גמר הסופרקופה: שוב מושפלים בקלאסיקו והפעם 5:2 שהיה יכול להיות גרוע יותר

הוא לא הרס לנו את העונה, הוא הרס לנו את ההנאה מהכדורגל, כי העונה נזכה שוב בדאבל, כמובן עם כדורגל מגעיל.

אנחנו נסתכל רק מתי שמתאים לנו.

אני מבין שאתה בונה על אתלטיקו-ברצלונה בגביע…

דאבל = אליפות וצ’מפיונס

מה שמשגע אותי זה שכשאנחנו משחקים 442 זה בעצם 2 קשרים וגם כשמשחקים 433 זה עדיין בעצם 2 קשרים.
לא מבין למה בלינגהאם צריך לשחק שחקן התקפה כשאנו עולים עם רודריגו, ויני ואמבפה, קרלו פשוט לא מובן.

קרלו פשוט לא מבין**.

לא מבין איך אנצ’לוטי תמיד יוצא מזה בזול. " שיחקנו רע מההתחלה ועד הסוף, צריך לשכוח מהמשחק הזה" - ושוכחים. לא ראיתי שום כותרת, שם פרצוף זועם של פלורנטינו עליו, כלום. נראה שהוא אשכרה הצליח לנרמל תבוסות חסרות אונים בקלאסיקו כאילו היו גזרות גורל.

לצערי אין סיכוי שהוא יגיע. האמת, אני לא חושב שיש יותר מדי סיכוי שקרלו יפוטר.

במידה וקרלו לא ממשיך, המאמן לעונה הבאה כבר ידוע מראש (אלונסו). כלומר כל מאמן שיגיע עכשיו זה בהגדרה מאמן זמני לחמישה חודשים. ברור שזיזו לא יסכים לזה, ולא ברור לי מה הטעם בכלל לעשות את זה גם עם כל מאמן זמני אחר.

קרלו יסיים את העונה, זה די ברור וכנראה שבצדק גם. מאמן חלש או לא, אין טעם להיפטר ממנו רק בשביל סולארי לכמה חודשים.

בטח שיש טעם, הסגל הזה עוד יכול לגנוב אליפות ספרד איכשהו, פיטורי מאמן מביאים למעין זעזוע בטח כשכולם יודעים שקרלו אנצ’לוטי הגיע להישגים בעבר והוא דמות מאוד מוערכת. השחקנים גם כן צריכים דם חדש ותחושה שדברים זזים, בלי קשר לרכש בינואר. ראול לא מצליח בקסטיליה אבל איתו על הקווים אתמול זה לבטח לא היה יותר גרוע. זינדין זידאן לא רלוונטי אבל צריכים לחשוב בצורה יצירתית. כבר זכינו בליגת האלופות פעמיים כשמאמן פוטר באמצע העונה…

אין טעם לותר על העונה הזו,אנחנו במקום טוב בליגה ונעבור שלב באלופות,עדיין בגביע…
המאמן הזה לא לומד לקחים,לא מסיק מסקנות,לא רואה אותנו לוקחים איתו העונה תואר גדול,אנחנו מקבלים בראש בכל משחק חשוב נגד קבוצה בינונית פלוס,התקופה הכי טובה שלנו העונה הייתה כשהיו מלא פציעות והוא נאלץ לשחק עם אסנסיו וקמאבינגה בהגנה ובראהים בהתקפה כקשר רביעי,אבל האדם המקובע הזה פשוט יזר להרכב שלא עבד ברגע שחזרו הפצועים,למה? כי הם מוגדרים ״כשחקי הרכב״.

לוקאס לא יכול לשחק יותר כשחקן הרכב בריאל מדריד,לא זוכר שחקן כל כך גרוע הגנתית.
צ׳ואמני נמאס עליי אתמול לגמרי,למכור בקיץ.
מנדי זה פשוט מינוס שחקן,לא מבין מה הוא עושה בריאל מדריד ואיך לעזאזל הוא ממשיך לקבל את חולצת ההרכב.
אני שמח שרודריגו התחיל להבקיע אבל איתו זה פשוט לא עובד קבוצתית,יש לנו חור ענק באמצע המגרש והכל פרוץ.

בקיצור לא מתרגש יותר מידי,ברגע שראיתי את ההרכב ידעתי שנפסיד,הבעיה שאני לא רואה מישהו מנסה לתקן את הבעיות ולהציל את העונה הזו שעדיין לגמרי בחיים.

