גמר הסופרקופה: מפסידים 4-1 למדריד

שניהם מעצבנים שמתעסקים בקקה. פשוט אחד בחר להתעסק בזה כי זה האופי המגעיל שלו, והשני מתעסק בזה כי קל להוביל אותו להתעסק בזה.

אם תשאל אותי, מי שמחפש את הקקה ובוחר לשחק איתו הרבה יותר מגעיל.

כמובן שאתה יכול שלא להסכים.

זה רק אני או הזבל הברזילאי מתגרה בקהל כמו חרא קטן?? מה הוא כבר עשה בכדורגל בכלל או היום בפרט שהוא מסמן לקהל “אני פה” כאילו היה מינימום כריסטיאנו אחרי עוד שלושער מולנו? חתיכת חרא קטן. פשוט לא מגיע לו שיגנו עליו. והוא עוד מתחצף אל צ’ולו. הלוואי שהוא היה תופס אותו לשיחה קטנה.

השער של גריזי על הפרצוף המכוער שלו שווה את הכל.

ואיזה גבר על ג’וד. להעריץ אותו. איפה הוא ואיפה החרא הקטן.

יאללה מכות!

אמממ צמפיונס שאין לאתלטיקו למשל?
סליחה הייתי חייב,הרמת להנחתה.
התגובה שלי בפורום המדרידאי תעיד מה אני חושב על איך שויניסיוס נראה והתנהג אתמול.

תודיעו לי כשהדיון על ויניסיוס נגמר

לגבי ויניסיוס זה מאוד פשוט - מי שגר בבית זכוכית, שלא יזרוק אבנים. פיקה טרול גדול ומקבל באהבה את זה שמטרילים אותו בחזרה.

לגבי הקלאסיקו, עצוב איך התדרדרנו מקרב נפילים של מסי נגד רונאלדו לקרב קפנטים של סרג’י נגד נאצ’ו, וקרב שוערים של איניאקי נגד לונין.

דיי, ממש מפתיע שאתה חושב שחרא של ריאל פחות מסריח מחרא של ברצלונה. מפתיע כמו מה שקרה מול אלמריה. הלם.

אם נשאל אותך, שחקנים שהשם משפחה שלהם מתחיל בג’ והם מברצלונה הם יותר מגעילים משחקים שחומים מברזיל.

מזל שאנחנו יכולים לא להסכים.

ויניסיוס הוא לא השחקן כנף השחור היחיד ששיחק בעולם. לא שנאו את כולם. לא שונאים את ויניסיוס כי הוא שחקן התקפה שחור שמכניס הרבה גולים, שונאים אותו כי הוא ילד *** שבאמת מתנהג כמו קוף על המגרש. גם אם הוא היה שחקן לבן היו שונאים אותו.

אני אגב סביר להניח הייתי מת עליו אם היה בקבוצה שלי. אני אוהב טראש, רק אל תמכור לנו שהטראש שלנו יותר גרוע מהטראש שלכם.

מה שביט, עדיין מתוסכל מכך שניצחנו אתמול או שזה המרמור של הגמר עדיין?

בקצרה אני אענה לך. שניהם חרא. הטענה שלי היא לא שויניסיוס לא ילד זין מסריח, אלא שפיקה גם זין מסריח מזן קצת שונה.

פיקה מהזן המודע לעצמו, ויניסיוס מהזן הלא מודע לעצמו. זה כל ההבדל.

זה למה גם אם הייתי אוהב טראש, כנראה שהייתי אוהב את פיקה ולא סובל את ויניסיוס.

וואי וואי איך הראת לי מה זה.

אבל אהבתי את ההתחלה של הנרטיב שאתה מנסה ליצור. וינסיוס לא ילד חרא, הוא פשוט נגרר מסכן. פיקה לעומתו נולד חרא. רשמנו.

כמה פעמים אני אצטרך לרשום ילד חרא כדי שלא תכניס לי מילים לפה? וכן, את ויניסיוס גוררים לזה, זו עובדה, אבל זה לא בא להוריד מכך שויני אידיוט וילד נאחס.

טוב בכל מקרה אין לי כח לויכוח הטפשי הזה. מוזמנים לחשוב מה שבאלכם. לי אין עצבים לזה כבר.

וניסיוס, גם אם טיפש מוחלט, הבין איך המערב עובד: אם אתה שחור תגיד שנטפלים אליך לא כי אתה זבלון קטן ועלוב אלא כי כולם גזענים ואתה הקורבן המסכן.
הקעקוע העלוב שלו מוכיח את הנקודה שלי.

וזה כמובן מסיר ממנו כל אחריות. הוא מתגרה בקהל ומחכה לתגובה שלהם כדי ללכת ולבכות לתקשורת כדי לקבל פוסטים מלקקים באינסטוש ובטויטר.

ממש כמו השכנים שלנו.

תגובת השנה. רביע לראשות הממשלה