גמר הסופרקופה: שוב מושפלים בקלאסיקו והפעם 5:2 שהיה יכול להיות גרוע יותר

ההודעה הכי אופטימית שהייתה פה היום

10 שחקנים, 30 דק׳ וכלום

אני ראיתי העונה את ברצלונה פעמיים, בשני המשחקים האלה היא נתנה לריאל 9 שערים (!)
אני מסתכל על הטבלה וריאל מקום ראשון, ברצלונה מקום שלישי.
בליגת האלופות אנחנו על הקשקש מלא לעלות.

לא מבין מה אני עושה אמור להסיק מזה.

יום למחרת המשחק פרז קורא לאנצ׳לוטי לשיחה במשרד:

פרז: “מיסטר, האם אתה מוכן להסביר לי מה קרה במשחק שוב פעם? למה אתה כל כך מחייך?”

קרלו: “תראה אדוני הנשיא, אני נתתי נוקאאוט טקטי לפליק. הוא לא האמין שאמבפה יכול להיכנס לפחות מ-100 נבדלים בקלאסיקו”

פרז: “אבל מיסטר, הפסדנו 5-2…”

קרלו: “כן, אבל תחשוב שהיו פציעות בהגנה. עם סגל מלא זה היה נגמר 4-2”.

פרז: “אבל מיסטר, גם 4-2 זו תבוסה”

קרלו: “כן, אבל תראה איזה שיפור, כבשנו שני שערים, כולל אחד ממש מהיר, והמצב ההגנתי די נשמר”

פרז: “אתה צודק, השתכנעתי. תחתום פה לעוד עונה, אין צורך להשקיע בהגנה. יום טוב”

רודיגר חייב להפסיק לשחק אותה ראמוס, הסיכוי שיבקיע כחלוץ שואף לאפס והוא רק מפריע בהתקפה וחסר בהגנה.

מזל טוב לברצלונה, הגיע להם לנצח בהפרש עוד יותר גדול.
עכשיו יש להם תואר ויוכלו לטעון אחרי האליפות שלנו שכל קבוצה זכתה העונה בתואר אחד.

הליגה שלנו היא מול הקטנות בספרד, אולי נצליח לגנוב ככה במזל את האליפות. אבל גם אם איכשהו נקח את זה ברור לגמרי שאנחנו לא הקבוצה הכי טובה בספרד.

חבל על ה-25 ש״ח ששילמתי כדי לצפות בשיט שואו הזה. וכנראה אעשה זאת שוב בהזדמנות הבאה.
מזוכיזם קווים לדמותו.

• בנס יצאנו עם האדום המטופש הזה. כל הכבוד לקבוצה שהפגינה סולדריות ולא צמצמה את התוצאה כדי לא להרוס לבארסה
  • אמבפה הוא ליגה מעל כל שאר הקבוצה, ונראה היום כמו השחקן הטוב בעולם שהוא. וזה עדיין החוויר אל מול קבוצה מאומנת
  • הירידות של @titi_camara על ברצלונה ואליפות במחזור 35 די ילדותיות. בארסה היא לכל הפחות קבוצה ש"רק" מומחית בלתת לנו רביעיות וחמישיות - מה שאף אחת אחרת לא עשתה - ולגרום לנו להיראות כמו קונוסים. אם זה היה כה פשוט, היו לומדים מהם
  • מספיק, המערכת צריכה לדעת שיש מחיר לרפיסות הזאת. לאבד משחק בדקה 30 עם סגל כזה זה השיא של השיא, לא הגיוני להכיל עוד הופעות כאלו. לפטר את מי שאפשר מחר.

למה ירידות ? טוען זאת מתחילת העונה, ברצלונה לא תשחק מול אנצ’לוטי כל העונה, אם לא שני התבוסות על הראש של האיטלקי ברצלונה בעונה די בינונית.

• לא יודע מי התחיל פה את תנועת הזלזול בברצלונה והאדרה העצמית שלנו. כאילו אנחנו אחרי 5 אליפויות רצופות ו-10 מאניטות. ברצלונה רחוקה מלהיות רעה כמו שאוהבים להציג אותה כאן ואנחנו בטח ובטח שלא כאלה טובים. אולי אחרי שיעור מס׳ 52632 האף טיפה ירד. כן כן, אבל אנצ׳לוטי. יש עוד מספיק בעיות אחרות.
  • טשואמני בלם נוראי.
  • וסקאז מגן נוראי. אבל הוא יודע לעצור כדור קרוב לרגל ולתת קרוס טוב מדי פעם אז הכל בסדר. הוא ימשיך להיות באנקר בהרכב.
  • מנדי… טוב אין לי כוח, הבנתם.
  • תכנו אותי בשמות, אבל אין שום כוח בעולם שישכנע אותי שויניסיוס שחקן יותר טוב מאמבפה.
  • מאמן אמיתי, בלם, 2 מגנים. השאר יהיה בסדר. אולי אפילו נסתדר גם עם זה שאין לנו קשר אחורי שאפשר לסמוך עליו.
  • יהיה בסדר חברים.