יש לי בחילה בגללכם| בחיים אני אדם מאוד אמוציונאלי ובטח בכדורגל. אני לא מהאוהדים ‘המרגיעים’ והשלווים, בדרך כלל לא תשמעו ממני את ה-“יהיה בסדר”. אני חושב שהעונה הזו גמורה. הושפלנו שוב עד דק, שוב היינו בדיחה, ריאל מדריד הגדולה. זה כל כך עצוב. אני מרגיש קצת נבגד. אני “עבדתי” קשה סביב המשחק הזה – הכתיבה, התרגומים, היצירתיות (מזל שלא בזבזתי זמן על סרטון) – יותר מקרלו אנצ’לוטי המאמן והשחקנים עצמם. קחו כדור ושחקו – וטוב שיש תמונות לאינסטגרם. אני חושב שעבדו עליי עוד מהחודשים הראשונים של העונה.

כמה פעמים שמענו את ה-“אפשר ללמוד מזה”? למשל ולא קורה כלום? אחרי ההפסד לליל, אחרי התבוסה הביתית, אחרי מילאן, אחרי ליברפול. מה שקרה הוא שריאל מדריד פגשה קבוצות פח לאחר מכן אז חיברה רצף ניצחונות, עם מקרה יוצא דופן אחד – המשחק נגד אטאלנטה.

אני כמובן לא הסיפור כאן אבל באמת שגם אגיד את זה בפרק בפוד קלאסיקו – יש טעם בכלל להתחיל ‘לנתח’ מה קרה? נראינו כמו קבוצה בגן ילדים. לא צריך את דור רומנו, כל אוהד או פרשן – כדי לנתח את העמידה של ריאל מדריד אתמול, את ההתרפסות שלה, את הגולים המצחיקים שהיא ספגה. מולה ברצלונה נראתה קבוצה מושלמת. אפשר להראות את השערים האלה לילד בן חמש.

כתבתי את זה אחרי הקלאסיקו הראשון כשהזכייה בגביע ה-15 עוד הייתה טרייה ואנשים חשבו שזה “קצת חוסר מזל” עם הנבדלים וסיפרו לעצמם סיפורים, כתבתי את זה אחרי ליברפול באנפילד ואחרי עוד הפסד בסאן ממס – ריאל מדריד חייבת לפטר את קרלו אנצ’לוטי. יש גבול לכל תעלול, מאמן שמובס ומושפל ככה פעמיים בעונה. דלפין מלרו כתב מצוין: “זה לא שהתוכנית שלך השתבשה אלא שכלל לא הייתה לך כזו”. שונא להגיד ‘אמרתי לכם’ – אבל אמרתי לכם. עם ראול על הקווים אתמול זה היה נראה כל כך גרוע? עם סנטיאגו סולארי? עוד אפשר לגרד אליפות ספרד העונה כי אתלטיקו מדריד יציבה אבל יש לה את המינוסים שלה, וברצלונה גם כן עם סגל קצר. פעם מאמנים היו עפים מפה אחרי התבטאות לא במקום במסיבת העיתונאים או אפילו אחרי אליפויות או צ’מפיונס בגלל סגנון המשחק או בשל היחסים עם חדר ההלבשה. זה הזמן של פלורנטינו פרס להוכיח שהוא עדיין בעניינים, שהוא לא שבע.

מה שכן אני כועס על עצמי שנפלתי בפח הזה וקיוויתי שלשחקנים האלה יש את הרצון לנקמה והם יוכלו לכסות על הבורות הטקטיים ועל זה שאין לנו מאמן, נקודה. יש לנו מורה לספורט – קחו כדור ושחקו.

כמה שאנצ’לוטי חייב לאלילת המזל אתמול וזה הכי גרוע. הובסנו “רק” עאלק 5:2 אבל זה הרגיש כמו 10:2 ונראה שהדרך לא מזיזה כאן לאף אחד. הרי אם אדוארדו קמאבינגה היה מקבל את הצהוב השני שמגיע לו כשתפס בחולצה של לאמין ימאל – והרי אם זה היה הפוך היינו מתלוננים – המצב היה חרבנא עוד יותר, ובטח לולא ההרחקה של וושיצ’ך שצ’נסני. חיל מאנסנו חס עלינו וגם ברצלונה, אחרת זה בדרך לעשירייה. אולי היה עדיף לקבל 7:2 בתקווה שאנצ’לוטי יילך.

