מחזור 4: מנצחים 3:0 את סביליה בפיחואן (ראפינייה, לבנדובסקי, אריק)

אני לא חושב שזו ענישה.
המכירה של ההולנדי לא הייתה רק מהלך כלכלי ולא תצליח לשכנע אותי אחרת. הצלחנו לרשום את כל השחקנים וההנהלה הייתה מאוד רגועה לגבי זה לכל אורך הדרך. יותר מזה, אנחנו עדיין משחקים בלי ספונסר על השרוול, יש עוד כסף שצריך להכנס בהמשך ולמשחקים שלנו יש ביקוש בין היתר כי הבאנו כוכבים והאפקט היה צפוי משהו. צ׳אבי לא רואה את דה-יונג כחלק מהפאזל שלו וזה המצב האמיתי.

לא מוריד מדה-יונג. הוא שחקן מעולה ואחד הקשרים הטובים באירופה. אבל גם יאיא היה כזה וזה לא שינה שום דבר. בסופו של דבר בוסי היה טוב ממנו בכמה רמות.

משהו קורה שם באימונים עם גאבי. אני לא יודע מה הם רואים בו אבל זה שם. הוא לא סתם מקבל את המקום מעל כל הקשרים האחרים בהיררכיה למעט בוסי ופדרי. אני חושב שאנחנו הולכים ליהנות ממנו המון. המון.

עשית לייק על הבירה נכון ? הסוף שלי :slight_smile:

בשביל להתערב על זה אני צריך לחשוב הפוך ממך וזה לא נכון.

זה אולי יקרה, אבל כרגע דה יונג יותר טוב ממנו. ואני לא רוצה לשכנע אותך למה רצו למכור את דה יונג זה ברור למה. אם דה יונג היה מסכים לקצץ בשכר כל הסאגה היתה נמנעת ואף אחד לא היה מדבר על מכירה שלו.

תשמור את הבירה שלי ליום שבו תסכים איתי שההימור על גאבי היה מוצדק.
אני אהיה חייב לך בירה כשאני אסכים לאכול את הכובע ולהודות שזה היה הימור מטומטם.

בסדר…
אבל האם הוא היה פותח בהרכב אחרי הקיצוץ או שהיה ממשיך לראות את המשחק מהספסל?
האם גם העובדה שהוא היה החילוף הראשון בקישור בעונה הקודמת קשורה לקיצוץ התאורטי הזה? אני חושב שזה לא סתם שכבר מההתחלה דיברו איתו על מכירה ולא על קיצוץ.

משחק לא רע סך הכל מול אחת הקבוצות הביתיות בליגה. קצת עצוב לי ממה שנהיה מלופטגי והפרוייקט הנוכחי, שריקות הבוז לא מחמיאות לו, אבל זה טיימינג מזעזע עבורו לקבל את ברצלונה. אומנם יש משהו שקרי ב xg במצבים מסויימים ( הכול של ראפיניה שווה 0.98, כשניסיון ההקפצה של לוונדובסקי שווה 0.46 שניהם יחד שווים 1.44 כשהם מקסימום שווים בעולם האמיתי גול אחד), אבל תקפנו יותר, היינו יותר מסוכנים ובכנות יותר מרשימים, אץמול סביליה סופר אגרסיבית בסטנדרטים שלה.

מה שכן, לא טעיתי. בשביל לפצות על צמד בלמים חלש, על הקשרים לתת אקסטרה עבודה שחורה. אפשר להתבאס על צ’אבי למה הוא לא מתעקש ללכת ראש בראש מול הקישור הפיזי של סביליה just to prove a point, או להצליח לעקוף את זה עם כדורים גאוניים (משחק ענק של קונדה) ולתת למיס מץ’ של הפולני מול הבלמים להביך אותם בקלות וביעילות.

גם לדעת לחטוף מכות צריך לדעת, וביום בו השופט פשוט מתעלם מכל מה שקורה אני שמח לראות שוב שהשחקנים שלנו לא סמרטוטים ויודעים להתמודד עם קרבות בוץ כמו אלו. היחיד שחשתי צריך שיתמודד עם זה זה פדרי שהוא לא אגרסיבי כמו גאבי, וגם לא יודע אם דה יונג היה יודע להתמודד טוב עם הכאוס הזה, אבל אני מקווה שנראה עוד מההולנדי העונה.

מישהו אמר שטר שטגן חזר לעצמו כי הוא ביקש שחקני הגנה, מין הסתם שחלק גדול היכולת שלו גם נובע מזה שיש לו שחקני הגנה לסמוך עליהם. יש סטטיסטיקה של טעויות בלתי מחוייבות, אבל כפי שאפשר ללמוד מהתקשורת של דה חאה ומקגווייר, יש קשר ישיר להחלטות אותן לוקח השוער לביטחון שיש לו לשחקני ההגנה שסביבו.

אני עוד חושב שנשתפר, אבל המבחן האמיתי בליגה הוא מול ריאל. בעוד אתלטיקו לא יציבה, וגם בטיס המצויינות פשוט לא הצליחה לגרום לריאל להזיע באמת, נראה שהדברים מובילות להכרעה בין השתיים שתקבע את גורל האליפות.

יאללה לאלופות!