצח את המשחק הזה, אבל גם זה כבר לא מעניין.
המערך הפותח, הריפיון, חוסר התיאום… נמאס.

סבאיוס יותר טוב ממודריץ’ הנוכחי, בזה אין לי ספק, מודריץ’ היה פחות שחקן על המגרש.

אנדריק במקום אמבפה זה הסיכוי היחיד לבעיטה למסגרת.
ככה הרף יורד, לא צריך שער.

בלינגהאם לא קיים מפתיחת העונה.
נראה שההבאה של אמבפה הרסה כל טיפת מרקם שהיה בקבוצה. המערך המעפן של היהלום למערך מעפן עוד יותר וכן הלאה.