שמינית גמר ליגת האלופות - גומלין - רומסים את ניוקאסל 7:2 בבית [8:3 במצטבר] (כבשו: ראפיניה 2X, ברנאל, לאמין [פ], פרמין, לבנדובסקי 2X. בישלו: פרמין, מרטין, ראפיניה 2X, לאמין)

שבוע ויום (טוב, קצת פחות, לא להיות קטנוניים) אחרי המשחק הראשון, ברצלונה תארח את ניוקאסל בגומלין שמינית גמר ליגת האלופות. אחרי המשחק הראשון, בו ברצלונה הצליחה לגרד תיקו בשניות הסיום, בעקבות פנדל שנסחט על ידי אולמו ונבעט על ידי לאמין פנדאל, הקטלאנים יבואו למשחק הזה עם רצון להוכיח שהיכולת במשחק הקודם הייתה רק חריקה במכונה.

הבעיה היא שגם ניוקאסל רוצה להוכיח משהו, והפעם יהיה לה את אנתוני גורדון מהפתיחה כדי לנסות לעשות את זה, ואולי גם עם אלנגה אחרי מקצה איפוס ל-25 (אחרי שבמשחק הקודם יכולת הדיוק שלו הזכירה את אקוניה בשיאו). בין מפגשי שמינית הגמר, ניוקאסל הספיקה לנצח את צ’לסי בשבת, 1:0 משער של אותו אנתוני גורדון, ולהתמקם במקום ה-9, איפושהו בסבך כל הקבוצות במרכז טבלת הפרמייר ליג.

ברצלונה תגיע אחרי טיול אחה"צ מול סביליה, שאולי עזר קצת לשיחזור הכוחות ולהרגעת העייפות המצטברת (“בטח אתה אומר עצם”). החדש בשורות הבלאוגרנה הוא שובו של אריק לסגל וכנראה גם להרכב, לאחר שנעדר מהמשחק הקודם ברגע האחרון וקיבל מנוחה מול סביליה. מה שכנראה יסמן את מיקומו של האולר הקטלאני באגף ימין של ההגנה, המשך התבצרותו של אלון לצידו של קובארסי, ואת תקוות אוהדי ברצלונה שקאנסלו ימשיך את גרף ההתקדמות שלו בצד שמאל.

בקישור, מי שיחזיק לפדרי קשישא את היד במעבר החצייה של ניוקאסל, הוא ברנאל, ו…אולמו או פרמין. או שניהם, אם לפליק נשבר מפראן ולבנדובסקי אפילו עשירית מכמה שאוהדי ברצלונה נשבר מהם. 2/3 האחרים בחוליה ההתקפית ינסו להמשיך את המומנטום של ראפיניה ולהחזיר את זה של לאמין, כי לספוג ברצלונה תספוג, השאלה היא כמה היא תכבוש. אולי 62,000 אוהדים באצטדיון יתנו קצת דחיפה בנושא, או המורל אחרי הניצחון של לאפורטה בבחירות, או הפרצופים של גאבי בספסל, או חגיגות מעוד חרם שיחוזל"ש אחרי דקה וחצי על ישראל. בברצלונה יקחו ב-2 ידיים כל שבריר יתרון הערב, קטן וקלוש ככל שיהיה. כי זה או זה, או לסמוך על פראן.

מועד המשחק: רביעי, 19:45
אצטדיון: קצת פחות מ-60% קאמפ נואו
שופט: פרנסואה לטסייה
שידור: ספורט 5

הסגל של ברצלונה -

ייעדרו -
כריסטנסן, פרנקי, קונדה, באלדה

בסכנת השעייה מהמשחק הבא -
לאמין, קסאדו, פרמין, מרטין

הרכבים משוערים -

נראה לי כל ההרכבים המשוערים זהים. כדי שלא יאשימו אותם בהעתקה, כל עיתון מפזר את העיגולים אחרת. אבל עליתי על זה בכל זאת.

בארסה ניצחה את כל המשחקים בקאמפ, ולמעשה המשחק הביתי האחרון שלא ניצחה היה מול PSG לפני חצי שנה. נתון מאוד מעודד.

השופט לטיסייה הוא אחד הטובים שיש באירופה. שפט אותנו פעמיים וניצחנו פעמיים (בנפיקה ודורטמונד ב 25\24). אני מעודד מהבחירה בו. זה אותו אחד מהאירוע הגזעני של ויניסיוס מול בנפיקה. עד כמה שאני זוכר, הוא נותן להרביץ אבל הוא הוגן.

אם לא נעבור את ניוקאסל, זה יהיה ביזיון עצום. קבוצה של נגרים פיזיים ולא יותר מזה. עם או בלי גורדון.

ההרכב של ברצלונה -

פליק פותח עם רביעיית ההגנה הצפויה - קאנסלו, מרטין, קובארסי, אריק.
בקישור, פדרי-פרמין-ברנאל ינסו להיות יותר נוכחים מבמשחק הקודם. אולמו ימתין לתורו בספסל.

