משחק פשוט נוראי. לא זוכר מתי סגרתי תטלויזיה בדקה 84.
מילאן קבוצה כל כך בינונית. זה פשוט כואב.
קרלו הביתה.
בקצב הזה ריאל בסכנה לעלות לשמינית
אולי זה יעיף את קרלו
אם נשווה את המצב לשנה שעברה, החלפנו בהרכב חלוץ שעושה הגנה (רודריגו) בחלוץ שלא עושה הגנה (אמבפה) ומגן שצריך בייביסיטר. אלו עובדות מבחינת אנצ’לוטי והוא מנסה לאנוס את הקבוצה כדי שתסתדר עם זה.
וכמובן שגם היום רצנו פחות מהיריבה - 5 קילומטר - למרות שהחזקנו בכדור באופן שווה.
אני ממש אוהב את תנועות התסכול של ג’וד. הוא לוחץ בכח מלא והיריב מבטל את הלחץ בקלות כי אף חבר לא בא ללחוץ איתו. פעם אחר פעם, כל העונה.
פעם בימים הטובים של פרז הוא היה מעיף את אנצ’לוטי עוד הלילה ומחתים מחר את קלופ על החוזה הכי שמן שמאמן קיבל אי פעם.
הפעם ברור לכולם שקרלו ממשיך עד לסיום העונה לפחות
אם שבוע הבא לא תנצחו את ליברפול אז קרלו יהיה בדרך ללישכת העבודה.
לצערי פרז הוא לא ברתומאו. חבל.
קרלו ממשיך עד לסיום העונה גם אם יפסיד עוד 3 משחקים ברציפות.
סירי,מהי אטימות?
אני חושב שאנצ׳לוטי אשם ב 75% לפחות במצב של הקבוצה,אבל ההפקרות בעמדות הבלם והמגן הימני זה פשע של ההנהלה.
אם היה למאמן עמוד שדרה זה לא היה קורה.
נכון ועדיין,זו לא צריכה להיות המדיניות של המועדון,״תהיה בובה שלנו או תלך שתלך מפה״,זה מזיק לנו,קשה לי כבר לזכור כמה עונות זרקנו לפח בגלל השמרנות הזו,מה כל כך נורא בלהביא חיזוק בינואר אם יש חורים?
באמת לא ברור.
מילא אמרו את זה בקיץ, אבל הנסיבות השתנו. כסף יש. לא רואה שום הגיון להודיע מראש שלא יחפשו חיזוק.
החורים הנקודתיים בסגל באמת לא מעניינים. זו הצרה האחרונה שלנו.
למה כולם כל כך בטוחים שאנצ’לוטי לא יפוטר?
הלחץ במדריד יכול להגיע למימדים שגדולים אפילו על פרז.
נראה לי שקצת שכחנו.
מטפחות לבנות והוא בבית.
מי יגיע במקום אנצ׳לוטי? ראול?
אולי זידאן שכרגע פנוי? מצד שני זו בשורה רעה למי שמצפה לקבל את אלונסו לשנה הבאה.
מצד שלישי, טיטי כבר המליץ לשלם שכר הולם ליורגן - פלורנטינו הקשיב?
פיטורים של אנצ׳לוטי משמעותם ניסיון להציל משהו מהעונה, שזה ללכת בכל הכח על ליגת האלופות ולוותר על הליגה.
אני בספק אם יגיע מאמן שימשיך לעונה הבאה. צ׳אבי אלונסו לדעתי כבר סגור.
אפשר וצריך לנסות להציל את העונה הזו. אסור להרים דגל לבן. אני רוצה לראות את ריאל מדריד מפטרת את קרלו אנצ’לוטי ומאמן זמני רציני זה ראול. הוא לא מתפתח כמאמן גדול ולא עומד בציפיות אבל זה הזעזוע שאפשר לעשות. קסטיליה בדרך לשום מקום ואפשר לקצר תהליכים ולהזניק לשם את אלבארו ארבלואה.
ראול פיגורה על הקווים ואגדת מועדון ללא ספק, הקהל יירגע ויהיה סלחן, הוא יחבק את הצ’אנס הזה לדעתי וחולם עליו בלי להגיד, הוא יוכל לתת כמה חודשים ואז לפרוש כנפיים בזמן שנניח צ’אבי אלונסו מגיע. מעבר לכך ראול יחסית מאמן קצת קפדן ושמרן ואולי הקבוצה צריכה “חיזוק” הגנתי ודם חדש. לכו תדעו אולי בטעות גם יעלה שחקן צעיר לקאנטרה ונרוויח שחקן סגל עתידי לעונה הבאה.
אני מודה לקרלו אנצ’לוטי מכל הלב על פרק ב’ די מוצלח אבל מה שקורה בלתי מתקבל על הדעת, זה הכל ביחד. תוצאות ויכולת אפסית לצד חוסר אונים. “צריך לקבל החלטות קשות”, אמר פרס ב-2015 כשפיטר את קרלו שנה בדיוק אחר הדסימה בגלל עונה בידיים ריקות, צריך לחזור קצת לשיטת הגרזן, ואז זה היה קשה כי כל שחקני העל התחברו אליו כמו כריסטיאנו רונאלדו, סרחיו ראמוס, טוני קרוס. קרלו כבר קיבל ‘הנחות’ ב-2023 אחרי עונת ליגה שהסתיימה בינואר והשפלה נגד מנצ’סטר סיטי כשהמשיך, גביע המלך הוא לא מדד במועדון הזה.
