כשריאל מדריד הייתה הקבוצה הטובה בעולם(דעתי, ואין לי רצון לפתוח את הדיון הישן הזה) התפקיד של בנזמה היה שונה מהתפקיד שלו כרגע, לא צריך להסביר לך לדוגמא כשמרסלו או קרבחאל מקבלים את הכדור לתת כדור רוחב איזה תנועה אוטומטית רונאלדו ובנזמה עשים, תנועה שעבדו עליה מיליוני פעמים באימונים ולאן התנועה הזאת מציבה את רונאלדו ואת בנזמה ואת מי המגן יחפש אוטומטית כשהוא יתן את הרוחב. ואפשר להביא עוד דוגמאות לעניין, כרגע התנועה שונה, המיקום של בנזמה אחרי התנועה שונה והכתובת הראשונה של כדור הרוחב שונה.
הייתי זוקף לחובתו של בנזמה את העונה שעברה אבל הוא היה טוב, ובנוסף השחקן הטוב של הקבוצה ואחד הכי טובים בהיסטוריה עזב ושחקנים לא פחות טובים וחשובים מבנזמה שיחקו חרא(לא יודע אם מותר לכתוב זאת כאן).
ובנוסף, עד כמה שאני אוהב ומעריך את בנזמה אני לא מאמין שהוא יכול למשוך קבוצה למעלה, הוא יכול להיות הבורג המרכזי אבל עדיין בורג שתלוי באחרים.
אני בד"כ מסכים עם הדעות שלך, בעניין הזה אני לא בדיעה כמו שלך, וזה גם דיון ספין אוף.
וכן, הוא פליימקר ומפצה בכך על דברים שחסרים לו והוא משתמש בחוכמת משחק וטכניקה עילאית תוך כדי ולכן כתבתי שאני כ"כ אוהב אותו. למרות שתנועה לעומק הייתי מוחק כי עד תחילת העונה הקודמת הוא התבקש לעשות תנועה אחרת כדי לאפשר לרונאלדו לעשות את התנועה לעומק, נחכה עד לסיום העונה.
עונת המוריניו זה משהו יוצא דופן, אם כולם היו משחקים כמו עונת המוריניו היינו שואלים היום: מסי מי ?
וגם טעות של ההנהלה ששיחררה את היגוואין ולא הביאה חלוץ אחר מספיק טוב כדי להתחרות עם בנזמה.
ועדיין אי אפשר להתכחש למה שאתה אומר, הציג גם עונות חלשות אחרי אותה עונה ובכך אי אפשר להאשים רק את רונאלדו(ובייל שגם הצטרף אחר כך), אבל עדיין זה אחלה תירוץ.
קודם כל מצפה ממך כמנהל למחוק את הדאבל פוסט הזה שלך. וברור שגם שבראש, הוא הגיע כאלפא דוג לעונה ההיא.
עניין בנזמה נטחן עד דק, מה שהיה היה, היום, האם זה חכם להחליף אותו בפולני ? זה יעלה המון כסף וגם אם יצליח זה מקסימום עד לסיום העונה הבאה(הגיל), כאשר קיים הסיכוי הלא זניח שיקח ללבנדובסקי זמן להתאקלם(בניגוד למקרה ואן-נסטלרוי) ואז הקבוצה תיפגע.
כלומר האם גם היום הדשא של השכן עדיין ירוק יותר ?