מחזור 8: לא כובשים גם בוונדה, ומפסידים 2:0 לאתלטיקו

אבל בוסי בירידה לא מהעונה הזאת ולא מהעונה שעברה. בוסי כבר בעיני כמו סוארז כמה שנים בירידה. העונות האחרונות בהם בכלל אין משחק לחץ וברצלונה משחקת בצורה שונה גם הגנתית וגם התקפית, הראו באופן ברור כמה בוסי שחקן מוגבל כקשר אחורי, והוא מתאים לסגנון משחק מסויים ככל הנראה. תוסיף לזה את הגיל ואת החוסר כושר שלו ואת האיטיות, ויש לך קשר אחורי שהוא פרה קדושה, בן 33, לא בשיא שלו, שתופס לך עמדה חשובה ולא נותן לקבוצה לעבור הלאה. בסופו של דבר, עד שתחזור להיות קבוצה שלוחצת ומשחקת בסגנון מסויים שיוציא מבוסי את המיטב, זה יקח זמן.

אני מאמין שצריך לעבור הלאה, לדעת להיפרד גם משחקנים אגדיים. היה לנו דור חלומי, זה לא אומר שהדור הזה הרוויח את הזכות לדפוק לנו כמה שנים וגם לדפוק לדור הבא את הצמיחה. יש לי את מלוא הכבוד לשחקנים כמו צ’אבי ואיניסטה שראו שהם לא עומדים בקצב, לא מועילים כמו בעבר, אז הם קמו והלכו. אין בזה פסול. לדעתי, בוסי לא יכול לתרום לנו כמו בעבר, ומקצועית כל מצב מסוכן של היריבה אתה רואה את הבנאדם רץ ריצה קלה להגנה שהוא אמור להיות שם מההתחלה! הבחור בן 33, קשר אחורי זה לא תפקיד לעצלנים.

ליאור צודק כשהוא אומר שעיקר המחלוקת שלנו הוא שאין לו תחליף-אני חושב שבהחלט שווה לנסות את ניקו ואת דה יונג שם.