יש לו דריבל טוב משל פראן, הוא אולי בועט טוב יותר לשער, והוא פיזי יותר. אבל זה שהוא יודע להחזיק בכדור לא שווה כלום אם הוא מחזיק בו הרבה יותר מידי ותוקע הכל, בניגוד לפראן שלפחות משחרר אותו מידי פעם.
במשחק שבו יש עוד שחקנים בהתקפה, או אפילו בקישור, לוקח את פראן בכל יום על פני ממפיס.
נ.ב. אראוחו שוב מעדיף לשבור רגל ולא לדרוך על הסמל. לא יודע אם אפשר לאהוב אותו יותר.
אחד הדברים שהמשחק הזה צועק זה שהסגל שלנו עדיין מאוד מוגבל, ובקיץ הבא נצטרך לעשות עוד לא מעט שינויים.
לבנדובסקי שחקן מפחיד, וגם במשחק לא גדול שלו הוא מצליח להיות ממוקם נכון ולרדת למחצית עם שער, וכמעט עם בישול. ודווקא בגלל זה אנחנו חייבים עוד 9 כדי שלבה שיוכל לנוח מדי פעם.
ממפיס, למרות הגול המרשים, לא מתאים לברצלונה. צריך להיפרד כידידים בקיץ.
קסייה לא מתאים לברצלונה, ותתעלמו רגע מזה שהוא חושב שהוא ניגרי ולא חוף שנהבי. הבן אדם רץ כל שנייה להתקפה כדי להיות חלוץ שני ללבנדובסקי. לא תודה.
הקישור ממשיך להיות החוליה הבעייתית שלנו, ורק היותו של לבנדובסקי חלוץ על מכסה על זה. אם סילבה היה מגיע זה היה יכול להיות כזה בינגו, ואני ממש מקווה שהוא ממשיך להיות המטרה המרכזית של הקיץ הבא.
אלבה מטומטם, זה לא חדש לאף אחד מאיתנו. אבל אחרי ההופעה ההגנתית של אלונסו משחק קודם וההתקפית של באלדה במשחק הזה, הוא צריך לדפוק את הראש בקיר על זה שלא עבר לאינטר. אין סיבה שהוא ישחק אפילו דקה עד סוף העונה.
לדעתי האישית פראן, למרות השורה הסטטיסטית המטעה, היה רע מאוד גם בשנה שעברה וקיבל כבר הרבה יותר הזדמנויות. כמו קאטו הזקן אני אמשיך עד שזה יקרה- פראן לאברטון.
מבין שכבר לא נסכים, לפחות לא בזמן הקרוב, אבל אני דווקא חושב ההיפך - למרות כל ההחטאות שלו בעונה שעברה, כלומר שורה סטטיסטית לא מרשימה (בטח ביחס למה שיכל להיות), כן התרשמתי שיש עם מה לעבוד.
השנה, לפחות בינתיים, נראה שהוא איבד אפילו את יכולת המיקום המעולה מהשנה שעברה ואת התנועה הנכונה, יחד עם הביטחון העצמי. אבל אולי הכל קשור אחד בשני.