היה קשה לחייך גם ב-0:1, אמנם גול גדול של קיליאן אמבפה – נקודת האור שלנו במשחק מצוין, הדריבל היה חד, הסיומת, ראו כמה הוא יוצא – אבל כבר בשלוש דקות ברצלונה כמעט כבשה פעמיים וטיבו קורטואה שלח את זרוע התמנון שלו. זה נראה לך מהרגע הראשון משחק לא שיוויוני, בו אנחנו לא מרגישים בנוח, כל פעם שהם עברו את החצי זה כמעט נגמר בגול. יש היגידו שההרכב מופקר, לאו דווקא. החיבור בקבוצה לא קיים, אין מאמן, אין שיפור בתיאום ובעבודה הקבוצתית. אתמול רודריגו למשל לחץ וזז ובאמת ניסה. ג’וד בלינגהאם לא יכול להיות גם קשר במשרה מלאה – הקשר המודרני הטוב בעולם ב-4:3:3, וגם חצי חלוץ ‘9’ שמגיע לרחבה. לא נגד יריבות כאלה, וזה אולי יספיק ל-20 דקות.

ממש חשתי לא בנוח איך הם הניעו כדור כל כך בקלות כשאצלינו זה קשה. לפתע אדוארדו קמאבינגה ופדה ואלוורדה (עם הכדור – מזעזע, אבל בלעדיו – כמה גליצ’ים שהצילו שערים) היו נראים לי כל כך אפורים ונטולי פיתרונות אבל ברור שזה נבע מכך שהם בנחיתות מספרית גם. בכל התקפה הם היו יכולים להבקיע.

אין לנו מנהיג אמיתי שידפוק על הדשא, שיילך להתווכח, שיעצור את הסחף והכאוס, שיימנע את ספיגת השער השני המיידי. הלוואי והיה אפשר להפיל הכל על הפנדל חסר האחריות של קמאבינגה שזה קורה לו כמה פעמים בעונה.

יש כל כך הרבה תמונות טקטיות גרועות שהיה קשה להגיע לכולן. מצד אחד אתה מצפה מהשחקנים באמת למינימום שבריכוז, עמידה נכונה, יכולת בסיסית בהגנה. מצד שני קרלו הוא זה שנותן להם אינסוף הזדמנויות. אורליאן טשואמני למשל – למה לא ראול אסנסיו? ואם במועדון היו לוקחים ברצינות את הפציעה של דני קרבחאל אז היינו רואים מגינים מהנוער ולא רק במשחק הגביע. לוקאס ואסקס בכל משחק מצלם, אני לא מבין את הסגירה האלכסונית העלובה שלו. מילא היו עוברים אותו בדריבל או מנצחים אותו במשחק הראש. גם מאה שעות של וידאו לא יספיקו.

צריכים הגנה חדשה לגמריי וכמובן פרלאן מנדי שאף אחד לא יכול לראות אותו. עם כמה ילדודס מקסטיליה וגם איתי אתמול בהגנה – זה לא היה כל כך גרוע, אני בטוח. אין גרוע מזה. אף שחקן בהגנה אצלנו לא מגדיל ראש – מצחיק להשתמש במשפטים שאני אומר לילדים שאני עובד איתם. אף שחקן לא עושה את הספרינט הנוסף או מעלה במוחו את תרחיש הבלהות כמו נאצ’ו וכך זה נראה. אצל אנצ’לוטי תמיד השמות משחקים.

הלאה אנצ’לוטי. קלאסיקו רביעי שהוא חוטף רביעייה לפחות. פעמיים 4:0, עכשיו 5:2, גם היה 4:3 “בקטנה” בעונת הדסימה שחירב לנו את הסיכוי לתואר, ואפשר להוסיף לכך השפלה בדרבי מול אתלטיקו מדריד לפני עשור שם החלה ההתדרדרות ומסיבת יום ההולדת של כריסטיאנו רונאלדו התקלקלה. שכל אוהדיו יזכרו גם את זה, כן?