אני

מה שאני לוקח מהמשחק הזה, מעבר לברסהפוביה של קרלו, הוא שיש בקבוצה שחקנים שאשכרה רוצים לשחק כדורגל ורעבים כמו אסנסיו , סבאיוס ואפילו גארסיה. על בראהים אין מה לדבר כי אנצ’לוטי לא מאמין בהמשכיות.

אם היה לנו מאמן חדשני היינו משחקים עם פדה וקמא כמגנים-קשרים, הראשון היה פנטסטי כשחילטר תקופה בשמאל.
לטעמי פדה צריך קצת לצאת לגלות על הקו האחורי במקום לוקאס.
את ויניסיוס צריך לשלוח לגולאג בסיביר או מחלקת נפרולוגיה שיתקינו לו קטטר במוח לניקוז השתן כי ההתנהגות שלו מוגזמת אפילו בסטנדרטים שהוא עצמו הציב. משחק שני בכשבוע שהוא מורחק(צהוב שני 100% על דריכה על הגיד מאחור).

הקטע הוא שזה באמת לא כזה מסובך ״טקטית״ לתקן את ריאל. לא צריך גאון ולא צריך מאסטר, אסנסיו צריך להיות מולחם להרכב, מנדי צריך להיות מולחם ליציע, פדה חייב להיות מגן ימני בכל משחק שהוא נגד יריבה רצינית, וגם הייתי אומר לג׳וד שיפסיק להתבשם רק משעריו וירד אחורה לקישור כשצריך הנעת כדור.

זהו עם רק השינויים האלה אנחנו לא חוטפים שום מאניטה היום ואולי אפילו מנצחים, הסגל עד כדי כך איכותי שלא צריך מאמן, פשוט צריך מישהו שלא יחבל בפועל עם כל מיני המצאות כגון טשאומני בלם, ואסקס מגן וכמובן ההמצאה הגדולה מכולם, מנדי כדורגלן…

אז חוץ מאנצלוטי-

• כל ניסיון להצדיק כל דקת משחק של טשואמני הינו פתטי, הבנאדם גרוע כבלם ולא מוסיף לנו שום דבר כקשר; אם פפ מעוניין שייקח בכיף.
    *לוקאס ואזקז הוא אחלה שחקן מחליף, גבר, מדרידסטה, אבל בשום עולם הוא לא מגן ימני, אם לא מביאים מגן אז מה הבעיה לתת לשחקו נוער לשחק?
    בשביל מה יש לנו מחלקת נוער אם לא בשביל ימים כאלה?
  • אמבה היום היה מצוין, מעורב, עושה דריבלים ומאוד חד, אני מקווה שנוא ימשיך בקו הזה.
  • משחקים כאלה הם הסיבה שויניסיוס לא שחקן השנה בעולם, פשוט זוועת עולם, לא תרם כלום ושום דבר.

מישהו יודע מה האיש עם הקרחת הכי סקסית בעולם עושה בימים האלה ? יכול להיות שיצטרכו אותו שוב עוד מעט.

איזה ביזיון.
לא ראיתי את המשחק, וקלאסיקו שעבר ראיתי רק את המחצית הראשונה (קרה משהו דחוף במחצית, ובנסיעה פתאום רואה 3-0) - דווקא היום ציפית שישמחו אותי קצת העונה
להיות מובסים ככה לברצלונה, בפעם השניה באותה עונה, בגמר. כל אחד מהדברים האלה לא מתקבל על הדעת

איך זה שבסגל שלנו משחקים אמבפה, ויני ובלינגהאם והאיש המצטיין שלנו בקלאסיקו וזה שמונע תבוסה היסטורית הוא חיל מנצאנו ? ועוד עשו על המסכן 7 דקות של תעמולה זדונית.

הפוך גוטה, הפוך. הוא האיש המצטיין של בארסה, אם כבר הוא הרס לנו את העונה.

תסתכל שוב