מתחילת המשחק ראפיניה חוגג, רק בנס הוא לא עם שלושער.
איך יכול להיות שלא עושים שום התאמה תוך כדי משחק לזה?
בהמשך לזה, בטח גם שמתם לב שהמשחק נפתח בבידודים שלהם על לוקאס.
זה היה כך כך צפוי ועדיין אני מוצא את עצמי מאוכזב.
דור, אתה עדיין חושב שצואמני בלם טוב?
לא ייאמן איך אנחנו פשוט לא מצליחים להוציא כדור קדימה, פשוט ביזיון.
מה שמאוד מדאיג אותי זאת לא התוצאה, מה שהכי מדאיג שקרלו ינסה להציל את המצב מחצית שנייה
מצחיק שעוד השמועות על מגנים שיש לנו זה על דיוויס וטרנט, בדיחה עצובה.
אנצ׳לוטי כמאמן ועם עוד “גלאקטיקוס” לא רלוונטיים.
אני ב1-2 הימרתי על 1-5.
אין בושות כאלו. מנדי זה לעלות ב-10 שחקנים.
כמה מטומטם אפשר להיות? כמה גרוע? איך אנשים בני 20-30 מבינים טקטיקה יותר מאדם שעוסק 30 שנה במקצוע?
אני כאן בראש מחשב אולי להעביר את קמא שמאלה ואת פדה ימינה ולהכניס את אסנסיו וסבאיוס, אולי להוריד את ג׳וד שינהל משחק ואת רודריגו להעביר לעושה משחק וכו וכו… ואני מבין שכל זה לא משנה כל עוד קרלו על הקווים, המאמן הכי חלש טקטית בעולם.
קמא צריך לעוף לספסל דחוף! עבירה שילד בן 6 לא עושה במצב כזה.
מגיע לקרלו לעוף רק כי הקשיב לכמה אנשים פה ועלה עם כל הרביעיה הקדמית.
הייתי אומר שאנחנו צריכים את המחצית דחוף, אבל שום דבר לא ישתנה גם אחרי המחצית אז מה זה משנה
אנחנו פשוט ביזיון. לא מעניין אותי קרלו או לא קרלו, אין סיכוי ש 11 שחקנים שלנו נראים כל כך מזעזע. הם אונסים את האמצע שלנו.
השער השלישי זה שער שצריך לפתוח ועידת חקירה.
בלי קשר, חסר לי השחקן שיבוא וישתולל על הדשא, יעיר את החבר׳ה וינענע את חבורת הפרימדונות האלו. בחיי שבארסה לא כזו טובה.
מתוך חדר ההלבשה במחצית:
“מה עושים? מה עושים? אנחנו בפיגור 3-1, במחצית!”
“כל האמצע שלנו פרוץ”
“הנעת הכדור שלנו מאחור איומה ונוראה, אי אפשר לקרוא לאף-אחד חוליה חלשה - כולם חלשים!”
“אגף ימין לא קיים”
“לא מצליחים לחבר שתי מסירות ביחד”
“ג’וד לא בא לידי ביטוי בכלל”
אנצ’לוטי: “אל דאגה חברים. Say no more. יש לי את הפתרון המושלם לכל הבעיות שהעליתם:”
אף אחד לא ביקש אף פעם לעלות עם רביעייה קידמית, צריך לעלות 433 עם בלינגהאם הקשר הטוב בעולם.
לילה טוב חברים, פינק אותנו בסיוט דון קרלו.
הגנתית - יש כמה חולשות עיקריות שהן מנדי עם הכדור ברגל, לוקאס ב-1 על 1 וטשואמני במיקום. ברצלונה הגיעה עם תוכנית כדי לשחק על כל אחד מהפרמטרים האלה.
הכיסוי של תנועות מהעומק לא פחות משערורייתי, בעיקר של השחקן השלישי. לרוב לבאנדובסקי הוא הראשון ומושך איתו את רודיגר, פדרי השני מתגנב וגורם לעוד מישהו ללכת איתו - ואז השלישי מגיע ללא כיסוי משום מה וכמעט נותן גול.
קישור - לא קיים בכלל כי עוד פעם מנסים לעשות את השיט שלא עבד במשחק הקודם - מעיפים כדורים.
התקפה - אין תבניות, כל שחקן לעצמו. כולם הגיעו במיינדסט שהם מנצחים לבד את המשחק, אפשר לראות את זה בגול של אמבפה, אפשר לראות את זה במהלך בו הוא נפצע וכן בדריבלים של רודריגו וויניסיוס.
מחצית שנייה מהנה.
כמאמן, אין משחק יותר קל להכין את הקבוצה מאשר דרבי נקמה. מוטיבציה לשחקנים, טקטיקה, כולם אמורים להיות פשוטים ליישום.
בוא נהיה אופטימיים - יש פה פוטנציאל ל-7-8…ואז אולי…
הקרן הגרועה בהיסטוריה
היה כתוב על הקרן הזו מטומטמים ושער. זה עלול להיגמר יותר מה-6:2 ההוא ב-2008/09. כמה אני עצבני ומאוכזב. הם רומסים אותנו כאילו אנחנו אפסים. מאמן עלוב וגם שחקנים איומים. פדה ואלוורדה לא יכול לבד. לא הגבתי ככה כבר הרבה זמן - אני מכבה את הטלוויזיה ודי חבל על הבריאות שלי.
חד משמעית הוא חייב להיות מפוטר, כל פעם מחדש אני מופתע. פלורנטינו נרדם כבר מאז הקיץ. רביעייה רביעית שהוא חוטף מהם ב-18 קלאסיקוס. ההרכבים גרועים, הוא לא משנה אף פעם כלום בתוך המערך שום דבר ולא מגיב, השמות משחקים. קחו כדור ושחקו כמו מורה לספורט.
מאמנים צריכים להיות מפוטרים על דבר כזה
לחטוף מבארסה 8 שערים במשחק וחצי??? חלאס סבלנו מספיק!
להעיף את אנצ’לוטי ולארוז לו את טשואמני ומנדי טו-גו
גם אליפות במחזור ה 35 לא תפצה על הגועל הנפש הזה
אם זה יגיע ל6 7 8 אולי זה יאמר בי לקרלו?