גם בשביל בדיוק מתפללים? בשביל עוד אליפות עלובה כמו הקודמת שתשאיר את צ’אבי עוד שנה על הקוים?
תיקון, בפיגור!! של 1-0
מה זה?
מה לעזאזל
לא מצליח לשמוח
לא מאמין איזה הזיה
תנו לי לנחש אחרי שהוא הוסיף 3 דקות בראשונה עכשיו הוא יוסיף 15 דקות
גאבי הביא כדור מהסרטים. מהסרטים!!!
ואוו, שיביא עוד כאלו
גאבי עם אסיסט אדיר.
עכשיו אתה מצליח לשמוח?
טירוף מוחלט
דקה אחרי החילוף של יאגו אספס זה היה באוויר שבארסה תעשה מהפך, סלטה הלכה אחורה וכל מה שהיא עשתה זה להעיף כדורים ובאמת שהייתי מוכן לשים אלפייה על קאמבק של בארסה ל2-2 לפחות
בכל מקרה שאפו על האופי, קאנסלו זה רכש בול בפוני
לא הרגשתי שום רומנטאדה באוויר.
הרגשתי עוד מתפרצת ו 3-0 שהגיע להם לגמרי.
3-0 גם היה באוויר
אבל יש איזשהו חוק אוניברסלי שקבוצה שמובילה ומחליטה להוציא את החלוץ שלה בשביל להגן על התוצאה בהכרח תיתן 200% מומנטום ליריבה וברוב המקרים תאבד את היתרון הבטוח שלה
מאמן שמשדר פחד ופאניקה לאבד את התוצאה מטמיע את זה גם אצל השחקנים על הדשא וזה גרם לסלטה לאבד את הריכוז ואת כל החוסן המנטלי
מטורף לגמרי, ניצחון של אופי אבל לגמרי צריך להדליק נקודות אדומות לצ’אבי (לא יקרה).
יותר ממה שברצלונה ניצחה, סלטה הפסידה. הרבה הרבה יותר.
בניטז הגיע מוכן מאוד למשחק היום, וכמובן שלא הזיקה לו בכלל העובדה ש-9/11 מהשחקנים שעלו היום בהרכב ברצלונה שיחקו כאילו הם מוכרים את המשחק, ובזול. ואז זה גם פרנקי נפצע וזה הפך להיות 10/11.
כמו ליאור, אני לא מבין מה גונדואן עשה היום בקו הרוחב של לבנדובסקי. אם רומאו קשר אחורי (יעני), ופרנקי הוא מגה-סופר-דופר-אולטרה אולראונד פלייר, אז מי אמור להיות זה שמנהל ומנתב את המשחק של ברצלונה אם לא גונדו? מאז מלחמת העולם השנייה לא הייתה פלישה גרמנית כזו לשטח פולני. ברור לי שזו לא החלטה חסרת כל שכל של הגרמני, אבל עדיין - הוא אמור להיות שחקן מספיק חכם בשביל לתקן תוך כדי תנועה.
על רומאו כתבתי במחצית, על הטומטום כתבו אחרים (אבל איזה בישול אה?), על כמעט כל השאר אין טעם לדבר, כי זה הרבה יותר ממה שמגיע להם.
אבל אלוהים…כמה שהתגעגעתי לרונאלד פאקינג אראוחו. איזה הבדל בין ברצלונה איתו, לבלעדיו.
הנקודות החיוביות, ולא לזלזל בחשיבות שלהן, אלו הלחימה, הרצון ואי הרמת הידיים גם כשזה נראה גמור. השחקנים היום נראו, למשך 92 דקות, כמו הצל של הצל של עצמם, מבחינת היכולת. אבל בהחלט אפשר וצריך להיות מעודדים מהלחימה עד הסוף.
וואלה לא מרגיש ניצחון של אופי בכלל לטעמי, אולי ניצחון של יכולת אישית.
בניטס התכונן מצויין לבארסה, צ’אבי לא התכונן לסלטה.
80 דקות זה היה נראה למה שהתרגלנו כל העונה אבל הלחץ עבד (וגם יאגו אספס יצא, הם וויתרו לנו) וקאנסלו שמגן התקפי הוא טופ אבל מגן הגנתי הוא טופלס (קרדיט ל- @Eyal ) עלה למעלה וב-2 מהלכי ענק סידר לנו מהפך וניצחון.
לא לשכוח שראפיניה בגול הראשון גם היה מעורב
אני שמח שניצחנו כי זה מקדם קודם כל את הפנסיה המוקדמת של בניטז להיות הגוטמן של ספרד
אלוהים מה היה עובר עלינו אם הגנב דעת הזה היה מנצח אותנו.
גנב דעת או לא, אבל במשך 80 דקות הוא שיחמט את צ’אבי. לא שזה כזה קשה, אבל עדיין.
זה לחובתו של צאבי לא לזכות בניטז.
כבר רגל בפנסיה המוקדמת אחרי ההפסד של היום. רק שזה לא יעלה בגורל של סלטה.
9/11 זה מה שהוא עשה לעצמו עם החילופים האלה.