ההגנה עסוקה בבניית התקפות וכושלת במאמץ ההגנתי.
הקישור עסוק בהצטרפות לקו הקדמי וכושל בניהול המשחק.
ההתקפה עסוקה ב… ואללה לא יודע…
ההגנה עסוקה בבניית התקפות וכושלת במאמץ ההגנתי.
הקישור עסוק בהצטרפות לקו הקדמי וכושל בניהול המשחק.
ההתקפה עסוקה ב… ואללה לא יודע…
באלדה מקבל חופש מוחלט באגף שמאל כי כולם בריאל יודעים שאין לו מושג מה לעשות עם הכדור… זה לא מה שיציל אותנו אבל ההכנסה של פליקס זועקת.
אם קוראים לך ביל גייטס.
כשכל 22 השחקנים נמצאים בפורמה גרועה וביכולת רעה, אתה מבין כמה המועדון הזה בקריסה מערכתית.
דווקא עליו אתה יורד? היחיד שעשה את שלו.
לבנדובסקי כבש גול כשהוא עומד מחוץ לרחבה ומחכה שאחרים יעשו משהו. התמזל מזלו , הכדור הגיע עליו והוא הבקיע גול יפה. אני שואל - למה הוא מחוץ לרחבה?
ההגנה הגבוהה ויציאה נוראית לנבדל לא מובנת לי. אותם שחקנים משנה שעברה, מה קרה להם?
שנה שעברה היה מזל, פחות יכולת.
נכון שלא באשמתו צ’אבי המטומטם עולה עם הגנה גבוהה מול השלישייה המהירה של ריאל אבל אם כבר אתה משחק עם הגנה גבוהה אז אתה כשוער חייב להיות עוד בלם ולא להישאר כמו עציץ ברחבת ה-5.
צ’אבי הלך על הטריק של אראוחו בימין נגד ויניסיוס וקיבל שניים מויניסיוס מהאמצע.
הקישור הבינוני לא תורם וזה הסיבה שזה נראה ככה
חובבנות
גם מזל, אבל לא רק. לא נראינו ככה בשנה שעברה.
די. לך.
אני פורש מעסקי הנאחס
זה דוגמה למה שאמרתי שזכיה באליפות שקר יכולה לשקר
תחזור לגביע של 1 0 וכמה חטפנו אחרי …
השנה הכל התפוצץ לנו בפרצוף…
פשוט בהגנה היה שחקנים שמבחינה אינידבדאלית שיחקו טוב וצאבי קיבל על זה קרדיט
שלא לדבר טר שטגן בעונה הכי טובה בקריירה שלו.
הבלון התפוצץ ופתאום מבינים שהמלך עירום, הוא תמיד היה עירום, רק עכשיו בלי טר שטגן הענק ואלילת המזל לצידו…
אבל איזה החלטה אדירה להאריך את החוזה של צ’אבי…
יחד עם זאת, אני לא רוצה שיפטרו עכשיו את צ’אבי.
אבל מה רוצים מויניויוס המסכן ? איזה מסכן הוא …
לא אכפת לי הטראש טולק שלו זה לגטימי מבחינתי, אלא רק העמדה של הקורבנות התמידית שלו.
אבל זאת אותה הגנה שהייתה גם בשנה שעברה. אותם שחקנים.
אז אתה אומר שהכל זה טר שטאגן ומזל? אני לא מסכים.
גם אם טר שטאגן היה מציג יכולת של פניה עכשיו, שהיא טובה, לא היינו סופגים בכזאת קלות.
אני לא מסכים איתך.
תלך לתקצירים המורחבים של one ביוטיוב משנה שעברה ותראה שיצאנו בנס משחק אחרי משחק.
היו גם משחקים טובים אבל ברובם נהננו ממזל וטר שטגן בטח לא הגנת ברזל כמו שהצטייר פה.
בנוסף, אנחנו סופגים המווון (אם לא רוב הגולים) מאיבודים של הקישור ומתפרצות, שנה שעברה היה את בוסקטס, שכמעט לא היה מאבד.
אני אגיד לכם על עוד משהו שהשתנה. בוסקטס. השחקן שבעזיבתו גרם לי לנשום לרווחה הכי הרב מאז מסי. לא ידעתם להעריך אותו בסוף, תעריכו את החיסרון שלו עכשיו.