בהתקפה - בניגוד לשמועות, לבנדובסקי פותח (ולא פראן). לאמין וראפיניה ינסו להסתדר עם זה. ראשפורד ינסה להסתדר או עם פירורי דקות, או עם זריקה למגרש להצלת המולדת החדשה.

ההרכב של ניוקאסל -

אני אוהב את הבחירה לבנדובסקי על פני פראן, למרות שהייתי מעדיף את אולמו.

השאלה הגדולה היא איך המשחק צפוי להתנהל.
המאמן של ניוקאסל אמר שהם יבואו ללחוץ גבוה ולא לשחק מאחור, מצד שני זאת בארסה בבית והשחקנים ירגישו יותר בנוח להחזיק את הכדור ולדחוף היריבה לאחור. יחד עם זאת יש לנו את הכלים(והמאמן) לדחוף את הכדור קדימה ומהיר.

בסוף זה יקום ויפול על ימאל וראפיניה.

אני לא אוהב את הבחירה בלבנדובסקי כי הוא צפוי לא לעשות כלום.

למה ניוקאסל הביאו 4 שוערים למשחק? תנו אחד לבאיירן יא קמצנים

מחצית מוזרה.
יש הרגשה (לפחות לי) שכשברצלונה רוצה, היא כובשת בקלות, ועדיין זה רק 3:2. לבנדובסקי ולאמין עם החמצות מזעזעות, ועדיין כבשנו 3.

יש הרגשה שלאמין גרוע (הגול השני של ניוקאסל היה חצי עליו, בגלל עוד מהלך שחצני מיותר ומטומטם, וחצי על קאנסלו), אבל הוא אחראי לגול הראשון, ליצירת המצב בפנדל בשלישי ולכיבוש השלישי.

יש הרגשה שפרמין לא במשחק, אבל בישל את הראשון, בישל את הפנדל, ולוחץ כמו גאבי על ריטלין.

מחצית של מטוטלת משוגעת, לא רק בתוצאה, אלא גם בהבנה מי טוב, מי גרוע, ומתי.
רק ב-10 דקות האחרונת ברצלונה השתלטה על המשחק, ועדיין - פחד אלוהים בכל כדור ארוך של האנגלים. או כשאראוחו באיזור הכדור.

נ.ב. לבנדובסקי פרש, ופשוט לא הודיע לנו.
נ.ב. 2. למה זה לא אדום?

כי בעבירות ברחבה אין יותר פנדל ואדום, או זה או זה, אלא אם יש עבירת יד ברורה שמונעת שער ואז זה אדום.
אל תשאל אותי למה.

אני חושב שאתה טועה.
בעבירה מכוונת יש אדום. בוטל העונש הכפול על עבירות רגילות (ניסיון לשחק בכדור) לא במצב של משיכה בשחקן בלי קשר לכדור כמו יד מכוונת למניעת שער.

כמה אני מתגעגע לבאלדה וקונדה. הורגים אותנו באגפים.
פעמיים קאנסלו מאבד את הכובש, אראוחו כרגיל תרנגול/גורילה בלי ראש. בחיי אני מוציא אותו במחצית בשביל אספרט.

מרגיש שבאנו עם רעיונות נכונים, אבל הביצוע חלש מדי.
יותר מדי לחץ נפשי ואיבודי כדור. ברנאל, קאנסלו, פרמין. איבודי כדור מיותרים. קצת רוגע ונהיה 30 אחוז יותר טובים.

שבאלדה וקונדה שיחקו גם אז רצחו אותנו שם…

אזעקה על הפנדל? אללה יעניש אותם

לא מסכים.

בספר החוקים-
Where a player commits an offence against an opponent within their own penalty area which denies an opponent an obvious goal-scoring opportunity and the referee awards a penalty kick, the offender is cautioned if the offence was an attempt to play the ball or a challenge for the ball

אז אני חוזר במה שאמרתי, לדעתי זה כן אדום, הוא לא ניסה להגיע או לשחק בכדור.

ראפיניה בחיים לא היה מגיע לכדור, לכן לדעתי זו לא מניעה של מצב ודאי.

מציע לך לראות הילוך חוזר שוב.
לא אומר ש100% היה מגיע אבל להגיד שבחיים לא היה מגיע זו הגזמה לצד השני.
הוא לא היה קרוב כי המגן תפס אותו ועצר לו את הריצה.

עכשיו יש לנו משימה חשובה יותר מהכל-שהתוצאה לא תשתנה. בכלום. 6-2 תודה רבה.

חבל שפיקה לא לידם הוא היה מזכיר להם את זה…

ניוקאסל אשמים.

ידעו שהם על הטניס ואז מסרו לראפיניה. חבל שלא מסרו ללבה אולי היה מחטיא את זה

כן אני יודע שלבה בספסל…

בושה וחרפה. חוסר כבוד של ראפיניה למסורת. מהר למכור.

לא יודע מה איתכם, אני בעניין של לשנות את הנראטיב לגבי 8-2.