מחזור 6: מפרקים את ראסינג סנטאנדר עם 7:2 ביתי מהדהד (כבשו: ראפיניה 3X, קאנסלו, וייליברה [ע], ז'סוס, לאמין. בישלו: לאמין 2X, אולמו, אדיימי)

אבל זאת המהות ליאור, הבאת שני שחקנים שאחת התכונות הכי טובות שלהן זה הלחץ הגבוה והמהירות שלהם. אתה צודק, כל המשחק של פליק מתחיל מהללת הגבוה, וקל לאבד ככה את האויר, בטח כשהלוחץ הכי טוב שלך ראפיניה פצוע כמו אשתקד, והאופציות שלך מהספסל לא מצליחות לשמור על האינטנסיביות.

גורדון הוא אולי הלחץ הכי טוב ב epl, ואדיימי הוא אחד השחקנים הכי מפוספסים, שמבין שקיבל את הזדמנות חייו, ויש כמובן את ז’סוס שגם הוא הצטיין בלחץ שלו עד הפציעה ושינוי התפקוד שלו בארסנל. כל החיסונים נעשו כדי לשמר את מה שבאמת חשוב לפליק- אינטנסיביות, בין אם זה במשחק הלחץ, ובין אם זה במעברים. רודרי הוסיף משהו שונה לגמרי מבחינת היכולת שלנו להתמודד עם שינויים בצרכים על המגרש.

אריאל הדיון איתך מאבד את ההגיון. זה שתעמיד שחקנים במערך גבוה ממש לא אומר שתקבל לחץ ואינטנסיביות. אחרת כולם היו עושים את זה.

נדב אין לי מילה רעה על החדשים. אני פשוט לא חושב שזה מה שמסביר את השינוי.

המבחן של פליק זה להתמיד בזה לאורך זמן. מאחר ועד כה הוא הוכיח שהוא לא אובססיבי לדבר, הסיכויים שלו להצליח נמוכים.

אני… מסכים. בגלל זה אני לא מבין מה אתה טוען.
לא מכיר דבר כזה ‘‘לעמוד’’ גבוה.

כל מה שאני יודע זה שבארסה הזו לוחצת מהרגע הראשון שמאמן הנוכחי מונה. ושלחץ גבוה, כמו כל אספקט אחר, מושפע מהאיכות של השחקנים שמבצעים אותו(מן הסתם גם איכות הצוות המקצועי וכו’).

אפריל 25’.