הטורניר הכי חשוב מבחינת ריאל העונה (עם/בלי אלונסו) זה תואר הליגה, במיוחד אחרי עונה ללא תארים. באלופות אין לנו מה למכור בהמשך.
את סיטי לא ננצח גם עם מבאפה לכן עדיף שינוח ולא יחמיר איזשהי פציעה. יש מספיק שחקנים שאלונסו שרף מתחילת עונה שיחכו להזדמנות.
התחושה היא שזה משחקו האחרון של אלונסו. אני מקווה רק שהתוכנית בהמשך עם השחקנים/מאמן חדש/החתמות אולי יהיו כדי להשיג את הליגה. מקווה שההנהלה תתייחס לתואר הזה כמו שעשתה עם גביע העולם למועדונים.
אני מנסה להיות אופטימי ולהגיד שאולי איכשהו נגרד פה איזה תיקו אבל קשה לי להאמין. גם ההרכב וגם המומנטום לאחרונה פשוט הופכים את זה לסיטואציה מאוד בעיתית.
אני לא מאמין לפרסומים שאלונסו יפוטר אם נפסיד, ההנהלה שלנו היא הרבה דברים: אדישה, ממוקדת בכסף ובפן העסקי יותר מכדורגל, שאננה ואפילו שחצנית לעיתים, אבל קשה לי להאמין שפלורנטינו והחבורה שלו כאלה מנותקים שישימו לאלונסו כזה אולטימטום בשלב זה של העונה ובמשחק כזה טריוויאלי (יחסית כמובן) זה פשוט לא צעד חכם איך שלא מסתכלים על זה.
מחזיק אצבעות לנס, אולי עם הגב לקיר משהו יזוז והסגל האדיש שלנו אשכרה יבוא להוכיח שהם לא פרימדונות עצלניות כמו שכותבים עליהם ואיך שהם נראים בכמה חודשים האחרונים.
יש הרכב למשחק נגד מנצ’סטר סיטי! שריקת הפתיחה ב-22:00 בסנטיאגו ברנבאו| ריאל מדריד רוצה להחזיר לקהל אחרי הבושות נגד סלטה ויגו ולהציג משחק גדול מול הקבוצה של פפ גווארדיולה על אף הסגל החסר. כצפוי, קיליאן אמבפה פותח על הספסל למרות שהוא נכלל בסגל, ובמקומו גונסאלו גארסיה - לראשונה בהרכב בצ’מפיונס ורק פעם שנייה העונה, כשגם רודריגו פותח. פדה ואלוורדה כמגן ימני בניגוד למשחק ביום ראשון וראול אסנסיו במרכז ההגנה לצד אנטוניו רודיגר. ג’וד בלינגהאם בקישור יחד עם דני סבאיוס. תנו לנו את זה! האללה מדריד.
מפתיע אבל חבל שלא ניסינו לשחק עם חלוץ רחבה גם נגד סלטה ויגו. לדעתי השינוי הזה היום לא יעזור. ורודריגו זה פחות שחקן. אין גם מי שירים לרחבה כשטרנט פצוע. נקווה לטוב ונצפה לרע כמו בצבא
מצד אחד, נחמד שאלונסו לומד מהר מהטעות- לאנצ’לוטי היה לוקח חצי עונה לסדר מחדש את ההגנה. מהצד השני- זה שרודריגו נהיה שחקן כנף הימני שוב מגוחך לגמרי. לא יודע מה להגיד בשלב הזה.