טר שטגן יכל להקים אוהל ושק שינה בשתי משחקי ליגה אחרונים שלו.
רק מוודא שברור לכולם שהגול של לבה לא היה מנבדל כי הוא היה מאחורי הכדור.
לגבי החלק הראשון של המשחק אין לי מה לומר הרבה. יכולת אישית ומהירות מפצים פה על הרבה כלום.
בחצי השני, אחרי שכל ההתקפה הוחלפה משחק ההתקפה היה הרבה יותר קבוצתי. לא היה שחקן מטרה שהוא מכונת שערים, לא היה שחקן כנף עם דריבל מצויין ומהירות… יכולת אישית קקה גם אומרת שצריך יותר שיתופי פעולה כדי להגיע לשער. לכן, דווקא בשלב הזה היו כמה התקפות יפות של משחק קבוצתי. אהבתי.
לא יודע אם אפשר לנתח משחק נגד יריבה כל כך חלשה ובעוד עשרה שחקנים. next
מי שלא מבין למה אני לא אוהב שחקנים פיזים ובטח לא בברצלונה מוזמן להסתכל על קסייה.
Ronald Araújo: “Everyone knows that I’m a fan and that I respect the club a lot, so as long as I can avoid stepping on the Barça crest, I will.”
חייב להגיד שאני לא מבין את הסיפור הזה (לא של אראוחו, לא של דני אלבס ולא של שחקנים בקבוצות אחרות שעושים את זה).
אפשר לחשוב שאם הוא היה דורך על הסמל - שכזכור, שמו אותו על הדשא במקום שעוברים ואמורים לדרוך - זה היה נראה פחיתות כבוד או זלזול בסמל.
לי זה מרגיש מעט מביך.
כמובן שלא, אבל אלו האקטים הקטנים הללו שיוצרים פתוס מאחורי המועדון והסמל שלו. גם ככה עם כל שכירי החרב בתקופת ברטו ורוסיי הרגשתי שמנגבים את התחת עם החולצות שלנו מרוב ניתוק מהמועדון, אז האקט הפולחני משהו של ארואוחו הוא שינוי מרענן, וזה מראה על שינוי תפיסה בחדר הלבשה.
אין לי הרבה להגיד על המשחק הזה בו נראה שניצחנו בהילוך שני, מה שכן, אהבתי לראות שברגע שהרגנו את המשחק הקבוצה התעקשה על בילד אפ וצ’אבי הכניס מגן ימני אמיתי כדי לנסות לחזק את האספקט שלנו. מה שכן, אפשר היה לראות כמה זה הולך קשה גם כשמתעקשים על זה. מתקשים לשחק בנגיעה, מאבדים סבלנות ובכללי מתקשים למצוא את עצמם במשחק עומד גם מול יריבה שרק רוצה ללכת הביתה. יש פה המון עבודה לעשות.
לא רואה טעם לדבר על סטטיסטיקה במשחק כזה, אבל נקודות בקטנה:
-
קונדה כל פעם מרגיש כמו הבינגו של הקיץ.
-
ממפיס למרות הגול צריך לעזוב, כנראה שפראן וקסייה ילכו איתו.
-
שמישהו יתן כדור הרגעה לראפיניה, הוא נראה בתור כדור שלג של לחץ.
שיחזרו בשלום מהפגרה.
פאטי כבר נתן משחק מעולה בתחילת השנה, כך שחוסר חדות כרגע לא נובע מפציעות. הוא פשוט בתקופה לא טובה. אולי מבואס שלא יילך למונדיאל.
אני לא חושב שראינו אותו יותר מ 90 דקות במצטבר. תן לו צ’אנס. אלא אם כן עקבת אחריו במילאן, אני ממש לא.
דבר שלבנדובסקי עושה כל הזמן , דמבלה גם , וממפיס לא זאת תנועה בלי כדור. לבנדובסקי ממש שובר בונקר עם תנועה חכמה
כתבתי גם “מה שתרצו”. בשורה התחתונה - הוא לא חד. היו לו כמה פעולות, גם בדריבל, וגם בבעיטה ומסירה, שהיו פשוט לא טובות.
הגיוני לגמרי שהוא לא יילך למונדיאל, כי באמת לא מגיע לו כרגע, וגם כי הסיכוי לפציעה שתשבית אותו ממש רק יגדל אם ישחק שם. אבל הוא רק בן 19, ואם יהיה בריא - יהיו לו עוד מונדיאלים ויורו-אים. אם הוא מבואס, אני מאוד מבין למה, אבל הוא גם יכול להסתכל על מרקו רויס, ולהבין שתמיד יכול להיות גרוע יותר.
מסכים, אבל עוד לפני התאמה טקטית, הוא פשוט הזמין אדום אתמול, ואם היה מקבל כזה - לא הייתי מתלונן. יכול להיות שהוא כועס שהוא לא משחק כמו שהוא חשב, ויכול להיות כל כך מנסה להרשים, שהוא קצת מאבד את הראש. אבל כן, ללא ספק לא קובר אותו כרגע, הוא פשוט צריך יותר זמן.
הבעיה שלי “איתו” היא שאני לא מבין מה התפקיד שלו. המחליף של גאבי? מילולית, ומבחינת העמדה והתפקוד? כי זה לא נותן הרבה, ואתמול הוא לפעמים נכנס ממש ממש לעומק (כמו שטל אמר), והיה ממש חלוץ שני.
לגמרי. דמבלה מאוד השתפר בעונה הזו מבחינת התנועה, וגם מבחינת זה שהוא הרבה יותר מחפש את המסירה. לא מספיק, אבל בהחלט יש שיפור.