מרשה לינהאן, פסיכולוגית מפורסמת , פעם אמרה:
אם יום יום חווים משבר זה לא משבר זה החיים.
קבוצה לא בוחרים (לפחות במקרה שלי) אז אין מה לעשות.
אני הולך עם הקבוצה באש ובמים.
אפשר לשכוח משחקני טופ שינחתו אצלנו כשום ליגה אירופית לא תיפתח בפנינו.
הדבר היחיד שפתוח הוא הפנסיון שלנו שנותן אלטרנטיבה למילאן עם תנאים לא רעים. בלי התחייבות ובלי פיקדון.
אני עייף ואין לי כח לבקר מי אשם (פלורנטינו). הייתה הזדמנות לקבוצה להתחיל תהליך בנייה שלא התניע בשיט.
ריאל בלי רונאלדו היא פורשה עם מנוע סוסיתא.
כולנו ידענו שזה יקרה וסירבנו להאמין.
שמע ראיתי כרגע תסרטון של אסנסיו 2017, לבכות מה ניהיה ממנו, אני מצטער אני לא מצליח להבין את אלה שמתרצים ירידה כזו ביכולת בגלל פציעה, זה פשוט הבדלים פסיכים
רוב המאמנים הרציניים לא יעלו למשחק קריטי בלי קשר אחורי. קאסמירו בסגל וצריך היה לפתוח. אם הוא לא כשיר אז שיעלה עם קשר אחורי מקסטיליה. כמובן שאפשר לזלזל בשחקנים מקסטיליה אבל כבר ראינו מאמנים שמגלים שם מציאות כמו רגילון למשל. זידאן נעול מידי וזה גורם לו לפספס הרבה דברים.
גם לעלות עם לוקאס בתור מגן זה הימור. מול בארסה זה הצליח אבל רוב הפעמים זה נכשל. היה אפשר לשים את מיליטאו בלם ואת נאצ’ו מגן.
אבל אלה הדברים הפחות חשובים. הקבוצה פשוט לא מאומנת. לא יודעת לתקוף, לא יודעת ללחוץ, לא יודעת לעשות הגנה. פעם היה הרבה כישרון אישי שכיסה על כל הכשלים הטקטיים. היום אין לנו מספיק כישרון בסגל. ועדיין מאמן הגיוני לא מתרסק ככה ומפסיד לשחטאר פעמיים (10-0 מול מנשגלדבך), או בבית לקאדיס ואלאבס.
אי אפשר לתרץ את הכישלונות של זידאן רק באיכות הסגל. הוא לא לומד מטעויות. הכדורגל שלנו עלוב ואיטי. פוצ’טינו לא יפתור את הבעיות בסגל אבל הוא בטוח יוציא ממנו יותר. פוצ’טינו אגב לא המאמן המועדף עליי, הוא פשוט היחידי שפנוי.
זידאן לא ספר את רגילון ונתקע עם שני מגנים שמאליים פחות טובים ממנו.
זידאן לא ספר את יורנטה ונתקע בלי עומק בקישור ובלי גיבוי לקאסמירו.
זידאן ממשיך להגיד אחרי רוב ההפסדים שאנחנו רק סובלים מחוסר מזל והגיע לנו לנצח.
אם אתה לא מודע לבעיות אתה לא יכול לתקן אותם וזידאן חי בהכחשה מתמדת.
מבחינתי אין הפתעות.
עונה פיננסית, אין לי ציפיות אז אין גם אכזבות.
נכון, בכל זאת אנחנו ריאל מדריד, אך לא נעשה כאן כלום הקיץ על מנת לבנות קבוצה תחרותית לרמה הציפיות האמיתיות של המועדון.
יש דברים במועדון שיותר גדולים מכדורגל, בטח בעידן קורונה.
בכל זאת כל הישג או אפילו דקות טובות זה רק בונוס.
עזבו את המשחק היום, מודריץ מצא את עצמו מחדש העונה ורק על זה שווה להגיד תודה.
עזוב רגע אלטרנטיבות. מה צריך לקרות כדי שתגיד שזידאן הוא מרכיב משמעותי במה שקורה כרגע?
לגמרי לגיטימי לחשוב שהוא לא הבעיה. השאלה היא אם מערכת ההפעלה שלך מקבלת גם אפשרות אחרת.
כל עוד קלופ מביא תארים בליברפול לא הייתי נוגע בזידאן, מחציא מים מהסלע, כל מאמן אחר לא היה מוציא אליפות מהסגל הזה עונה שעברה.
בקיץ אחרי שיקבל קצת רכש אפשר יהיה להתחיל לבוא בטענות אחרי משחקים חלשים.
לא מסכים ששום מאמן לא היה משנה כלום.
אנחנו משחקים בלי שיטה.
למה כל יוביץ כשהוא לא משחק בריאל הוא כוכב על ופה לא מצליח כלום?
למה כל רגילון הוא מגן מחליף שלא שווה לצחצח למרסלו הפנסיונר את הנעליים אבל בטוטנהאם הוא פתאום מגן שחצי אירופה רוצה?
מיליטאו היה בלם נהדר שנה שעברה בפורטו, מה קורה השנה?
אחרי מנדי חצי אירופה רדפה.
הסגל שלנו בהחלט ראוי לשדרוג, אך אנחנו בהחלט צריכים להראות יותר טוב גם עם הסגל הזה.
