מחזור 7 באלופות: 1:6 מצוין על מונאקו, תלויים בעצמנו במחזור הסיום| אמבפה-2, מסטאנטואונו, ויניסיוס, בלינגהאם ועצמי

כמה זה חשוב להבקיע את השער הרביעי והחמישי, זה כן יוצר כוח הרתעה לדעתי כשאנחנו פוגשים יריבות חלשות, טוב מבחינת הפרש השערים (כרגע ארסנל מובילה בסאן סירו על אינטר וגם עוד תוצאות הולכות לקראתנו) וכמובן הגול של ויניסיוס ג’וניור שבגדול לזה חיכינו. התחיל מחילוץ של ארדה גולר.

גם במשחק הזה מגיעים למצבים יחסית בקלות נגדינו, כמובן שכשאתה ביתרון גבוה אז החבר’ה מחפפים וגם ראול אסנסיו איננו, אבל זה היה ככה גם ב-0:2.

מחמאות לשחקנים עם הבנה ברורה שהמשחק בוויאריאל זה אופרה אחרת לגמרי (משחק חשוב מאוד) וכמובן גם נגד יריבות שמחכות לנו מאחורה. לצרפתיות יש כנראה איזו גאווה כלשהי, גם מארסיי שיחקה מאוד פתוח והציגה הגנה איומה, היא גם עשתה שטויות בחוליה האחורית כל הזמן ואיבדה המון כדורים. מונאקו גרועה, גם בהינתן שחקנים בכירים שחסרים. הם אפילו לא היו אגרסיביים או צינים.

מונאקו איבדה את זה לגמרי אבל מי אני שאתלונן

אפשר לשרוק בוז גם במשחק הבא כדי להטעין שוב את השחקנים?

אני אוהב שמגיעים נגדנו למצבים, הרי זה א-לה זיזו את אנצ׳לוטי מוד: לסבול ואז לטרוף. בול סגל השחקנים שלנו

את הכדור והנעתו תשאירו לצ׳אבים :wink:

ידעתי שההודעה הזאת תרדוף אותי

טוב אפשר כבר לסכם את המשחק.
נתחיל ונאמר שמונאקו קבוצה מאוד חלשה ואני לא רואה במשחק הזה כמשהו שמשקף את איך שהקבוצה נראת באמת אבל אין ספק שהיה נחוץ משחק מהסוג הזה.
ויניסיוס עם קונצרט ועשה מה שמצופה ממנו אחרי השריקות.
אמבפה כרגיל מצויין
מסטה במשחקו הטוב ביותר העונה. סוף סוף רואים מהאיכויות שיש לו, לטעמי צריך לשפר את המהירות.
גולר היה סביר, מחצית ראשונה טובה ומחצית שניה פחות.
ג׳וד לא היה קיים עד הגול, מקווה שיחזיר אותו לעניינים.
מצבת ההגנה שלנו מדאיגה. ובאופן כללי אפילו במשחק כזה שמעתי יותר מדי את השם של טיבו - לא מבשר טובות.
סהכ משחק מהנה מאוד ומעודד - אני לא חושב כרגע שיש מה ליפול מהכיסא, אנחנו עוד לא יכולים להסתכל לגדולות של היבשת בלבן של העיניים. מה שחשוב הוא להמשיך לייצר המשכיות גם בליגה,
שחקנים מתחילים לחזור לעניינים, אנחנו מקבלים את ברהאים דיאז בחזרה מאליפות אפריקה אחרי טורניר מצויין שלו למעט הפנדל המפוקפק.
באופן כללי השחקנים נראים יותר שמחים ואפשר לתת קרדיט לארבלואה. לפחות כרגע נראה שהוא מצליח לעשות את העבודה שלו - לנהל את השחקנים בצורה שכולם יהיו מרוצים
החיבוק עם ויני מדגיש את הנקודה הזו

עם כל הכבוד לתוצאה הגבוהה הניצחון הוא בזכות מונאקו. בכל שלב במשחק הם הגיעו למצבים ושילוב של קורטואה והחמצות מזעזעות מנעו מהמשחק ללכת לכיוון אחר.

מקווה שזו נקודת מפנה בעונה אך אני לא כזה אופטימי. יש לנו יותר מדי שחקנים מוגבלים שכלית וקשה להציג משחקים כמו של היום לאורך כל העונה עם שחקנים אלה.

אמנם משחק נקסט כי היריבה לא היתה ברמה, אבל רק לפני שבוע אלבסטה בהרכב משני העיפה אותנו מהגביע. צריך לקחת בפרופורציות לכאן ולכאן. בשנה האחרונה כל קבוצה רנדומלית נראיתה כמו יריבה שאין לנו תשובות בשבילה. מבחינתי זו התקדמות על אף החולשה של מונאקו.

אפשר לראות אצבע של מאמן, הרבה כניסות של שחקנים רנדומליים לרחבה בניסיון לשבור את הסטטיות, הרבה מאוד חילופי מקום, לחץ אפקטיבי ומתואם, ומעבר לכל קבוצה מחויבת ואופטימית, כאילו לא רק לפני שלושה ימים עברנו משחק מהגיהינום. צריך לראות איך זה יראה מול קבוצה שתבוא ללכת מכות ולא תנסה לשחק כדורגל, אבל אני מאמין שזה יראה לכל הפחות יותר טוב ממה שנראינו עד עכשיו.

אני אוהב את ארבלואה. כשחקן לא סבלתי אותו, אבל תמיד ידעתי שמה שאין לו ברגליים יש לו בראש.

התחת של ארבלואה נותן פייט לזה של זידאן: בראשון בארסה מפסידה לראשונה אחרי 572747 נצחונות רצופים, והיום כל(!) הקבוצות שהיו מעלינו בטבלה הפסידו, כולל הפסדים הזויים של סיטי ופסז. מטורף.

