שהם יתקפו ולא יסתגרו, שיחשבו שיש להם סיכוי, זה מאפשר לנו להבקיע בקלות בצד השני, רק שנשחק קצת יותר טוב, מכלום עשינו 2 שערים, אם היינו משחקים טוב היינו יכולים יותר.
הויסן, טשואמני, ואלורדה וקרראס במשחק נפל.
הקישור לא מצליח לזכות הכדורים, וגם לא להחזיק בהם.
הקבוצה מזמינה עוד ועוד ועוד קרוסים למרכז הרחבה.
גולר את אמבפה מזכיר מאוד את השילוב של רונאלדו ואוזיל.
גם קורטואה במשחק רע.
הקישור האחורי הלא טכני שלנו ממש מאבד לנו את השליטה במשחק. הם לא עוזרים לנו לנטרל את הלחץ, לא מצליחים להניע את הכדור ואפילו בהגנה אני לא מרגיש את ואלורדה וטשואמני (הסטטיסטיקה מגבה עם 0 תאקלים! מצד שניהם)
בלינגהאם במשחק חלש וגולר כמובן איש המשחק שלנו עד עכשיו אבל הוא פעפ אחר פעם עולה לנו בהגנה כשהוא לא מגיע מספיק מהר לכדורים וללחוץ על מרימי הכדור.
האימפוטנציה בהתקפה מולם - די בנוהל, הבקענו שני שערים מפתיעים. מקווה שנצליח לשנות את זה במחצית השנייה
דיברנו על הקרנות? קרן שביעית(!) של אתלטיקו מדריד אחרי מחצית וקצת וזה יותר מדי, אנחנו כולה דקה 50. ואף שחקן לא הפריע לשחקן שלהם להגביהה למרות שכבר חטפנו גול כזה. זה לא נקרא לעשות הגנה, זה לחפף. או שכולם עצלנים, או שהם לא טובים, או שהם בבלק-אאוט.
אנחנו הולכים ונהיים שלומיאלים מרגע לרגע, תסלחו לי, ממש מבאס, חמורים. הגיע להם להוביל גם בלי הפנדל השלומיאלי הזה שסיפקנו להם. מחרבנים במכנסיים במשחק הראשון הקשה שלנו השנה מול יריבה פאתטית, כפיים. אולי גם זו איזה סגירת מעגל מצד חוליאן שהשער יתרון שלהם מגיע מפנדל אחרי מה שהיה בשמינית הגמר הקודם.
רק שלא יבואו בטענות לארדה גולר או לשיפוט. זה פנדל, הוא בהחלט היה צריך לנגוח ולא לבעוט ככה אבל הוא היה שלומיאל וכבר תרם את חלקו בדרבי עם הבישול. איפה כל הבלמים שלנו, איפה אורליאן טשואמני, איפה פדה ואלוורדה.
אלוהים ישמור איך זה פנדל בעולם מתוקן? ארדה נוגע בכדור ורק אז ניקו נכנס בו. אם זה פנדל לפי החוקה זה חייב להשתנות נו באמת
אם האימפוטנטים האלו שמים שלנו 3 שערים ב50 דקות באמת שלא מגיע לנו לנצח
לא יודע אם זה פנדל או לא פנדל אבל באמת זה לא משנה. אתלטיקו מובילים ובצדק. אנחו עושים כל טעות אפשרית מולם
שמישהו יסתום לאבי נמני את הפה הוא יותר מעצבן אותי מהקרנות של אתלטיקו
לא יודע אם זה פנדל כי השופט חשב שזה משחק מסוכן או משהו בסגנון. אבל זה פשוט משחק מצחיק וגולר הוא טמבל. מה לעזאזל הוא עושה עם הרמת רגל כך ברחבה?
גולר 200% מטומטם, ואין לי באמת טעות לשופט, אבל אם נעצור לשנייה ונסתכל על כל המהלך פריים אחריי פריים הרי שגולר קודם כל מגיע לכדור. ניקו פשוט טס לו לתור הרגל. מאכזב מאוד לצד שלנו
איך פנדל בדיוק? הוא מרים את הרגל לכדור וגם מגיע לכדור,
מאיפה הוא אמור לראות את ניקו דוחף לשם את הראש
ולמה לעזעזאל גולר יוצא ולא ג׳וד??
לטעמי לא פנדל.
בליגת האלופות בקרבות העל נגד פריז סן ז’רמן, מנצ’סטר סיטי ובאיירן מינכן הקבוצה הזו, עם שלד פחות או יותר - המשיכה והמשיכה לשחק, לא איבדה את הראש, נשארה עם הראש מעל המים עד הסוף ולא משנה כמה הסיטואציה קשה, היו לנו ציפורניים. ובליגה תמיד בקלאסיקוס וגם בדרבי - מאבדים את העשתונות. כבר עשור בערך. אפסים. [נכתב לפני ה-4:2]
אדוארדו קמאבינגה בהחלט מתאים עכשיו ובשנה שעברה עזר לנו מאוד אבל הוא גם ח-ל-ו-ד וזו בעיה, וכשלראול אסנסיו גם יש כרטיס צהוב זה פרס לאתלטיקו ממדריד. זה עכשיו ממש בלאגן-בלאגן-בלאגן וחארבו דרבו מבחינתנו כמו בימי קרלו אנצ’לוטי. ג’וד בלינגהאם נשאר וזה מוגזם.
אגב דני קרבחאל לא חזר מהפציעה תסלחו לי. מפתיחת העונה הוא עשה אולי שתי פעולות התקפיות וזהו-זה. הגנתית היום לא קטסטרופה כמו שאר הקבוצה אבל בטח לא נראה כמו שחקן טופ.
מוריד את פדה ואלוורדה לספסל נגד קייראט גם בגלל העייפות והטיול וגם כי הוא צריך רענון מכל הבחינות, לא הופיע לפתיחת העונה הזו.
מבחינתי אין על מה לדבר והשריקה של השופט בסדר אגב, ארדה גולר הרים את הרגל גבוה מדי אם היה רואה את השחקן לא היה עושה את זה. בהחלט משחק מסוכן.
רק שופט אמיץ לא ישרוק לפנדל פה
מבחינתי אלונסו מקבל ציון 0 היום.
ניהול משחק מזוויע שלו.
חוליאן מסובב את זה לרשת בדוק
למה טשואמני לא נתן ספרינט על סורלות’? הפקרות מזעזעת.
אני פשוט חי את הקבוצה הזאת 30 שנה
זה לא יאומן
הכל מתפוצץ לנו בפרצוף. אשכרה כל גול של אתלטיקו מהרמה או מצב נייח.
רק להגביה כדור גבוה לעבר הבלמים שלנו וזה מצב לשער, ממש פתטי.