חזרנו מפגרת הנבחרות היישר אל המחזור החמישי. כנראה שזה לא מעניין אף אחד באירופה או בספרד, למרות מיקום המשחק הערב, אבל מחזור המשחקים הזה מתרחש בראש השנה. כלומר - הזדמנות לשינוי ושיפור ויאדה יאדה יאדה.
אז הנה, מגיעה לה השנה הבאה, אותה שנה שאמרו לי שעוד אראה עוד אראה כמה טוב יהיה בה, ועכשיו חובת ההוכחה על צ’אבי וחניכיו. אין לי הרבה בקשות מברצלונה לשנה החדשה, אני רק רוצה לשבת לראות משחק, אפשר גם במרפסת, ולא להשתעמם ולהתעצבן ולהתחיל לספור ציפורים נודדות. זה, וחולצה של אראוחו.
אם כבר ציפורים נודדות - השחקנים שלנו חזרו מפגרת הנבחרות בלי פציעות משמעותיות (לפחות כאלו שהתגלו בינתיים), חוץ מגונדואן שנפגע בגבו. בינתיים מסתמן שזוהי לא פציעה חמורה מידי, והוא בסגל למשחק, אם כי יש ליחשושים על ספסל הערב. לפחות בפתיחה.
כל השאר, טפו טפו טפו, בסדר, וחלקם עשו גם חיל במדי הנבחרות שלהם (אני מסתכל עליכם, פראן ולאמין, ולא עליכם, גונדואן ומאטס).
ברצלונה תתחיל במשחק הערב רצף של 7 משחקים ב-23 ימים, הכוללים גם 2 משחקי אלופות. זה זמן רוטציות, ואפילו צ’אבי אמר את זה בראיון לפני המשחק. זה אומר שכנראה נראה את פראן מקבל 22 דקות במקום 20, כדי לתת ללאמין מנוחה לפני הצהרון של מחר.
יריבתנו העיקשת, בראשות מנואל פלגריני, פתחה את העונה עם 2 נצחונות, תיקו והפסד. קנאלס עזב אותה בקיץ תמורת שקל וחצי, כי טבאס, אבל מצד שני - הגיע איסקו.
כידוע לכולם, בטיס היא לא קבוצה של לשבת מאחורה ולחכות לפאשלה של סרג’י רוברטו, אלא לצאת קדימה ולגרום לפאשלה של סרג’י רוברטו. כלומר, ברורים לנו 2 דברים:
- צפוי לנו משחק פתוח, משוחרר,לא מסתגר ולא חד כיווני, ובטח שלא כזה שמתנהל על קו החצי עם מסירות אינסופיות בין קונדה לכריסטנסן, כי שחקני היריבה מסתגרים ברחבה ואף שחקן בכחול אדום לא חושב לעשות תנועה לשטח, וכי עד הדקה ה-70 נשחק עם 2 שחקני התקפה בלבד.
- אסור לשחק עם סרג’י רוברטו.
הסגל של ברצלונה:
אז מי לא יהיה איתנו הערב? RFA ופדרי הפצועים. כמובן שבהתאמה לפדרי, ככל שעובר הזמן, מגלים שההיעדרות שלו תימשך יותר ממה שחשבו בהתחלה. שוקינג.
בנוסף, גם פרמין ייעדר, בעקבות האדום שספג במדי בארסה אתלטיק, וחוסר ההצלחה של הקומבינה שניסו לארגן שם.
מי הצטרף? חוץ מהז’ואאואים, שתמיד כיף להגיד את המילה הזו, אונאיי הרננדז האגדי (קשר בן 18 מבארסה אתלטיק) ייחזק את שורות הספסל, וימלא את התפקיד החשוב של למחוא כפיים כשגאבי ירים שחקן בירוק לבן באוויר.
הסגל של בטיס -
תראו מי פה - גם ביירין, גם שאדי, גם בארטרה, גם מירנדה, וגם אבדה. האחרון בטח יתפור אותנו הערב. זה ברור.