הסגל של ברצלונה -
פאטי חוזר!
פרנקי וקומאן - מורחקים.
דמבלה, אגוארו, באלדה, וואגה, פדרי, ברייטווייט ואלבה - פצועים.
בוסקטס-גאבי-רוברטו - יפתחו.
הסגל של לבאנטה -
הסגל של ברצלונה -
פאטי חוזר!
פרנקי וקומאן - מורחקים.
דמבלה, אגוארו, באלדה, וואגה, פדרי, ברייטווייט ואלבה - פצועים.
בוסקטס-גאבי-רוברטו - יפתחו.
הסגל של לבאנטה -
מעניין אם נצליח להבקיע נגד אחת ההגנות החלשות בליגה (ואחת שמעולם לא הצליחה “להתבנקר”). נקודה מעניינת נוספת זה באיזו דקה קומאן יחליט להפעיל את פרוטוקול “המשיח” ויעלה את פאטי כאילו זה יפתור לו את כל הבעיות.
מדהים איך יש לי 0 ציפייה ממשחק שאמור להיות קל על הנייר, בבית, מול לבאנטה חבולה עם מסכת פצועים אימתנית משאירה אותה כמעט ללא אף אחד משחקני מרכז השדה הדומיננטיים שלה.
ההרכב של קומאן -
הרכב מעניין של ההולנדי.
אראוחו זוכה למנוחה, ובמקומו עולה אריק גארסיה.
ניקו, גאבי ובוסקטס בקישור.
קוטיניו, ממפיס ולוק דה-יונג בהתקפה.
פאטי ייכנס בדקה 75 להציל את המולדת.
רוברטו אפילו לא בספסל בגלל כאבי בטן. לא לוקח אחריות, אין לי מושג על מה אתם מדברים.
ההרכב של פאקו לופז -
מלרו חוזר להרכב.
מוראלס בחוץ, שזה מעניין.
ככל שיותר שחקנים נפצעים/חולים/צריכים לקצץ בכמות החמין - ככה אני יכול פחות להאשים את קומאן בהרכבים. מטבע הדברים.
השאלה היא איך הקישור המאוד בוסרי, והדי אפור, שלנו יתפקד היום, מול קבוצה שיכולה להיות אחלה “חימום” בשבילם.
לא שזה מצדיק את המשך הסיפסול של ריקי. גם אם הוא “לא פיזי מספיק”, או כל סיבה אחרת לספסול שלו בדרך כלל. במצב הזה - שפרנקי, פדרי ורוברטו לא נוכחים - אין שום סיבה להעלות לפניו את ניקו וגאבי.
והמצב רק מחמיר כשמבינים שאין לנו שחקנים שיכולים טו פוט דה כדור אין דה שער. לפחות לא כשירים. פאטי (רק חוזר, ולכו תדעו איך), דמבלה, אגוארו ואפילו ברייטווייט חסרים. נשארו לנו רק ממפיס וההוא שיפסיד בתחרות ריצה לעמוד חשמל. מצב ביש.
מרגיש שקומאן שמבין שימיו ספורים עושה כפי יכולתו לוודא שבארסה תפסיד נקודות בכל משחק. כל העולם רוצה לראות את ריקי אבל קומאן מפחד שריקי יארגן נכון את הקישור ושהנוכחות שלו על המגרש תגרום לבארסה לשחק טיפה יותר נכון. קומאן עובד בלשכנע אותנו שאין לנו סגל לצמרת טבלה.
לך
ממש מוזר ההרכב.
מתבקש פה קשר יצירתי אחד לפחות, ודווקא היחיד שיש לא בהרכב.
גם התעקשות על לוק דה יונג לא מובנת. קומאן עוד לא ענה לי לגבי המשחק הקודם, מה טוב בדה יונג אם אין הרמות. עדיף כבר 4-4-2 מה 4-3-3 עם עציץ ברחבה.
דמיר היה רע במשחק הקודם והוחלף בצדק. מקווה שקומאן לא מחק אותו בגלל זה.
אני לא מאמין שקומאן עושה בכוונה, זה יותר מדי קונספירטיבי. סתם תוהה מה עובר לו בראש.
גם חוסר רוטציה לבוסקטס, ממפיס, דסט עוד עלול לעלות לנו במשחק הרביעי או החמישי ב 13 ימים.
נקודת אור - אין זכר ללנגלה ואומטיטי.
בוסקטס - בהנחה שריקי לא נספר, את מי תשים במקומו? כל הקישור פצוע או מורחק. רק אם קוטיניו מוסט לקישור, ודמיר עולה להתקפה, זה אפשרי.
ממפיס ודסט - כנ"ל. מי במקום?
לחלוטין נקודת אור.
אין שום סיבה ספורטיבית לא לתת לריקי לפתוח. מי שבמצב הסגל הנוכחי לא פותח עם ריקי עושה בכוונה. חושב על עצמו ולא על בארסה. בושה וחרפה של מאמן. להעדיף את גאבי וניקו… .ועוד את שניהם יחד… נו באמת… חבלה מכוונת.
אחרי המשחק קומאן יטען שאם היו נותנים לו לרכוש יותר הולנדים בינוניים אז הסגל לא היה כזה גרוע, שמתאים בקושי להתמודדות על הליגה האירופית.
2 שערים במחצית? ואחד מהם של לוקדה יונג? היינו כחולמים.
נ.ב. אומנם לבאנטה, אבל גאבי מצוין.
הבולט עד עכשיו - הבולבול של שרודר.
זהו, הייתי חייב.
גאבי בילה את חצי השעה הראשונה של המשחק בלחפש את המיקום שלו על המגרש ובלהכנס לבוסקטס בין הרגליים. לקראת הסוף עשה 3 פעולות טובות. לא הייתי מגזים בשמות תואר.
וזאת הסיבה:
איזה הפתעה שהוא ביציע פתאום ריקי נכנס חצי שעה לפני…
איזה הפתעה.
לא חושב שזה קשור. זה שקומאן ביציע, לא אומר שהוא רק צופה, והולך לקנות קולה ונקניקיות במחצית. הוא לא מנותק.
ריקי נכנס לחצי שעה כי אין אף אחד אחר, וקוטיניו הסריח את הדשא ונשאר ממנו רק השם.
השחקן הזה עשוי מהחומר של אמבפה והלאנד. אגיד את זה בכל פעם מחדש.
הוא באמת המושיע, מושיע משעמום ציניות וכעס.
שרואים אותו משחק הכל נעלם!
welcome back ansu
נ.ב אל תגיד את זה לקומאן הוא יזרוק אותך לספסל על זה!
Fati: “We want to fight for the league and for the Champions League, we are Barça and we have to fight and work for it.”
אני היחיד שלא מתרגש?
שמח שהוא חזר והכל אבל בחייאת, 10 דק׳ וגול שלא היה נכנס מול קבוצה ושוער נורמלים.
מקווה שהוא ישכיח את מסי אבל להתרגש כל-כך ממה שהיה היום נראה לי מוגזם.