קורטואה מציל אותנו משישייה כן?
אולי חבל שלא, זעזוע רציני כמו תבוסה כואבת יזיז משהו בחלון…
קורטואה מציל אותנו משישייה כן?
אולי חבל שלא, זעזוע רציני כמו תבוסה כואבת יזיז משהו בחלון…
אגב, פדה גם גרוע היום, עם כל הכבוד לשתי גלישות מרשימות. כל מסירה שלו זה חצי גול לבארסה
אין אף שחקן טוב היום חוץ מקורטואה, פשוט ביזיון אחד גדול.
אבל אני אחזור על כל מה שכולם אמרו, זה פשוט מאמן חלש שפשוט לא בא מוכן למשחק, הם פשוט אונסים את לוקאס ואזקז.
שער עליו, הבעיה 2 שערים על ה’‘חומה ההגנתית’’ מנדי, השער הרביעי מגן אמור לחסום די בקלות.
מוכן לקבל שש שבע חתיכות היום בשביל לראות את אנצ’לוטי עף מהקבוצה בעזרת השם
מאמן בדיחה באמת. רק מטומטם יתעקש על צד ימין הגנתי כזה גרוע ועוד לאורך זמן. כמה גולים עוד נקבל עליהם כדי שיבין את זה?
פשוט מייאש.
רק על המשולשים על המטר של בארסה צריך לתלות את אנצ׳לוטי בכיכר העיר של מאמני הזבל.
מה מאמן שיודע טקטיקה היה עושה עם קבוצה כזאת.
אנצ’לוטי לא יפוטר העונה גם אם יכמר בעשירייה, עדיף לקוות לגמור את המשחק הזה עם קצת כבוד מאשר להתפלל לתבוסה ופיטורים של אנצ’לוטי כי זה לא יקרה.
דבר ראשון להפסיק במחצית השנייה עם החרא הזה של רק 2 בקישור.
אנחנו קבוצה כזאת פח חסרת אנרגיה וכדורגל שגורמת לברצלונה להראות כמו הפפ טים. את קמבינגה הייתי שולח חזרה לראן בחינם. שחקן כזה טיפש לא ראיתי מאז מרשמלו הישן. וואלורדה או הסבה למגן ימיני או לספסל, עם כל הכבוד למלחמה שלו הוא פשוט חסר כל יצירתיות וכדורגל. טשואמני זה ממדו דיארה לעניים. לוקס aka מיצ’ל סלגדו קשישא לא שייך לרמןת הללו.
הדבא הכי גרוע שיכול לקרות לנו שוב זה לגנוב אליפות איכשהו.
חולשה פרסונלית של שחקן כזה או אחר לא יכולה להתקרב להסביר את מה שקורה פה. אמבפה עשה צחוק גם מההגנה שלהם בגול הראשון. בארסה עם הרכב מראה לשלנו ומצליחה להקשות עלינו ממש. השחקנים שלנו עלו רפויים מההתחלה.
האמת, תבוסה פה ואני מאמין שיפוטר.
פלורנטינו לא יבליג על 2 תבוסות בעונה מול ברצלונה.
אם ייגמר ככה חד צדדי נקבל את סולארי עד סיום העונה.
אם זה סולארי עדיף שאנצ’לוטי ישאר.
האמת שאני מעדיף את שלמה שרף על פני אנצלוטי, אז סולארי זה שדרוג.
אגב. מדברים הרבה על ההגנה. זה לא שאנחנו כאלה קינגים בחלק ההתקפי, כן ?
יש הרבה שחקנים ביכולת חלשה הערב, ובכלל יש בקבוצה הרבה שחקנים חלשים.
אבל זה לא רלוונטי בכלל מה מנדי או לוקאס שווים כשהקבוצה לא מסוגלת לגעת בכדור 70% מהזמן.
במשחק הקודם לפחות היה את הגימיק של מלכודות הנבדל, הפעם זה סתם מטומטם.
אפשר להיראות טוב יותר גם בלי מאמן על הספסל.
אני היחיד שרואה פה סיכוי לשיפור מהקלאסיקו הקודם? בהנחה שלא נספוג עוד וייגמר 4-1 זה כבר שער אחד יותר שהבקענו מהמשחק הקודם. בקצב הזה עוד שנתיים נסיים איתם בתיקו.
זה יכול להיות גם ראול.
אבל מספיק שיבוא מישהו עם ביצים שיעשה סדר בפרות הקדושות.
פילולים לאיזה קאמבק של זידאן.
החילוף הזה מחליש עוד יותר את הקישור שגם ככה היה חלש.
למה לא להעביר את קמא לשמאל אם כבר?
אני לא יכול לראות את צ’ואמני.