כי זה לא פנדל
מופע אימים? רק אתה ושגיא כהן חושבים כך.
מחצית טובה ושתי טעויות קריטיות. מתסכל מאד, אבל הופעה מעולה עד השער הראשון של סיטי. מקווה שיתאוששו כי ההפסד פה, גם אם יהיה מכובד, כמובן לא יבוא בואקום.
ויתרו על משיכות בחולצה? רק חיבוקים נחשב?
משחק טוב מאוד שלנו, עמידה נכונה טקטית, לחץ טוב מתי שצריך וחטיפת כדורים שחבל שלא תורגמו לעוד שערים. אבל כדורגל זה משחק מוזר, סיטי בלי להצליח בשום פעולה התקפית ביתרון 2-1
כמה זמן ייקח לצד ימין שלנו להבין שדוקו הולך רוב הזמן לקו? מה כל כך קשה לשים שם שני שחקנים?
בילינהגרם מנסה, באמת שהוא מנסה, אבל הוא חושך מוחלט, מאבד יותר מדי כדורים ולא תורם הרבה התקפית, גונזאלו לא קיים ועדיין היינו צריכים להוביל במשחק הזה…
בחייאת איזה משחק אתה רואה? חוץ מ 2 טעויות טיפשיות שיחקנו מצוין ואם ויני לא היה טיפש היינו מובילים 2-0 כבר לפני השער הראשון שספגנו.
אלונסו הכין את הקבוצה מצוין למשחק הזה,4-4-2 בהגנה,4-4-3 בהתקפה שעבד מצוין עד שקורטואה טעה.
באסה,אבל אולי יש עוד תקווה למשחק הזה.
יש הרגשה שעם אמבפה במחצית הראשונה הזאת ואנחנו כבר היינו 3-0
חבל
אמבפה במקום ויניסיוס,עצם הנוכחות של גרסיה למרות שהוא לא עושה הרבה עוזרת המון.
איזה דיכאון, ה-1:1 היה אכזרי ואשכרה חצי שעה הם לא בעטו לשער ולא התקרבו - אז המהפך שלהם בכלל - לא פייר. טיבו קורטואה טועה פעם בעונה וחבל שדווקא היום. מרחם על צ’אבי אלונסו.
רודריגו נ-פ-ל-א וזה לא רק השער הענק, הם לא הוציאו לו כדור מהרגל וחשבתי שאנחנו ב-2022 שוב, לקח על עצמו ושבר בצורת בדיוק בזמן. כשהוא בזון הוא מוצא את מקומו גם בימין; מנגד ויניסיוס מזעזע והורס התקפות והלוואי ויוחלף. סיומת עלובה כצפוי, מסירות בלי רגש, דריבל לא במקום. היה יכול לזרוח היום כשהוא השחקן הבכיר שלנו על המגרש. עד מתי? מה גם פעולה מכרעת פעם בעשר התקפות לא תגיע? הלוואי והחבר’ה ירימו את עצמם אולי עם קיליאן. ואם לא היום אז באלאבס..שהסיפור של 2025/26 לא נגמר.
אלבארו קרראס מחלץ כדורים בקלות ועם כלכך הרבה שקט, מחצית נהדרת שלו.
אני חושב שאנטוניו רודיגר משחק באש הרבה והייתי מעדיף שהוא יימנע מזה ובכלל לא ישאיר את הספק הקטן הזה.
אני לא יכול להגיד שלא הייתי מרוצה מאיך שעלינו דשא, בהחלט נראינו טוב עד שצוות השופטים והVAR החליטו שהם מתחילים עם השטויות שלהם. אני בד”כ לא מדבר על שיפוט אבל אני גם לא מבין מה קו המחשבה היה הפעם.
חבל על הטעויות בהגנה, עמדו טוב אבל עוד פעם חוסר הריכוז הורס הכל. דוקו שחקן סופר מסוכן והוא והאלאנד לגמרי עוד יכולים להעניש אותנו יותר במחצית השניה.
מבסוט על רודריגו, מקווה שזה יפתח לו את הצ’אקרות קצת והוא יתחיל להבין שהוא לא פחות שחקן מויני ואמבפה (דעתי האישית כמובן). מצד שני מתחיל להיות לי ממש קשה לראות את ויני, הוא כאילו מתעקש לא ללמוד מהטעויות שלו ולהשתפר. גארסיה זה שינוי מבורך והלוואי והוא יישאר בהרכב גם במחזורים הבאים וויני יקבל קצת ספסל
ההגנה שלנו בקרנות ובכלל במצבים נייחים מזכירה את זו של נבחרת ישראל. מתחילת העונה. וזה לגמרי על המאמן.
מה שכן, לא משנה איך ייגמר הערב הזה - די ברור שכל הדיווחים האלה על “מרד” של חדר ההלבשה באלונסו, כולל שחקנים כמו פדה וג’וד - היו שקריים לחלוטין. שחקנים שלא אוהבים את הבוס שלהם ויודעים שהפסד הערב יכול לחרוץ את גורלו החוצה מהקבוצה, לא היו נלחמים ככה על כר הדשא כמו שאנחנו רואים הערב. יש בדיוק שחקן אחד שנראה די אפאטי לכל האירוע, וזה האחד שכולנו יכולנו לשער את זה מראש לגביו.
יצרנו מעט מאוד מצבים במחצית הזאת. גם סיטי הייתה גרועה ובכל זאת היא ביתרון. לא יודע מה מצאתם במחצית הזאת. משחק טוב של רודריגו וקרראס וזהו בערך.
כבר לא יכול לראות את הבנאדם הזה משחק, הוא פשוט הורס כל דבר טוב שאנחנו עושים, אם משאירים אותו כדי לפטר את אלונסו אז אפשר לזרוק עוד 3 עונות לזבל.
ואני חייב להגיד שרודיגר במשחק זוועה עד עכשיו.
אני לא יודע מה גרוע יותר, בחיי
האם ויניסיוס עושה דווקא או שהוא אשכרה מנסה ולא מצליח. סיומת כמו בשנה הראשונה, מסירות של משומר ודריבל קומסי קומסה.
אלונסו לא מעיז בכלל לחשוב על להוציא אותו.
ישלים 90 דקות של חושך
ויניסיוס לא אפאטי, הוא פשוט גרוע.
על איזו אפאטיות אתם מדברים? לא ראיתי אותם העונה בכזה טירוף בשום משחק. בדיוק הפוך לגבי ויני - הוא הכי בטירוף כי הוא צריך להיות זה שלוקח את הקבוצה לניצחון על הסיטי בהיעדרו של קיליאן
אתה באמת רואה את ויניסיוס בטירוף במשחק הזה?
והנה המספרת המחרידה והמיותרת להחריד הזאת.
אין קשר בין המספרת (כי הוא מטומטם) לבין זה שמתחילת המשחק הוא עובד