מסתבר שרודריגו עלה להתחמם כבר 20 דקות לפני, כנראה אמבפה הרגיש עוד מקודם שהוא לא מאה.
זה נראה שויניסיוס עדין פצוע, לא זוכר שהוא הצליח לקחת איזה שחקן או כדור על מהירות
בול. נמאס כבר מ"חומות הגנתיות" “בלתי עבירות”, שאיכשהו כל שחקן שני עובר אותם בקלות לפחות 3-4 פעמים במשחק. מתישהו ייפול למישהו האסימון שזה ששחקן הוא פיזי ואתלטי, לא הופך אותו אוטומטית לשחקן הגנה עילאי.
אם יש שיעור אחד שנאצ’ו לימד אותנו הכי טוב, זה שלשחקן הגנה הרבה-הרבה יותר חשוב מודעות הגנתית ואולטרה-זהירות מתמדת (מה שדור נהג לקרוא לו ‘הפסימיות של נאצ’ו’), מאשר יכולות פיזיות יוצאות דופן. בניגוד מוחלט לזה, הזחיחות והאדישות התמידיות האלה של צ’ואמני מוציאות אותי מהכלים.
המיקום של הקישור מוזר, של כל אחד מהקשרים:
סבאיוס משחק כקשר אחורי, זה סבבה כשאנחנו עם הכדור אבל אין לו ככ עם מי לשחק בגלל המיקום של כולם והשיטת משחק
ג׳וד חצי בשמאל חצי באמצע, זה לא מיטיב עבורו
ופדה הכי לא מוסבר, חצי באמצע ורוב המשחק עם מיקום נורא הגנתי בצד שמאל - צמוד לפראן, כשזה משאיר את לוקמן חופשי בצד השני לעשות מה שבא לו, ושאלו שאמורים להתמודד איתו הם המשולש הבלתי עביר לוקאס-ברהים-סבאיוס
אבל בעצם מה זה משנה כשכל תכנית המשחק היא על כדורים ארוכים נטו, כאילו אנחנו משחקים על counter attack בpes בלי קישור, ככה נראה המשחק שלנו
סבאיוס לא מספיק משמעותי, לצערי. אפשר להחליף
ויני חזר מוקדם מפציעה, מעדיף שישחק מעאפן ושלא יפצע עוד פעם, זה יגמור אותנו.
איזה קילר
עריכה: ויניסיוס פאקינג ג’וניור, איזה שחקן!!
איזה כיף לנחס.
ויני במשחק גרוע כבר עם שער ובישול, איזה תופעה
ויניסיוס זה תואם רונאלדו. כל המשחק הוא רע, נכשל בפעולות הכי פשוטות, לא מצליח לתת פסים של חמש מטר, ובסוף תוקע את הגול שמשכיח הכל.
ג׳וד זה כוכב כדורגל.
מאחל לו ולנו שיהיה תואם רונלדו
כן… מניח שברור למה התכוונתי.
קבוצה איטלקית שעד שפגשנו אותה ספגה פחות שערים ממה שנתנו מולה - פעם שעברה זה נגמר עם 4 ושער של אסנסיו, והפעם?
לוקמן מצליח את מה שלא הולך לאמבפה מתחילת העונה
צר לי אבל הגול הזה על פדה וולוורדה. מה אתה נותן עקב על סף הרחבה של ריאל… העיקר חשבתי שהוא למד מהזחיחות שלו לפני שבוע בדיוק. סעמק
מתחילת העונה אתה רק יורד על אמבפה, שזה בסדר, זכותך. אבל, א - לוקמן מעולה העונה, אחלה. לא כל שחקן בעונה טובה צריך להשוות בכוח לאמבפה. ב- זה קצת מצחיק לכתוב את זה דווקא היום.
מה רודריגו עשה העונה שמצדיק לתת לו דקות משחק?
השער הזה הוא גם על קורטואה, זה כדור שהוא חייב לקחת.
מה הבעיה להכניס את גולר במקום בראהים?
קשה לי עם אנצלוטי, קשה לי.
אע?
מתי ירדתי פה על אמבפה? להפך, בפעמים שרשמתי עליו דווקא גיביתי ורשמתי שהוא נראה הרבה יותר טוב ומתחבר לאט לאט. וגם בהודעה הזאת זה לא ״לרדת עליו״, פשוט הצחיק אותי שהלך לו הsignature move של אמבפה
ובטח ובטח שלא השוויתי פה את לוקמן () לאמבפה