קלאסיקו אמור להיות החוויה הכי גדולה שיש, הלב שלך פועם, אתה מתרגש, אתה בטירוף. זה משחק שני ברציפות שהחוויה מתקלקלת לי וזה סיוט, אתה מחכה שהמשחק יגמר, זה כואב ושורף לך מה שקורה. אני מודה, אחרי הקרן השטותית בהיסטוריה – תודה לרודריגו ולחברים שחטפו את ה-4:1 – לא יכולתי יותר, הלכתי לעשות סיבוב בים. אני גר קרוב אמנם ועדיין הייתי חייב שקט וקצת אוויר לנשימה, הרגשתי מעט חנוק [סורי על הדרמה בימים הקשים האלה של עם ישראל]. לא “זכיתי” לראות את המאניטה כלומר החמישי של ברצלונה ועד עכשיו לא ראיתי את השער הזה. אני יכול לתאר לעצמי איך הוא הגיע. היה ממש קשה לעשות את זה, וחזרתי הביתה ממש בדקה ה-50. כן ראיתי את הכרטיס האדום שלא שינה דבר.

זו הייתה “הפעם השנייה” שריאל הפסידה ואפילו בצורה לא פחות מביכה. מצב אחד לשער עשינו בערך מול עשרה שחקני ברצלונה נטולת גאבי הלוחץ ולאמין ימאל המפלצת, כשהם הורידו רגל מהגז. היה להם קל. כל סוללת הכוכבים לא עשו דבר (ויניסיוס ג’וניור אפילו לא הטריל, באמת כלום-כלום-כלום).

צר לי לומר. התרגלנו לזכות בגביעי אירופה – מדהים, המאזן שלנו במפעל החשוב מכל הוא על גבול הברבארי, וגם התרגלנו להיות מושפלים בקלאסיקו. מכירים את התחושה הזו והשמש זורחת. זוכרים שלפני המשחק דיברנו על דני אולמו והתעסקנו במסביב?

אני מקווה לראות משהו זז במשחקים הבאים, את המינימום. הרכבים שעוד לא ממש ראינו, שחקני הגנה אחרים, מתוך מה שיש לנו. שחקנים רעבים יותר גם אם פחות ‘נוצצים’. בלי תארים כמו ‘המגן השמאלי ההגנתי הטוב בעולם’.

לא יודע איך היה לי את הכוח הזה להיכנס מיד לאחר המשחק שוב למארקה ול-AS, לחפש עוד תגובות ופרשנויות ומה השחקנים אומרים - בעצם אחרי כל הפסד כזה רק אחד מדבר במקרה הטוב - הקפטן לוקה מודריץ’ (לעתים לוקאס ואסקס או טיבו קורטואה), לקרוא את הקשקושים של קרלו אנצ’לוטי ולהפגיז פה בפוסטים. כנראה שזה עוזר לפרוק. מגיעה לי מדליה. הנה בדקתי, השמש שוב זרחה, קמתי באותה השעה, זה יהיה עוד יום נחמד בבית הספר עם הילדים ובערב מתאמן. ריאל מדריד בקלאסיקוס היא כמו דור רומנו ו…

ברכות לברצלונה על משחק יוצא דופן, אני מחכה ליום בו אנחנו ניגש לקלאסיקו כמוהם וננצח בתוצאה גבוהה. האנסי פליק מאמן ענק (והייתי מאלה שממש-ממש לא חשבו שזה מקרי מה שהם עושים ובטח לא מזלזל בהם), לאמין ימאל עוד יעשה לנו צרות למעלה מעשור אלא אם כן פ.ס.ז’ תקנה אותו במיליארד יורו, ראפינייה עם אנרגיות של שלושה שחקנים. זה כואב, זה שורף, זה נגמר, זה יעבור. האללה מדריד.

העצב בהפסדים הוא גבוה יותר מאשר השמחה בניצחונות, זה משפט שכתבתי אותו עוד ב-2009 ואני לא יודע להסביר למה. אני אנסה להתנתק לכמה שעות מלבד הפודקאסט ומקווה לקרוא בצהריים על פיטוריו של אנצ’לוטי. האללה מדריד, תמיד

במקרה הזה, לדעתי יהיה מדובר בזעזוע שלילי. אם היה מדובר בפיטורי מאמן כדי להביא את המאמן הקבוע הבא (זיזו, אלונסו), הייתי בעד. מנגד, אני לא חושב שלסולארי, ובטח שלא ראול, יש סיכויים גבוהים משל אנצ’לוטי לזכות באליפות השנה.

הזעזוע הזה יהיה בעיקר שלילי.

