מחזור 6 :: 2-1 על ויאריאל

אם לוקחים בחשבון את מה שכתבת ביחד עם סגנון המשחק של גריזמן כשחקן חופשי יותר, אז לא יכול להיות שהבאה של הצרפתי נעשתה בשביל לאפשר את המהלך הזה? אולי הוא לא כל כך מיותר טקטית? מחשבות?

בינתיים זה לא עובד, אבל נראה…

בנתיים מבין ההתקפה הגאקטית של ברסה היחיד שכשיר הוא סוארז, לכן גריזמן ממלא תפקיד שונה. כשמסי ומבלה יחזרו לתפוס את מקומם באגפים של ה433 (נכון שמסי לא בדיוק באגף, אך הוא צריך 9 לצידו ולכן תופס מקום של שחקן אגף) אז גריזמן יוכל לשחק במרכז במקום סוארז. עמדה בה לדעתי יצליח הרבה יותר בזכות יכולותיו. בהחלט כשהאופציה השנייה היא סוארז של השנתיים האחרונות ולא של לפני 4.

כשמסי ודמבלה יחזרו, הצרפתי חוזר לספסל. סוארס לא הולך לשום מקום עם ואלוורדה.

בנתיים מסי פצוע, והרגשה שלי שמשקרים לנו על המצב הרפואי שלו.

אורי, גריזמן משחק רע. שחקן התקפה הכי טוב שלנו בינתיים הוא פאטי.
יכול להיות שגריזמן ישתפר. הוא שחקן מצוין ואולי ימציא את עצמו מחדש, רק שקשה לי להאמין שזה יקרה תחת המאמן המקובע הזה.

ביחס לציפיות זה אולי נכון. מכל בחינה אחרת ממש לא.

לגריזמן יש די.אנ.אי ברסאי. אין לי ספק בכך.
המשחק שלו מבוסס על תנועה חכמה, נגיעה רכה לדבל פס זריז ומשחק על שטח קטן.
כל זה בא בחבילה של גריזמן.
אני סומך עליו ובטוח שהוא יצליח בגדול, אבל אני הרבה פחות בטוח עם המאמן הנוכחי.
הוא לא מתאים לרוץ באגף, אבל כן מתאים לשחק כ9 מזוייף שכזה. אפילו כאחד מצמד חלוצים ביחד עם מסי.

בכושר הנוכחי של סוארז הייתי רוצה לראות את דמבלה ופאטי באגפים וגריזמן כ9 מזוייף עם שלשיית קישור ABD.

אני באמת לא מבין למה צריך את גריזמן כפאלסו כשיש לנו את הבן אדם שהמציא את התפקיד?

אם רוצים מישהו באמצע במקום סוארז זה צריך להיות מסי, עם דמבלה ופאטי ששורפים את האגפים.

אותו טמטום היה עם קוטיניו. יש לנו כבר את השחקן הכי טוב שהיה אי פעם, תקנו שחקנים לעמדות אחרות. כאלה שאשכרה יעזרו לו ויורידו מהמעמסה העצומה שיש עליו.

אבל אין לך את מסי לשניים וחצי המשחקים הקרובים לכל הפחות.

אז לא מוציאים 350 מיליון על 2 שחקנים, רק בשביל להחליף את מסי במידה והוא פצוע, נכנסים למיטה החולה של איך לדחוף 4-5 קראקים ל-3 עמדות (כשהוא כשיר), ועוד אחרי זה זורקים אותם בעמדות אחרות (בהן הם בהגדרה לא מספיק טובים). בטח ובטח כשיש לא מעט עמדות יותר דחופות לחיזוק.

אני מניח שאתה מדבר על קאוטיניו וגריזמן ואני מסכים.
אבל זה לא רק להחליף את מסי במקרה של פציעה אלא גם להוריד ממנו את העומס במשחקים לא חשובים ולדאוג שיגיע לרבע הגמר באלופות רענן. כרגע מבחינת קראקים יש לכם את גריזמן, מסי וסוארס כשה2 האחרונים מעל גיל 30. דמבלה לא קראק כי הוצאתם עליו סכום מגוחך וקאוטיניו (סהכ 90 מליון מה קרה? :wink: ) כבר לא בקבוצה. שכחתי מישהו?

אבל כשזה בא יחד עם “מסי לא יורד מהדשא, אלא אם כן הוא מאשר בכתב, ב-3 העתקים, חתומים על ידי נוטריון”, המנוחה הפוטנציאלית הזו לא שווה כלום. ולכן - 350 מיליון שהולכים לפח.

לגביי דמבלה - הוא אולי לא קראק מבחינת היכולת, אבל כשאתה קונה שחקן ב-140-150 מיליון, אתה לא מתייחס אליו כשחקן ספסל או לרוטציה. וכשיש לך את מסי, סוארס, גריזמן/קוטיניו ודמבלה - זה 4 שחקני על, נטו מבחינת השווי והמשכורות שלהם, ל-3 עמדות, כשלפחות אחד מאלו שכן על המגרש (בכל רגע נתון שלא כולל היעדרות כלשהי) נמצא בתפקיד שלא רלוונטי אליו.

הקנייה המיותרת של השנה :slight_smile:

תאורטית, סוארז יכול לנוח וגריזמן ישמש כחלוץ מזויף

מסי לא מאשר. זה קודם צריך לעבור אישור אצלו.