ליגת האלופות מחזור אחרון: עומדים בהצלחה במשימה עם 4:1 בית על קופנהגן, מקום 5, והעפלה ישירה לשמינית (כבשו: לבנדובסקי, לאמין, ראפיניה [פ], ראשפורד. בישלו: לאמין, פרמין)

כן, לאבד את פרנקי זו באמת מכה לאנגלים.

את ניוקאסל אנחנו צריכים לעבור. אין תירוצים.

אתלטיקו זו משוכה עבירה, אבל ראינו מה קרה בגביע.

ארסנל אחת הטובות באירופה השנה, אז אם וכאשר - יהיה חצי גמר לא קל.

That being said - קיבלנו את הצד הקל משמעותית. פריז, צ’לסי, סיטי, באיירן, ליברפול - כולן בצד השני של ההגרלה ויצטרכו להילחם ביניהן על כרטיס אחד.

ובסוף אף אחת מהן לא תהיה בגמר
Vinicius Jr's victory dance as Real Madrid beat Benfica, what's eating Italian teams? - The Athletic

נראה לי שהשיפוט בליגה הספרדית קצת גרם לך להתבלבל. אין להם מה למכור.

אגב, אם אתלטיקו מנצחת את טוטנהאם - הם גונבים להם את הביתיות? או שאנחנו מארחים כי סיימנו מעליהם?

לדעתי לוקחים להם את הביתיות

אה יופי, נמשיך להתארח אצל קבוצות שסיימו מתחתינו - כמו שנה שעברה. בני זונות אופא.

מזכיר לי את הפרק של ‘‘תרגיע’’ שלארי הולך לרופא לפי התור שלו אבל הם מקבלים לפי מי שנרשם קודם, בפעם השנייה הוא נרשם לפני התור אבל כבר שינו את הכללים בגלל שהתלונן.

נדפקנו פעמיים, בקיצור.

בניגוד לברצלונה שכל פציעה קלה נגררת לחצי שנה בחוץ, אצל היריבות תמיד השחקן שאומרים שלא כשיר למשחק, מופיע בהרכב נגד ברצלונה.

שימו לב ללוח המשחקים שלנו

חשבתי שזה מטורף, עד שראיתי מה מצפה לניוקאסל.

עריכה:
בגלל ליגת האלופות, החליפו בין המשחק שלנו למשחק של ריאל.
אנחנו נשחק מול בילבאו בשבת ב 10 בלילה, והם ישחקו ביום ראשון ב 17:15.
דפקו אותם עוד קצת.

להבנתי (וגם כתבו בתרד אחר) המשחק שלהם הוקדם לשישי ב22:00.

כן, שינו בעקבות מה שכתבתי :grinning_face:

אני חייב להבין משהו, עצם זה שסיימנו בין 8 הראשונות לא נותן לנו את האופציה לגנוב ביתיות, כמו לקבוצות שמחוץ ל8, השאלה המתבקשת האם אולי עדיף לסיים מחוץ ולגנוב או שזה סיכון גדול מידי?

רגע.
אתה חושב שאולי עדיף לנו שני משחקים נוספים נגד לך תדע מי, ואז לקוות שנוגרל נגד קבוצה חלשה שאיכשהו סיימה בין 4 הראשונות?

אז למה להשקיע מאמץ בגביע? יש כאלה שקוראים לו גביע השוקו או בסופרקופה.

אם הרזומה שלנו עם הגומלין בחוץ, אז אולי עדיף לשקול את זה.

למה להשקיע בגביע הספרדי? אין לי מושג, אם זה תלוי בי , הייתי עולה עם בארסה ב’.
בליגת האלופות הגומלין נגד ניוקאסל בבית. אחר כך בחוץ כי סיימנו במקומות 5-8. פייר לדעתי.

אחת כבר נפלה :smiling_face_with_tear:

לא הת’רד הנכון.

לא שבוע מלהיב במיוחד לאנגליות, בלשון המעטה.

אבל יש להן 6 נציגות בשמינית! זה חשוב!