מחזור 4: 2-0 על בטיס

יש לנו בהרכב רק 3 וחצי שחקנים שיכולים לעשות משהו בהתקפה, זה לא מספיק גם אם שניים מאותם 3 וחצי זה ויני ואמבפה.
ואסקז, גולר וגרסיה יכולים להקפיץ את מספר השחקנים שיכולים לעשות משהו בהתקפה ללפחות 6

כשאני צופה בקבוצה מרגיש לי כאילו אני רואה שחקן בינוני בפיפא. רק מעיפים כדור קדימה, בלי תכלית אמיתית ובלי בבניית משחק. אין מהלכים מתוכננים ומחושבים, הכל במקריות.

הקבוצה פשוט לא מאומנת בעליל. פשע שעם סגל כזה סבאיוס פותח. פשע שאין מי שינהל את המשחק ויכתיב את הקצב.

סיפרו לנו שארדה גולר שחקן עם פוטנציאל להיות קשר גדול, סבאיוס נוראי הערב ואולי זה זמן לנסות אותו.

זה כבר לא בעיות מחוייבות, זה לא שהראש בעננים, זה בעיית כדורגל טהורה. אין לנו מספיק מוח כדורגל באמצע.

יש מצב שאנדריק ישחק הפעם יותר מ-5 דקות ?

אני מסכים עם הקישור הלא יצירתי, אבל מה שיותר צורם לי זה החוסר הצטרפות של מגנים והעקיפות. זה א’ ב’ של כדורגל. לא הבנתי את הקטע של קרבאחל להיכנס לאמצע ולעזוב את הקו. מנדי בכלל פח אשפה חסר תועלת. אם כמה שנוהגים לזלזל פה בפראן גרסיה, לפחות הוא מביא אנרגיות לקבוצה המתה הזאת.

נ.ב - רק אני לא סובל המנהג הפאתטי של חלק מהשחקנים ושל ויניסיוס בעיקר להעיר את הקהל?

לא, כבר שנתיים אני מתכנן לרכוש כרטיס למשחק בית בברנבאו ולחכות לויני שינסה להעיר את הקהל ואז לפרוץ למגרש ולתת לו סתירה ולקרוא לו קריאות גזעניות מול כל העולם, אישתי לא מרשה לי…

לא אמרת לפני שבוע שהוא השחקן האהוב עליך בעולם?

עבר לי

תעזבו את הכל, איך לעזאזל זה לא פנדל?

מבסוט על השופט שלא נתן על נגיעת היד הזאת פנדל, ומבסוט על הוואר שלא הפך את ההחלטה של השופט (בניגוד לשנים עברו).
יד היא חלק מהגוף, במנח טבעי וללא שום תנועה רצונית לעבר הכדור, במרחק 2 מטר מפצצה שפוגעת בה - המגן לא יכול לעשות שום-דבר. אי אפשר לצפות מקבוצה להעלות רק מגנים גידמים.

עכשיו נשאר רק שיהיו עקביים.

אפילו אבי נמני מצליח לזהות שאין לנו סדר באמצע ואנחנו טסים מהר מדיי קדימה. אנחנו במצב רע.

יד לא צמודה, שכן מנעה מהכדור להמשיך, למה זה לא פנדל?

אני אכתוב מה שכתבתי בכל מחזור עד כה - אין לוולורדה טיפת רגש במסירה. מוסר חזק בהגזמה.
ויניסיוס החוצה, אמבפה שמאלה אנדריק לחוד, קדימה מאמן פחדן.

תלוי מתי. כשזה בנקואאוט צ’מפיונס ומשחקי עונה אז זה מתקבל על הדעת.
כשהקבוצה נראית כמו שהיא נראית אז פתטי.

תצוגה מביכה של בכיינות וצלילות. לא יכול לראות את זה.

כמה זמן עוד אדון קרלו צריך בשביל להבין שמשהו פה לא עובד ולעשות חילוף?

זהו, התחלנו להתעסק בקקה. זרוק עכשיו פנימה כל מה שיש על הספסל או תקווה לנס.

זהו נפתחו שערי שמיים

מכניס עוד 2 שחקנים שיכולים לעשות משהו בהתקפה וזה עובד יותר טוב, מעניין.

שמע אותך.