מרכז מגרש פשוט בית בושת.
חוזר ואומר - הקישור הכי חלש מכל השנים שאני אוהד את הקבוצה
אין לנו שחקן בעמדה 8 ברמה סבירה בסגל, אז ארבלואה מחפש פתרונות מחוץ לקופסה.
נכחתי לפני כמעט 20 שנה במשחק שבו אמרסון בזקנתו, גוטי בזקנתו, ומוחמדו דיארה הייתה שלישיית הקישור שלנו. עדיין עדיפה בהרבה מזו הנוכחית.
3:2 להם ואנחנו מתקשים לעבור לא את החצי אלא את השליש. ביזיון.
חצי נחמה - לפחות אחד מאיתנו מבסוט:
מה אלה השלושת חילופים האלה?
אלבה? קסטרו?
לא רוצה לקחת ממוריניו כלום, אבל אני רואה את המשחק וזה לא נראה שיש איזה עליונות טקטית לבנפיקה.
הם פשוט רוצים הרבה הרבה יותר.
רצים יותר, לוחצים יותר, מנסים יותר, אגרסיביים יותר.
בזמן שהשחקנים שלנו לא מצליחים באף פעולה בסיסית שלא לדבר על פעולות מסובכות כמו לעבור שחקן.
הלוואי והיינו מראים רעב כזה כמה משחקים בעונה.
סליחה
לצערנו אתה טועה
עריכה: ראיתי שהגבת לפניי
הוא לא אשם בהפסד, אבל כל הזמן מתלונן בפני השופטים. איך אפשר לסבול את זה?
גם אם הוא היה ברמה של רונאלדו, הייתי שונא אותו. אני שונא את הבכיינות הזאת
ההצלחות של ארבלואה-
הדחה מהגביע
ירידה מחוץ לשמינייה בליגת האלופות.
הרכב לא נכון, ניהול משחק רע וחילופים הזויים, זה מה שעשה ארבלואה היום.
לגוד אין כרגע מקום בהרכב וגולר עדיף עליו, במחצית השמייה גולר השחקן ההתקפי הכי מסוכן שלנו והוא יוצא וגוד ווינסיוס נשארים אחרי תרומה אפסית למשחק.
אין לי כח כבר לקבוצה הזו, עדיף כבר לעוף.
6 חילופים, פציעה אחת שלא שיחקו 4 דקות, תוספת זמן של 5 דקות, מזמן לא ראיתי שיפוט כל כך עוין נגדנו.
מה עשה השופט? הקבוצה לא יודעת לחבר פס, לא יודעת להתמודד עם לחץ, חבורה של שחקנים בלי אופי.
ארבלואה מאמן כאן בקושי 4 משחקים - וכבר הספיק לאבד סיכוי לתואר, להיות מודח מול קבוצה מהליגה השלישית, ועכשיו גם לאבד את המקום שהיה כבר עמוק בכיס שלנו בשלב 16 האחרונות בצ’מפיונס, ונהיה חייבים לעבור דרך הפלייאוף המתיש והמסוכן. ספרו לי עוד על השינוי האדיר שארבלואה הביא לקבוצה.
דוגרי? מגיע להם. מגיע לארבלואה שחשב שללקק לוויניסיוס המושתן יביא אותו רחוק, מגיע לשחקנים המפונקים והעלובים האלה שעושים טובה שהם מזיזים את עצמם, ומגיע להנהלה שגיבתה את ההתנהלות הבזיונית שלהם וביזתה בעצמה את המאמן שלה.
מתבייש בכל שחקן בקבוצה הזו. פרז החוצה יחד עם הקוף כמה שיותר מהר.
מישהו עדיין לא מעוניין במוריניו כמאמן?
ריאל מול בנפיקה בפלייאוף או שזה לא תלוי במיקום?
כל הכבוד לבנפיקה, אני באמת שמח בשביל מוריניו.
אנחנו פשוט פסולת של קבוצה. שחקנים שלא מבינים מה זה ריאל מדריד. אפס כבוד לסמל. פשוט קבוצה של חראות קטנים. זאת ריאל של ויניסיוס, ואין פלא שככה הקבוצה נראית. העיקר צ׳אבי אלונסו אשם
לא לא ולא.
אל תיתן לעליבות ולפתטיות שלנו לסנוור אותך לחשוב שהיריבים שלנו הם יותר ממה שהם באמת.
קבוצה בלי אופי
סיכוי טוב מאוד שהיום הפסדנו גם את האליפות
עוד 2 משחקים לראות את הקבוצה איזה כיף