הקבוצה בהיסטריה מוחלטת, תרנגולות ללא ראש.
ויניסיוס היה חייב את הצהוב המסורתי של כל סוף משחק
נמחקה לי התגובה כי אמרתי שקרלו בן של *ונה
איזה פורום חלבי באמת, תנו קצת לשחרר קיטור
חשבתי שיש איפה להוציא עצבים, לא משנה
רגע, סבאיוס עוד מתחמם, תנו לו רגע
המחליק יוצא למרכז המגרש ללחוץ ומחליק פעמיים ומשאיר חור באמצע ההגנה שמשם הגיע השער
איזה הגנה בדיחה
מישהו יכול להסביר מה מיליטאו ניסה לעשות? ואיך הוא (שוב, זה לא פעם ראשונה שזה קורה לו) נכשל בלעשות פאול מכוון?
בכללי הלחץ הגבוה שלו גרוע מאוד…
טיטי הבמה שלך @titi_camara
אפסים. מרשים לראות מה נהיה מאיתנו מאימפריית על לקבוצה מסכנה תוך חמישה חודשים. המשחק הכי קל בלוח זה ריאל מדריד. כמעט הכל זה המאמן חדל האישים שלנו וגם שחקנים פרימדונות. בדיוק הבוקר תרגמתי טור דעה ב-AS שהכותרת שלו היא ‘מספיק עם הרמונטדות’ והגיע הזמן לניצחון בטוח - איפה. היינו מתים לרמונטדה.
כל כך הרבה זמן לא הפסדנו ואז תצוגת נפל בליל, כל כך הרבה זמן לא הפסדנו בבית ואז פעמיים ברציפות. אני כל פעם מתפלא כמה אנחנו שוברים שיאים של חולשה. לא רק שאין שיפור ממשחק למשחק אלא זה יותר גרוע מקדם העונה. אין הגנה, אין קישור, אין התקפה, אין כלום חוץ מאוהדים שנרדמו ואפילו אין להם כוח לשרוק בוז. לא באמת מישהו מהשחקנים לוקח ללב מה שקורה כאן.
לא מצאתי כלום באורליאן טשואמני מהרגע שהגיע ולא הייתי צריך לחכות למהלך הנפלא שלו היום. אדר מיליטאו בלם פח אשפה. מצחיק לדבר על שחקנים פרטנית לדעתי. מה גם שרפאל לאאו נגד לוקאס ואסקס זה לא כוחות מההתחלה וכל מאמן בליגה לאומית היה חושב מה לעשות.
סליחה על השכונה אין לי כח לכתוב הרבה הפעם זה נהיה קשה ומתיש לראות אותנו משחקים. אנחנו מודחים מהצ’מפיונס העונה לפני השמינית לראשונה איי פעם וזו בדרך להיות העונה הכושלת ביותר. הלוואי שהוא יקבל את מכתב הפיטורים.
אני כבר הקדמתי אותך
נראה שזאת תכנית גאונית של קרלו, לקבל רביעייה גם ממילאן שברצלונה לא יתפסו תחת ויחשבו שעשו משהו מיוחד.
הקבוצה משחקת חרא מאז שאמבפה הגיע?
מאז שקרלו נתן לטשואמני דקות?
מאז שקורטואה נפצע?
מאז שנאצ’ו עזב?
מאז שקרבאחל נפצע?
מאז שחוסלו עזב?
מאז שקרוס פרש?
זהו נגמרו לי התירוצים
מקווה מאוד שלא יהיה פה רמונטדה, אפילו תיקו לא מגיע לנו.
אל תדאג, אין שום חשש כזה
גם אם רצית תיקו ה VAR גמר לך את החלום
על מה פסלו את השער? נבדל של מי? ויניסיוס היה בנבדל פסיבי
ספגנו 9 שערים בשלושת המשחקים האחרונים והיד עוד נטויה.
ההגנה חרא, הקישור שלנו מפסיד את האמצע כל משחק, אמבפה חלש מאוד, אבל יותר מדאיג מזה נראה מאוד לא מחובר. מתי אני אראה מטפחות לבנות בברנבאו?
אם לא לונין, אנחנו אוכלים פה 4-5 חתיכות.
נבדל של רודיגר.
הנס האמיתי הוא שאנחנו במקום השני בספרד.
אנחנו נראים יותר כמו מקומות 10-14
נגמר הזמן לפני שסבאיוס הספיק לנצח לנו את המשחק…
אולי עדיף שיפתח כבר במשחק הבא.
הגיע הזמן לקחת עונת מנוחה, נחזור לצפות שנה הבאה זה באמת לא שווה את הזמן והסבל.
אפס שערי שדה בשני משחקים. בבית.
לא הגיוני שכל שחקן שעולה למגרש נראה ככה.
זה מאה אחוז על המאמן.
הבעיה הכי גדולה זה שהיום אנצ’לוטי עשה בדיוק את אותן הטעויות שעשה בקלאסיקו, ה 442 השטוח המיותר ואז החילופים המטומטמים שפותחים לגמרי את ההגנה שלנו.
לוקאס סיים היום 90 דקות,זהו,אין לי מה להוסיף.