ההבדל בין שנה שעברה לשנה זה הרבה פחות ההתקפה , גם אז היה לנו התקפה חרא.
אבל היו כמה גורמים שאי אפשר להתכחש אליהם :
א. ארואחו וקונדה וכריסיטאן בעונה אדירה
ב. טר שטגן בעונה הכי טובה בחיים.
ג. הרבה משחקים פשוט מזל. החזרתי אותך למשחק מולם בברנבאו כי זה היה מסמל, הם הגיעו לימבה מצבים גנבנו גול וטר שטגן אחד. זה מסמל את כל השנה שלנו.
זכינו באליפות ואפשר לבדוק את זה בקלות, כי ריאל ואתלטי לא היו במירוץ. איבדנו לא מעט נקודות. ריאל הפסידו המון ושיקרנו לעצמנו שיש לנו מאמן על הקוים. מאוד קל לבדוק את זה , אני לא חושב שזה אפילו נתון לויכוח. היינו ברירת מחדל. ריאל של השנה (קצב צבירת הנקודות שלהם והם לוקחים לנו את האליפות של שנה שעברה בקלות)
יחד עם זאת לפני שיבואו ויגידו לי שאני מפיל הכל על צאבי.
אני לא. השחקנים אשמים לא פחות ממנו, ולאפורטה בלשון המעטה לא צדיק ואני ממש עדין פה.
שאתה אומר אתם למי אתה מתכון?
כולם פה פאנבויז של בוסקטס. במיוחד אני, אני מהמר שאין פה בפורום אחד שאוהב או מעריך את בוסקטס יותר ממני, וזה התחיל מהמשחק הראשון שלו בברצלונה. וגם בשנה שאחרי לא מעט אוהדים של ברצלונה רצו את יא יא טורה בחזרה.
אני לא ישנה את דעתי. הוא שחקן אדיר ואגדה אבל היה צריך לעזוב השנה. הוא לא רצה לאבד את המקום שלו בהרכב וברצלונה לא יכולה לשחק איתו בהרכב הראשון בגיל שלו. שנה שעברה הוא היה לו לא מעט משחקים חלשים.
הטעות היא שלא הביאו לו מחליף ראוי. לא הביאו לו בכלל מחליף אם אני חושב על זה
כן. וכהוכחה קח את מספר השערים שספגנו בליגת האלופות, בגביע ובליגה האירופית בעונה שעברה + כמות השערים שהתחלנו לספוג החל מאפריל גם בליגה והקריסה הטוטאלית של ההגנה.
צ’אבי לא יודע להעמיד הגנה וספק אם הוא מבין בכלל איך להעמיד גם קישור והתקפה ראויים.
יש, אני !
אני מאמין וגם כתבתי זאת כמה פעמים שהוא היה השחקן הכי טוב והכי חשוב בקישור האגדי שלכם אז, אתה מסכים ?
אני לא אלך לראות תקצירים משנה שעברה אלא אלך לפי התחושות והזכרון כמו כולם פה.
לא זוכר שההגנה הייתה כל כך פרוצה בשנה שעברה. כן, היינו צריכים לספוג יותר, אבל לא הגיעו מולינו לכל כך הרבה הזדמנויות ברורות.
אני לא חושב שהקישור מאבד הרבה כדורים כשרומיאו לא משחק. הבעיה שהקישור לא יוצר כלום, והיום גם לא לחץ ובקושי הגן.
אני חושב שמעבר לביקורת הטקטית, בחודשים האחרונים הסיפור של ברצלונה הוא בעיקר אובדן של האינטנסיביות. לדעתי אפשר לראות את זה בכל משחק בערך, וזה הדבר שהכי צריך להטריד את צ׳אבי כי הדברים האלה עשויים להיות בלתי הפיכים.
זה בערך כמו לבחור את מי אתה אוהב יותר את אבא או אימא…
איניסטה הוא השחקן והאדם שאני הכי אוהב בספורט . לא תוכל להוציא ממני שהוא פחות טוב מאיזה שחקן קישור אחר בעולם בכל הזמנים.