אני לא חושב שיש פה מישהו שתלה את תקוותיו בארבלואה אבל על מה אתה מדבר? הוא הפסיד משחק אחד באלופות, איזה מקום היה עמוק בכיס שלנו? מה?
המועדון הזה חולה אם נותנים לשחקנים להיות מעל המועדון.
אות קלון לפרס אחרי קריירה מפוארת.
היית מקום 3, צריך נקודה כדי לא להגיע לפלייאוף במשחק חוץ מול קבוצה שלא עשתה שום דבר טוב השנה וכבשה 3 שערים לפני המשחק היום, יותר קל מזה יש?
על אותו המשקל הקבוצה הייתה במקום השלישי בזכות ארבלואה שניצח את מונאקו עם שישייה. איזה שטויות. אפשר להאשים את ארבולאה בדברים נקודתיים, לא בכדור השלג שנבנה כבר זמן מה.
לא מבין איך הצלחנו לסיים מחוץ לטופ 8,פשוט קבוצה של אפסים חסרי אופי,אין מילה אחרת.
אירוני ששחקנים שלא רוצים לרוץ עכשיו כפו על עצמם עוד 180 דקות מיותרות.
התגובות פה שמאשימות את ארבלואה זה פשוט מביך.
כל הברכות למוריניו ושחקניו.
כל האשמות לשחקנים שלנו בלבד.
ארבלואה יכל בגג לעשות את החילופים במחצית וגם זה לא היה עוזר.
קישור נכה ברמה היצירתית, אפס מסוגלות לבילד אפ. וגם על הספסל אין חילוף שיכול לעלות ולחולל שינוי בעמדת הקישור.
ניצחון בית מול מונאקו זה דבר מובן מאליו, הפסד חוץ מול בנפיקה זה בכלל לא מובן מאליו.
ארבלואה בטח לא האשם במצבה של הקבוצה אבל כרגע הוא הקפטן של הספינה הטובעת לא? הוא פשוט לא מוכן לאמן את הקבוצה הזו וראינו את זה גם היום וגם בגביע, התפקיד גדול עליו.
וכל איבודי הנקודות של אלונסו היו מובנים מאליו?
להצביע על מי שהוא חלק מהקבוצה הבוגרת שבועיים זה לא רציני. יש לך 0 יכולת לקבוע אם התפקיד גדול עליו וריאל מדריד של כל מאמן מאז זידאן מסוגלת להפסיד לכל קבוצה, כולל בנפיקה של מוריניו שהיא לא איזה אלבסטה או קרוב לזה.
אתם יודעים לזרוק האשמות יופי, בפועל אם אנחש אף אחד מכם בחייו המקצוענים לא היה לוקח אחריות על כשלונות כשהוא לא חודש בתפקיד. פרופורציות, וזה לא משנה בכלל אם ארבלואה הוא זידאן או סולארי.
אני מאשים את ארבולאה בדבר אחד וזה שהחליט לתת לויניסיוס את המפתחות. זו ככל הנראה הוראה מלמעלה, אבל ויני לא מספיק טוב להוביל קבוצה כזו ובניגוד לרוב השחקנים בקבוצה יש לו אלטרנטיבות טובות. ברגע שויני ואמבפה דבוקים להרכב אין ממש אופציות לשינוי חוץ מכל מני ניסויים אופטימיים כמו מה שהיה היום.
מה הקטע שטרובין עלה לכדור החופשי בסיום? הם הניחו שאין זמן לעוד התקפה שלנו?
- השחקנים התחילו להאמין לשטויות של ארבלואה, טקטיקה לא חשובה, החלוצים לא צריכים לרדת להגנה ולהתעייף, רק צריך להאמין בלב הקלפים
- ויניסיוס לא יכול להיות untouchable. בימים שברור שהוא חושך, הוא נזק להתקפה ולהגנה. גם כשהוא יורד ללחוץ הוא רץ כמו מטומטם בלי תיאום עם המגן
- הייתה הפקרות מוגזמת היום בקישור. באמת מייאש. הקבוצה הזאת לא ראויה לאמבפה וקורטואה.