דמיון נוסף הוא ההתפוצצות על הדשא. גם במשחק הראשון של זידאן הייתה התלהבות וכבשנו חמש או שש.

נהנתי מהמשחק היום, כיף לראות את הקבוצה כשכולם רצים ומשקיעים. השאלה היא כמה מזה ישרוד בשבועות הבאים, כשהדלק מחילוף המאמנים והבוז הצורם ייגמר.

לא יודע אם לייחס את זה לארבלואה,לאפקט המאמן החדש או ליריבה אבל ראיתי היום הרבה דברים שלא ראיתי הרבה זמן מריאל מדריד,לחץ טוב וחכם,לא תמיד לחצנו אבל כשעשינו את זה זה עבד מצוין,התקפות דרך אגף ימין שהיום מזה הרבה זמן היה יותר דומיננטי מאגף שמאל,נוכחות תמידית ברחבה של שחקנים מקו שני והקרבה של כל השחקנים בלי יוצא מן הכלל.

מי יודע אולי ארבלואה הוא קצת יותר מרק בובה,נראה אם תהיה לזה המשכיות,בכל מקרה היה נחמד לראות כדורגל סוף סוף.

תוסיף לזה את ההפסד ההזוי של ויאריאל לאייאקס הגרועה רגע לפני שאנחנו פוגשים אותם.

3 מסירות מפתח,2 חטיפות,2/2 דריבלים,7/7 מסירות ארוכות,5 הרחקות כולל אחת שכמעט הסתיימה בגול של ויניסיוס ,0 פעמים עברו אותו וגול.

סוף סוף משחק קבוצתי שלנו בהתקפה וגם כולם משקיעים בחזרה להגנה כשצריך. נקווה שתהיה לזה המשכיות וזה לא רק בגלל הבוז מהקהל. אחרי הפיטורים של צ’אבי כל הפוקוס על השחקנים והם לא יכולים לזייף.

מצד שני הכל הולך לנו הפוך העונה, אז אני לא אתפלא אם נקום מחר בבוקר ונגלה שריאל שכחה לרשום את דני מסו בסגל ונקבל הפסד טכני…

למה נדב יעקבי מתעקש שיש פה 3 בישולים? שער אחד הוא עצמי

הזוי

הבוז מהקהל לא תרם לכלום. הבוז מהקהל רק ייבש את השחקנים. הם לא היו צריכים את הבוז הזה כדי להבין שהם בתהום. לא הייתה לנו קבוצה.

אנחנו ברוטו שנה וחצי בתהום, אינספור תבוסות לבארסה, ארסנל וכו’. אינספור ראיונות של שחקנים אומרים שהם חייבים להתעורר, לרוץ - וכלום.

הבוז לגמרי ניער אותם. פידבק שלילי הוא מאוד חשוב בעיני. ויניסיוס עם 0 שטויות היום, עם השופט ובכלל.

אין לנו היום בסגל שחקן שיכול לעשות מה שמסטה עושה בצד ימין. וזה קצת מדאיג כי הוא עוד רחוק מלהיות שחקן טופ.

רק שישאר בריא. תראו כמה מחמאות הוא מקבל בלי יותר מידי תכלס מלבד השער. אבל איזו עבודה הוא עושה. ולחשוב שכל הוידאוים מארגנטינה הוא ישחק יותר באמצע. מעניין אם ההנהלה ידעה בכלל שהוא יכול להיות שחקן קו כזה .

לא אני ולא אתה היינו שחקני כדורגל. בכל פעם ששחקנים מדברים על זה הם אומרים שהעידוד של הקהל הוא זה שדוחף אותם ולא הבוז. במשחק הקודם ויניסיוס קיבל שריקות בוז והיה קפוא, כמו בהרבה מאוד משחקי חוץ בשנים האחרונות. אין לי מושג על מה אתם מבבססים את התיאוריה הזאת שלכם ‏(חוץ מזה שהיא מתאימה לכם לנרטיב - כמובן‏)

אני לא בעד או נגד התיאוריה הזאת.
למעשה לא גיבשתי דעה, אבל יש לנו דוגמה של טשואמני שקיבל שריקות לפני שתי עונות ואז השתפר, אז לפעמים שריקות בוז כן דוחפות, מסתבר.

כל עוד שלא הוכחת שיש קשר אתה לא יכול לתלות את זה רק בגלל שריקות הבוז. טשואמני נפצע הרבה ותופקד הרבה מחוץ לעמדה בה הוא אמור לתפקד. דוגמה מאוד חלשה.

בכל מקרה, רק השבוע מספר לא קטן של שחקנים מהקבוצה ומבחוץ, מהעבר ומההווה, התראיינו ואמרו שזה לא עוזר ורק פוגע במועדון. אתם צריכים לבסס את התיאוריה שלכם על משהו.

ועל מה אתה מתבסס? על מה ששחקנים אומרים? ברור שאף אחד לא אוהב לקבל בוז. ברור שאף אחד לא רוצה לקבל פידבק שלילי. באופן אישי, למדתי הכי הרבה בחיי מפידבקים שליליים, ואני רואה את זה גם אצל העובדים שלי.

הקבוצה עשתה בית זונות שנה וחצי, השחקנים דיברו נונסטופ על כמה שהם מודעים וצריכים להשתפר. בסוף, משחק אחרי הבוז, הם הציגו את המשחק עם המחוייבות הכי גדולה שראיתי מהם בשנתיים האחרונות. ויניסיוס הוריד את הראש והפסיק עם השטויות. חיווי מספיק טוב עבורי.