אני אוהד ראול אבל לא יכול לקשר בהכרח בין זה שהוא אימן את קסטיליה וזה שאיתו נראה יותר שחקנים צעירים למשל. אני חושב שגם קו הגנה חדש שכולל מגן ימני חסר ניסיון וראול אסנסיו כבלם - לא יהיה כל כך גרוע כמו מה שראינו אתמול. כל מאמן חדש, וראול מאמן לא טוב אולי אבל כן אגדת עבר וזה משמעותי - גורם לשחקנים להגיע לנקודת האפס והם צריכים להוכיח את עצמם מחדש. אני יכול להבין שהזדעזעת מסנטיאגו סולארי. אבל ראול כן יהיה מאמן חירום לחצי שנה ובין-כה גם ככה הוא עוזב. הרי מה בעצם יכול להיות כבר יותר גרוע מזה שבכל משחק גדול אתה מפסיד?

להפסיד גם במשחקים פחות גדולים?

עם אנצ’לוטי לפחות אני יודע מה אני אקבל, והוא כן מביא איתו יתרונות מסוימים (שקט תעשייתי, כבוד מהשחקנים). ראול בינתיים די מראה שהוא מאמן בינוני לכל הפחות, ואני אאבד את כל היתרונות של אנצ’לוטי איתו. המועדון יהפוך להרבה פחות יציב והתחושה תהיה שזרקנו את העונה. לפטר את קרלו רק בשביל להביא את ראול זה לא שווה את הסיכון.

פלורנטינו למדוריץ: “מתישהו היינו צריכים להפסיד בגמר, לא?”

מה קרה לבן אדם הזה?

זה בסדר, עוד מעט תראה שחקני הגנה אחרים, דויד אלאבה כמובן…ושיהיה לנו בהצלחה.

החתים את אמבפה והאמביציה יצאה לפנסיה כנראה, אחרת אין הסבר להמשיך עונה בלי חיזוק להגנה, לחטוף מאניטה על הראש מברצלונה הבינונית ועוד להיות אדיש לזה…

מה שהכי מביך זה שאני יושב מול התקציר של אתמול ואיך שההגנה נראית זה הזכיר לי את הימים העליזים של גבריאל היינצה ומצלדר, עם קישור אחורי של גאגו ולאס דיארה

מה שיותר מביך זה שיש לנו סגל באמת באמת טוב

מה שיותר מביך זה שקבוצות בינוניות יכולות בקלות לעשות את מה שבארסה עשתה אתמול, וגם בארסה הזו לא איזה קבוצה היסטורית - ועשתה מולינו 9:2 בשני משחקים, כשלה בהגנה יש את באלדה, קובארסי חסר הניסיון ואיניגו מרטינז בן ה200

אגב הקישור של פדה/קמא נחשף אתמול במערומיו, אתלטי על, יכולות הגנתיות משובחות אבל פשוט לא מספיק טובים עם הכדור, לא יודעים לנווט משחק, נכנסו ללחץ הרבה יותר מדי פעמים ועשו המון טעויות.
להכניס את השאריות של לוקה לא עוזר במצב כזה, למרות שקיבל החלטות יותר טובות עם הכדור מהם בדקות שהיה על המגרש.
לדעתי נדרש לשלב את סבאיוס יותר או להוריד את ג׳וד אחורה ולהגיד לו אתה קשר תתמודד.

שוב יש אלה שכותבים איך זה שיש ועדיין מעיזים לכתוב שלריאל יש סגל הרבה יותר טוב מברצלונה ושברצלונה היא קבוצה מוגבלת שלא תיאבק על האליפות, תראו מה הם עשו לנו הם כותבים, תראו איך פעם שנייה מביסים אותנו בקלות הם מוסיפים, קבוצה שמביסה את ריאל פעמיים לא יכולה להיות קבוצה בינונית הם מסכמים.

אז…גם אחרי התבוסה הקודמת, וגם אחרי שהם הובילו עלינו ב 6 הפרש כתבתי ואמרתי שהם מוגבלים ובינוניים, אז עכשיו כשאנחנו מובילים עליהם ב 5 נקודות יתרון שאשנה את דעתי מאליפות במחזור ה 35 ?

הבעיה ידועה, מאז שאנצ’לוטי חזר הוא עולה מול ברצלונה כאילו זאת ברצלונה של מסי בשיאו, רואה קבוצות בינוניות עולות מול ברצלונה וחושפות את החולשות שלה על בסיס שבועי והוא עדיין מתעקש שזאת ברצלונה של פפ.