מרוב אכזבה מהקבוצה הזאת, אני בכלל לא מוטרד מהירידה מ8 הגדולות. אין לנו מה למכור ואין קבוצה להזדהות איתה.
היתה דקה אחרונה והם היו חייבים עוד שער כדי לעלות לפלייאוף, בגלל הפרש שערים מול מארסיי
מוקדם מדיי להכריז על הפרויקט הזה ככישלון כשיש בו כל כך הרבה שחקנים שכבר הוכיחו את עצמם, אבל הציפיות שלי ירדו משמעותית. יש בעיה של גישה, יש בעיה של בניית סגל לא טובה, והמועדון חולה מהראש עד הרגליים.
משחק חושך, אין לי מילים כבר.
ברכותיי למוריניו ובנפיקה. אולי עכשיו פרז יתחיל להפנים שהבזיון שהולך פה לא קשור למאמן שעל הקווים.
הבנתי שהיה חסר להם שער אחד כדי לעלות למקום 24, אז לא היה מה להפסיד
לגבי ארבלואה - האשמה בסיפור הזה היא על המועדון ופלורנטינו.
ארבלואה באמת בא בגישה טובה לחבר את השחקנים ולתת ביטחון - אבל לדעתי הוא הגזים עם המסרים שהוא העביר כל שני וחמישי. ליקוקים בלי סוף, אפס אחריות על השחקים, המלכה של ויניסיוס. מדובר פה בסגל הכי עצלן באירופה, עובדתית. אין קבוצה שרצה פחות מאיתנו בשנותיו של אנצ’לוטי - ועוד לאנצ’לוטי. אי אפשר לתת אמון עיוור בהם.
יפה אמרת
אוסף של ילדים שנתנו עונה 1-2 טובות הגיעו למועדון הטוב בעולם ובטוחים שהשמש זורחת להם מהתחת בזמן שהם בינוניים ואפילו מסריחים את הדשא אם יורשה לי. בנוסף הסגל בנוי בצורה כה לקוי. שעל אף שהם גרועים אין מי שיחליף אותם.
אני חושב שלרב ברור כבר שוינסיוס זה רעל ויש להעיף אותו לעזאזל.
מעבר למשחק מחורבן והיעדר קישור דיפנסיבי (שכלל הנעת כדור מאחורה), מה שלא אהבתי זה החילוף של ארדה גולר. גולר לא טוב הגנתית, אבל התקפית הוא נהדר והוא היה בדקות נפלאות, הייתי בהלם שארבלואה הוציא את השחקן הכי חם שלו כשאנחנו חייבים גול, ארדה ירד סופר עצבני ובצדק. למה לא להוציא את ג’וד שהיה זוועה, מה ארבלואה משדר לשחקנים? הרי התשובה ברורה, חזרנו לשיטת הפרות הקדושות, וכל עוד הם כשירים הם ישחקו.
ארבלואה איכזב בגדול היום.
מטורף שעוד פנטזתי הבוקר על איבוד נקודות של באיירן ושריאל יתנו עוד הצגה כמו מארסיי ואולי עוד נעקוץ יתרון ביתיות עד הגמר. עכשיו יש סיכוי שנקבל את סיטי כבר בשמינית - וזה במידה ולא נובך עוד יותר בפלייאוף מול בנפיקה שוב או בודו גלימט. ואם יהיה מזל לקבל את ספורטינג בשמינית אז כבר נפגוש ברבע את ארסנל או באיירן.
והכי פתטי זה שאני מרשה לעצמי לחשוב על השלבים הבאים עם איך שהקבוצה הזו נראית העונה ![]()
אתה לא יכול לקבוע אם הוא כישלון אחרי 4 משחקים אבל אתה כן יכול לראות סימנים ברורים שהוא פשוט לא מוכן כרגע.
