יש מקור ?
האלאנד חתם באמצע העונה, כך שלמעשה זאת העונה השנייה שלו בצהוב.
מה זה יש סיכוי ? אם לא חוזרים אז נשרוף את המועדון.
יש מקור ?
האלאנד חתם באמצע העונה, כך שלמעשה זאת העונה השנייה שלו בצהוב.
מה זה יש סיכוי ? אם לא חוזרים אז נשרוף את המועדון.
קשה לי להאמין שאמבפה שנה לסוף חוזה יעלה 200.
גם קאמבינגה עם כל הכבוד לא חושב שיגיע ל100.
אם אמבפה יעלה 200 עונה לסוף חוזה אני מעדיף כבר שנביא אחרים.
לגבי ויניסיוס ורודריגו אני תומך ממש, לדעתי עונת התחשלות זה בהחלט חשוב לכל שחקן לפני שיבוא לריאל.
אם זה נאמר גם לגבי האחרים, אז אודגארד כבר הוכיח, יוביץ הוכיח, ומנדי כבר הוכיח.
מצויין, זה רק תוספת של עוד שנה פיננסית ואפשר להביא גם את האלאנד וגם את אמבפה ב 75 מיליון יורו בלבד.
אולי אני טועה אבל קשה לי להאמין שהלאנד ירצה להצטרף לקבוצה שאמבפה כבר משחק בה. מעבר לסוגייה הטקטית שכרוכה בכך, שניהם עושים עליי רושם של כאלה שירצו להוביל קבוצה כשיעשו את המעבר הגדול.
לא באמת מאמין ששניהם ישחקו אצלנו, זאת הייתה רק תגובה צינית על התנהלותו של פרז בשנתיים האחרונות.
אבל טקטית מאמין שהם יכולים להיות צמד חלוצים שישלימו אחד את השני באופן מושלם, כמובן אם עניין האגו לא יפריע כפי שציינת.
הייתי “רגוע” בהתחלה לגבי הולאנד, לא רציתי להצטרף לעדר, ולא הוגן להשוות ליוביץ’ שחיוור אבל רק לפי הפרצוף שלו אתה רואה את הטירוף של לתת גולים, כמו כריסטיאנו. תראו את השער שלו בשבת איך הוא דופק ספרינט, מושך קצת הצידה ובשנייה אחת וכשבקושי יש רווח בינו לבין השוער הוא שולח הקפצה גאונית. דורטמונד לא פ.ס.ז’ ברמת שרשרת המזון, יש לנו יחסים טובים מאוד עם המועדון הזה לא רק בגלל חכימי ורינייר. אם בפני הולאנד תעמוד אופציה טובה אז אולי זה נכון, אבל אם זו תהיה מנצ’סטר יונייטד מבולבלת כזו כמו עכשיו אז לא יודע במה יבחר. אמבפה יכול לשחק גם בצד ימין, ה-4:4:2 שלנו לא חתונה קתולית, פשוט אין לנו שחקני התקפה טובים.
ב-AS כתבו על אסנסיו שהוא ‘חלק מהמשוואה’, יעני שותף בכל חמשת המשחקים האחרונים, פתח בהרכב בשלושה. ונשאלת השאלה כמה מצבים הוא יצר? דיכאון. עצוב לי עליו
אם אמבפה וניימאר מצליחים לשחק ביחד גם אמבפה והלאנד יצליחו.
הלוואי.
האלאנד כשהוא משחק כדורגל יש לו פרצוף של רוצח סידרתי וויקינגי, ממש מפחיד, זה השחקן שאתה רוצה שישחק כ 9 שלך