אתמול היה משחק נוראי שלנו, ברור שההוראות הגאוניות של קרלו שוב היו לשבת מאחורה לתת להם להניע כדור ואז לזרוק אותו למעלה לשחקנים המהירים שלו שיעשו נזק, אני בטוח שב 1-0 קרלו חשב לעצמו כמה גאון כדורגל הוא, מה שהוא שכח שברצלונה השתנתה, זאת לא ברצלונה של צ’אבי, זאת ברצלונה של פליק שמה שאסור לעשות נגדה זה לתת לה לגעת בכדור יותר מדי, נקודות החולשה שלה הן ההגנה הפריכה וחוסר היכולת להניע כדור תחת לחץ, קרלו פשוט ויתר לה ובמקום לנצל את נקודות החולשה הוא פשוט גרם להם לשחק על הנקודות החזקות, טמטום בשיאו.

בדקות המעטות שכן לחצנו הם לא הצליחו להניע כדור יותר מ 3 מסירות עד שהכדור הגיע למגן הימני או השמאלי שלא הייתה לו אפשרות חוץ מהרחקה סתמית, כל פעם שתקפנו הגענו למצבים בקלות, אז למה לא לשחק ככה ולוותר על הכדור ? ברצלונה חלשה מאוד בלי הכדור ועם הכדור תחת פליק היא מוצאת דרכים לעשות נזק, במיוחד עם ההגנה שקרלו מעמיד, השערים השלישי הרביעי והחמישי בושה לספוג גם במשחק אימון בנערים ב’ וזה לא אומר שהשער הראשון או השני הם שערים שקבוצה מאומנת אמורה לספוג.

למזלנו ברצלונה לא פוגשת את קרלו על בסיס שבועי, הם שוב חזרו להאמין שהם קבוצת טופ עולמי כי הם הביסו את ריאל וחגגו תואר שוקו כאילו זכו בצ’מפיונס, עכשיו ועוד מעט הם חוזרים לפגוש מאמנים בינוניים וסבירים שרואים את כל החסרונות שיש לברצלונה וידעו לנצל אותם בניגוד ל’‘מאמן הטוב בעולם’’ לפי נמני, יש להוסיף כאן שבשני המשחקים בסעודיה לבנדובסקי ממשיך להיראות כמו מודריץ’ של העונה.

אתה לא יכול להניע כדור כשהקבוצה עולה לדחוף כדורים למעלה, עם מי יניעו כדורים ? רק שני שחקנים בקישור ורביעייה קדמית רחוקה מהקישור שרק מחכה לכדורים ארוכים, אם תנסה להניע מאחורה אתה בחיסרון מספרי וצריך להיעזר במנדי.

כדי להניע כדור צריך לעבוד על תבניות מאחורה, בלינגהאם חייב לשחק קשר 50/50 ולא חלוץ שני, הוא חייב לרדת למטה לעזור בהנעת הכדור, לגרום למצב שיש לנו שלישייה בקישור, אחד מהחלוצים חייב תמיד לחזור אחורה ולעזור גם בהנעת הכדור.

בקיצור כדי להניע כדור חייבים הרבה שחקנים ליד הכדור, שחקנים שמאפשרים זוויות מסירה רבות, שחקנים שעושים תנועה לקבל כדור.
אתמול פדה וקמאבינגה היו לבד בקישור וכשקיבלו כדור היו מוקפים בשחקני ברצלונה ורביעייה מקדימה שבמקום לבוא לקבל כדור רצה למעלה, וכפי ש @EJB כבר ציין, הלוואי והייתה רצה למעלה מתוך תבנית מסויימת שעבדו עליה ותרגלו אותה אינספור פעמים כדי לנצל את היתרונות שלנו, הם סתם רצים קדימה בתקווה שמשהו יפול בטעות.

ג׳וד לגמרי מכר אתמול בקטע הזה, הוא פושט שוטט במגרש דקות ארוכות , לא עזר בהגנה בכלל וגם לא בא לקבל כדור כשהיה צריך, התמקד לגמרי בהתקפה.
מסכים שהם היו די מבודדים שם בקישור , אבל קרוס למשל לא היה מאבד ככה כדורים ומצליח לנווט את המשחק, זה פשוט לא הפרופיל שחקן שהם.

אין לי ספק שאם היו מוקפים בקבוצה עם שיטה, ג׳וד שבא לתמוך, ובול עץ במקום מנדי היו נראים טוב יותר.
שחקנים כמו טוני/לוקה/רודרי/פירלו/צ׳אבי יודעים לפתור את הבעיות בעצמם מה שנקרא, ומכיוון שאין לנו מאמן אנחנו חייבים אחד כזה על המגרש.