כרגע מי שמנהל את הקבוצה הזו הם השחקנים ולא ארבלואה, הם עושים מה שהם רוצים והוא פשוט מפחד, הוא אפילו לא מנסה להחליף אף שחקן בכיר( זה יותר באשמת ההנהלה), אי אפשר לנהל קבוצת כדורגל בצורה הזו.
כל העולם ראה שצואמני לא מתפקד אחרי הצהוב שקיבל, כולנו ידענו שהשער השלישי של בנפיקה באוויר והוא פשוט לא הגיב עד שספגנו את השער השלישי, הם פשוט הרגו אותנו במעברים והוא אפילו לא חשב לשנות את סגנון המשחק שלנו ולסגור את ההיפקרות באגפים.
לא הבנתי גם את הקטע שואלוורדה נכנס לעמדת הבלם ואסנסיו הפך להיות מגן כשאנחנו תוקפים, איך אפשר לשחק כדורגל ככה?
ביחס לציפיות, ולסטיואציה בה הפרויקט נבנה (מצב בו הקבוצות בכדורגל העולמי די חלשות, ובמיוחד בארסה שהיתה בשפל של השפל) - הפרויקט הזה הוא כישלון עצום.
נבנתה פה קבוצה לא מאוזנת בעליל, עם קישור מאוד מאוד חלש, הגנה בעייתית מאוד והתקפה שלא באמת יוצרת מצבים כשאין שטח.
במקום עליונות בכדורגל הספרדי והאירופי אנחנו נראים כמו קבוצת ליגה אירופית, כשכל כיוון בניית הסגל שגוי מאוד, עם נקודות לוקות מאוד בחסר באותם מקומות הסגל כבר שנים, העדפה של ״שמות״ והייפ על פני שחקנים טובים ויעילים יותר לקבוצה, ובנוסף התעסקות מיותרת, מביכה וילדותית על שופטים ותקשורת עם העלאת קרנו של הילד שלקחו לו הכל ויניסיוס ג׳וניור - שגורר את השחקנים והקבוצה איתו ובגלל הגישה הביזיונית והילדותית שלו גם הפסדנו שתי אליפויות שהיינו חייבים לקחת, העדפה שלו על פני כל דבר מקצועי אחר
כשהוא הפנים של המועדון - זה כישלון כרגע מבחינתי
הפסדים בצורה תדירה לקבוצות תחתית וקבוצות דרג ג - כישלון
קישור והגנה שכל קבוצה שולטים מולן - כישלון
חוסר הבנה ונכונות לתקן את הליקויים בסגל - כישלון
הפסד תארים, קבוצה עייפה שממש לא כיף לראות - כישלון
תרבות רעילה שמחלחלת במועדון, בכל הגורמים: הנהלה, דרגים מקצועיים ושחקנים - כישלון
בנייה לא מאוזנת של הסגל עם העדפה לשחקנים שלאו דווקא מתאימים אבל עם הייפ - כישלון
חוסר התקדמות של השחקנים הצעירים שעליהם נבנה הפרויקט - כישלון
פרויקטים צנועים בהרבה שמצליחים הרבה יותר - כישלון
הפרויקט נכשל בהרבה דברים, ומעל הכל צריך פה איפוס וקריאת כיוון מחדש. כי הרבה זמן ריאל מדריד כבר לא נראית כמו ריאל מדריד - לא בתוצאות, לא ביכולת וצורת המשחק ולא בדרך וההתנהגות
כל מילה בסלע
כרגע זה נראה בדיוק כמו שאתה מתאר, אבל עדיין יש אפשרות ששחקן או שניים בולטים יעופו וזה יצור מספיק זעזוע כדי להעיר את השאר, ושיתחילו לשחוט פרות קדושות, יחתימו שחקנים שישלימו את החלקים האחרים בסגל, ואז זה יראה הרבה יותר טוב ותקין.
הבעיה שאני לא מאמין בארגון הזה יותר. אני חושב שהוא חולה, מיושן ומאורגן כמו מאפיה. לכן, אני לא חושב שמה שכתבתי יקרה. אבל אין לדעת. יש סיכוי שזה יקרה גם אם קלוש. אני לא מצפה לכך אבל.