יש לי הרגשה שאותו אסנסיו בליברפול היה שחקן, והיינו בוכים עליו כמו שצ׳לסי בוכים על הזאר ודה בריינה.
שים את ויניסיוס או רודריגו באיזו דורטמונד ויונייטד שנה הבאה מוציאה עליהם 100 מיליון.
שים את אודגור בסוסיאדד והוא אחד ממצטייני הליגה הספרדית.
בקיצור, כל הכבוד לזידאן, נתן הרבה למועדון, אבל אי אפשר להתעלם מכך שהוא בהחלט אחת הבעיות שלנו.
מגיע לו כבוד על מה שעשה, אבל גם מוריניו זכה ביותר תארים מקלופ, מישהו פה יקח אותו לפני הגרמני?
יכול להיות שאיבד את הקסם.
יכול להיות גם שכל מה שהיה לו מלכתחילה זה מזל. לא פוסל.
מה שבטוח זה שבהחלט מהקבוצה אפשר וניתן להוציא יותר.
אין לנו משחק לחץ, כל התקפה אנחנו קודם כל מחכים שהיריבה תסתדר בהגנה וחס וחלילה לא לצאת מהר.
בקיצור לא קונה את זה שזה ביש מזל או רק השחקנים, מרגיש לי שלקבוצה אין מאמן אלא דמות חזקה על הקווים ותו לא
לא יודע לגבי מאמנים אחרים בעונה שעברה. מעדיף לא להיכנס להשערות שאין להם בסיס רציני.
הטענות שלי כלפיו אינן בגלל משחקים חלשים. זה קורה לכל קבוצה. הבעיה כרגע היא שאין קבוצה.
סגל ברמה הזאת כנראה לא אמור לזכות בליגת האלופות אבל כן לעלות דיי בקלות לשלב הבא.
יוביץ היה הכוכב בקבוצה שהיא בין ליגת אלופות לאירופית. בנזמה שטוב ממנו אפילו כן ברמה המתאימה.
רודריגו היה מהשחקנים שמפרקים אותנו שבןע אחרי שבוע אם הוא לא פה, הוא לא נופל מסולומון שכבר פעם שניה שמפרפר אותנו.
אסנסיו משום מה מרגיש לי שבקבוצה אחרת היה הופך לאחלה של שחקן.
אודגאר שנה שעברה היה ממצטייני הליגה, נבחר על פני כל השחקנים מכל הקישורים שמנצחים אותנו שנה אחר שנה.
מודריץ מראה שגם בגיל 36 הוא אחד הקשרים הטובים בעולם.
על קרוס סוכם שהוא שחקן טופ.
בהגנה אותם שחקנים שחוטפים כל שבוע הם השחקנים שכל אירופה הייתה רוצה.
על המגנים אין לי מה להגיד.
קורטואה בין השוערים הטובים.
בדרך כלל למשוואה נכנסים גם
קאסמירו - אולי הקשר האחורי הטוב בעולם,
וולוורדה - הקשר הטוב יותר שלנו.
בקיצור, על איזה סגל אתה אומר שהוא לא מספיק טוב ושאי אפשר להוציא יותר ממה שמוציאים ממנו?
למישהו יש ספק שכמעט כל שחקן התקפה שלנו בכל קבוצה אחרת היה הופך לכוכב? חלקם גם היו כוכבים בקבוצות אחרות.
זידאן הוא לא קדוש, אפשר להודות באמת ולהגיד שהוא לא בנה כאן כלום, לא פיתח שיטה, ואם לא ברסה ואתלטיקו נוראיות הוא גם לא היה זוכה באליפות.
שמע טיטי, אתה אפילו לא יודע איך עובד הפורמט של שלב הבתים. אנחנו במקום השלישי כי מה שקובע הוא המפגשים הישירים והפסדנו פעמיים לשחטאר. אם אינטר מנצחת את גלדבאך - ניצחון על הגרמנים ייקח אותנו לשלב הבא, כלומר ‘תלויים בעצמנו’ (כאילו זה קשה פשוט לנצח אותם - או בכלל קבוצת כדורגל), אולי אפילו מהמקום הראשון.
עם מוראטה בחוד היום במקום בנזמה ואסנסיו מנצחים 0:2. אפילו אם נחשוב כאילו הסגל נכפה על זידאן כבר שנתיים (בקיץ 2019 הוא קיבל כל מה שרצה שהיה ריאלי - פוגבה ואמבפה לא היו ריאליים, וזרקנו לפח 300 מיליון יורו) זה לא צריך להיות ככה. זה הרבה מעבר ל’למה אסנסיו’ כן לדוגמא ואחרים לא ואפילו איך הוא משחק בלי קאסמירו, פשוט אין קבוצה, אין שום דבר. הכל איטי, צפוי, משעמם. יש לנו שחקן בסגל בהנחה שהזאר לא ישחק לעולם - שמסוגל לכבוש כמו השער של מנור? אני לא אומר לפטר את זיזו ומי נוסטלגי אם לא אני, העונה הזו גמורה. לדעתי הוא יעזוב מרצון בקיץ. [ואני מאוד מקווה מה שנאמר בתקשורת נשאר בתקשורת ובחדר ההלבשה…זה קצת שונה].