מחזור הסיום בצ'מפיונס: בושה באסטדיו דה לוז המיתולוגי עם 4:2 מול בנפיקה - לפלייאוף| כבשו: אמבפה-2

לא כי התקפית הוא ליונל מסי.

מחצית מאכזבת מאוד.
נראה שלא הגיעו מוכנים ומצד שני בנפיקה עם משחק מחוייב בלחץ בהגנה ובמתפרצות מצליחים להגיע לאינספור מצבים בקלות יתרה יש להגיד. שאפו להם על זה.
בעיניינו -
כרגע מלבד וואלורדה שבישל באומנות והציל גול לחובתינו אני לא מוצא עוד למי לפרגן.
בעוד אני כותב שורות אלה פנדל לחובתינו ואסנסיו מאבד את הראש ומקבל צהוב.
אסנסיו במשחק רע מאוד (אחרי רצף מצויין דווקא)
כנל מאסטה.
קישור וויז - נמאס לי להתלונן עליהם משחק אחרי משחק.
טשואמני יוזלס לחלוטין
גולר לא הופיע
וג׳וד לא מצליח לקחת על עצמו את מטלת בניית המשחק.
באמת שבילד אפ זה מאיתנו והלאה..
ויני לא במשחק.

אני חושב שקצת יורדים על גולר יתר על המידה. כל השחקנים תת רמה, כולל מבאפה שהבקיע.

אם יש משהו חיובי שאפשר לקחת מהמחצית, זה את החיוך של מוריניו

אחלה מוריניו,נותן בראש לתלמיד ארבלואה עד עכשיו.

הקישור לא קיים,צואמני מסורס בגלל הצהוב וגולר לא קיים,כל התקפה שלהם מתחילה 30 מטר מהשער שלנו,אי אפשר לשחק ככה.

קמאבינגה וסבאיוס במקום צואמני וגולר.

סבאיוס על הפנים לאחרונה. אנחנו בבעיה. הייתי אומר לנסות את ברהים כקשר, גם ככה אנחנו בבעיה וצריכים שער.

בראהים יהיה גולר 2,סבאיוס לפחות יודע להניע כדור(כן אני יודע שרק לפני שבוע הוא איבד כדור ברחבה אבל אין אופציה אחרת).

למה אתה חושב שברהים יהיה גולר 2? ברהים זריז ויכול להפתיע. את העאלק ניהול משחק של גולר הוא לא יתן אבל גם גולר לא.

צואמני מסורס כי הוא פשוט שחקן חלש, זה לא קשור לצהוב שלו, שחקן איטי, לא אגריסיבי ועם מיקום פשוט זוועתי.
אנחנו צריכים קצת פיזיות, ולהתכונן לאוטובוס במחצית השנייה.

לא חושב שהוא יתרום יותר הגנתית אבל אני קונה גם את החילוף הזה על כלום.

[quote=“sari.23.11, post:29, topic:3456”]צואמני מסורס כי הוא פשוט שחקן חלש, זה לא קשור לצהוב שלו
[/quote]

נותן לו להנות מהספק.

הוא לא יתרום הגנתית אבל זה מה יש.

אם סבאיוס יעלה ויהיה טוב אני בכנות אופתע.

לצערי זה מרגיש לי שזה מה שנראה מהסגל הנוכחי אם לא יהיו שינויים בסוף העונה הזו. וזה רק גורם לי להתבאס יותר שלא גיבו והקשיבו לאלונסו, סתם איבדנו מאמן טוב.

המחצית הייתה די חושך פרט להרמה אחת טובה של אסנסיו לאמבפה. מעבר לזה כולם במשחק לא טוב.
ויני ראש בקיר, אמבפה לא מורגש פרט להשתחררות שלו בשער שבאמת הייתה טובה. מסטנטואונו (או כמו שקוראים לו אצלינו בבית, חרבסטואונו) לא שווה מקום על הדשא. הבנאדם יותר איטי מצב אסתמטי עם שלוש רגליים. לא מבין איך הוא רואה דשא בכלל.

הקישור שלנו לא מציח להניע כדור בצורה מספיק יעילה כדי לייצר מצבים או לחץ (וכל הכבוד לבנפיקה ומוריניו) טשואמני צריך להיות מוחלף מחשש לצהוב שני. אין לי יותר מידי תובנות מעבר לכך, מחצית רעה, מקווה שארבלואה יצליח איכשהו להוציא משהו מהמשחק בסוף ולא יחכה עם חילופים.

יהיה מוגזם להגיד שזו הייתה המחצית הכי חלשה שלנו העונה?

הוא נהנה מהספק מאז שהוא הגיע, תסתכל רק איך הוא מתחבא בין שני שחקני ההתקפה של בנפיקה כדי לא לקבל כדור, לא יודע איך אני רואה את זה מפה ואף אחד לא רואה את זה משם.
כנראה שארבלואה נהנה מהמחצית הראשונה והחליט להמשיך עם אותו הרכב…

כנראה שמוריניו הסביר להגנה שלו שמסטה יודע רק לחתוך לאמצע ואין לו את האפשרות לרוץ על הקו.

הקישור שלנו מביך. לצערי אנחנו חייבים את סבאיוס, או אולי להכניס את קרבחאל ולהעביר את פדה לקישור. דווקא במשחקים כאלה הוא כן טוב מהאמצע.

לשחק מול קונוסים יותר מסובך. כמה זמן ושטח היה לו שם.

בקצב הזה המשחק יהיה הכי גרוע שלנו השנה, ויש לא מעט תחרות

יש סיכוי שנודח מה8 הראשונות?

חילופים נכונים ונקווה שלא מאוחרים
רודריגו כבר מעורב

לא

אלונסו אשם.

היה מקום לעלות עם מיגל אנחל רומאן מקבוצת juvenil c כדי שישתלט על מרכז השדה.