לא מצפים מראול להביא את ליגת האלופות כנראה כמו זינדין זידאן איי שם ב-2016 וגם הוא לא היה מאמן קסטיליה מזהיר אגב. זה אחלה פלסטר. וכן אני לא אשקר המחשבה על השחקן שאני הכי אוהב והכי מזוהה עם ריאל מדריד על הקווים - וואו. צמרמורת. חזרתי שוב לגיל 15 כמו אתמול כשלבשתי חולצה של ראול - שחורה (2002/03) - לאימון כדורגל שהעברתי בבית הספר, ואחר כך חולצה לבנה מ-2003/04 לצפייה במשחק. ואמוס ראול!
אני פה רק כדי להזכיר שמהרגע הראשון של העונה התלוננתי, כעסתי, התאכזבתי, אמרתי שאנחנו גרועים ושזה לא בהכרח ישתפר ושיש אשם אחד עיקרי - המאמן. השחקנים שבעים ומגעילים אבל הם לא הסיבה העיקרית למה שקורה.
הרגע היחיד ששימח אותי אתמול כלומר בבוקר שראיתי את הטירוף של האוהדים (אל צ’ירינגיטו) כראו את זינדין זידאן מגיע לסנטיאגו ברנבאו לצפות במשחק. בפרק ב’ לא ממש היה לו עם מה לעבוד ואולי לא הצליח עם ויניסיוס ג’וניור, איתו היה כדורגל משמים וגם עונת ליגה שנגמרה בינואר אבל מעולם לא הייתה כזו טיילת והפקרות, לזידאן הייתה שיטה.
זה לא רק אליפות שנייה שמתרחקת מאוד - או.קיי ברצלונה תאבד נקודות ומה איתנו? כמה משחקים קשים באמת היו פרט לקלאסיקו - גם בליגת האלופות אנחנו בקושי ב-16 כרגע. אנפילד זה הפסד כמעט בוודאות, גם אטאלנטה לא פיקניק.
הליגה ממש לא אבודה עם הסגל הזה ולכן אין סיבה להקריב אותה, ולטעמי האישי היא חשובה בהרבה… אחרי 50000 שנה הגיע הזמן שפאקינג ריאל מדריד תיקח שתי אליפויות ברצף. הפער הוא 6 אחרי משחק חסר, זה לא בשמיים. זידאן עם הסגל הזה עושה את זה בסבירות גבוהה. השאלה אם יש לו כוח לזה, ועוד לזמן מוגבל בלבד. אני בספק גדול, כנראה שאתה צודק ונמשוך עונת התבזויות עם קרלו עד הקיץ.
בשביל ליגה צריך סגל עמוק יותר. בשביל ליגה ואלופות, צריך עוד יותר עומק.
העניין של סגל עמוק זה להשתמש במה שיש וגם במה שאין (מחליפים ונערים). אבל בגלל שזו ריאל גלקטית, אין שיטת משחק חוץ מלתת לכוכבים לככב על כר הדשא. וזו לא השיטה שאנצ׳לוטי דוגל בה, זו השיטה שריאל מדריד כמועדון דוגל בה.
לכן, שחקנים צעירים יכולים להשתלב רק כשיש שיטה מסוימת, ולא כשהשיטה היא יכולת אישית שייחודית לכל שחקן בפני עצמו.
וזה גדול על אנצ׳לוטי, כי כמו שאמרתי, זו הדרישה מלמעלה, לנהל קבוצת כוכבים.
קרלו אנצ’לוטי ניהל קבוצת כוכבים גם בדסימה ובפרק א’ שלו במועדון. הסגל שלנו לא רע, כל הקשרים בריאים וגם כל שחקני ההתקפה. אבל הוא לא ישתמש לעולם בחסוס פורטה למשל כמגן ימני אפילו נגד אוססונה. המונח קבוצת כוכבים קצת משקר כי זה מחזיר לגלאקטיקוס - ואנחנו כאלה אבל עם שחקנים טובים בכל עמדה והרכב הרבה יותר מאוזן. נדרשת עבודת אימון מינימלי ואין. אבל קרלו לא מסכן הכוכבים תמיד הצילו לו את התחת. בדסימה אגב הוא נתן לחסה רודריגס ואלבארו מוראטה לשחק, למוראטה זו כבר הייתה עונה שנייה רצינית יותר כשחקן ספסל בבוגרים ועדיין.
דרך אגב אור אתה זה שאמר שזה מתוכנן וריאל מדריד שומרת כוחות למחצית השנייה או לחלק השני של העונה, כתבת את זה אחרי ה-2:5 על בורוסיה דורטמונד בזמן שאני כתבתי שאנחנו פח אשפה. עוד מעט לא יהיה על מה לשחק.