אני יודע אני יודע, התיקו מול אינטר עוד טרי, והמשחק מול ריאל מדריד רק עוד 3 ימים (ו-30 דקות, אבל מי סופר). אבל אני חושב שזה שהפורום הברסאי מתמלא ומתעבה, האפשרויות הרבות למשחק, והדברים שצ’אבי והשחקנים עושים, ולא עושים, כן “מאפשרים” לפתוח את דיון המשחק הזה כמה ימים לפני התרחשותו.
חדשות טובות (בתקווה שלא יהפכו לתקוות שווא) לקראת מפגש הפסגה - ז’ול קונדה התאמן עם הקבוצה היום, וסיכוייו להיכלל בסגל המשחק, ולפתוח, השתפרו. בטח לאחר ההופעה ההגנתית אתמול. מספרים שפרנקי עלה אתמול לשחק עם זריקות, כאילו הוא מינימום יוסי בניון במשחק נבחרת, והתקווה היא שמצבו הבריאותי ישתפר עוד טיפה עד ליום ראשון, כדי שיוכל לשחק את 30 הדקות אשר מוקצות לו.
מעבר לחיסורים הרגילים (אראוחו, כריסטנסן, ממפיס, ביירין), ובעיקר בגללם - לצ’אבי צפוי כאב ראש לא קטן בבחירת ה-11 שיפתחו. ריאל מדריד אומנם לא תסתגר כמו אינטר, מה שישאיר יותר שטח ומרחב מחיה לשחקני ברצלונה, אבל היא גם קבוצה מסוכנת יותר, משמעותית יותר. אל תתנו למשחקים האחרונים או לנסיונות ההרדמה של האוהדים הלבנים לעוור אתכם. הייתי רוצה להגיד שהסכנה הכי גדולה של הלבנים היא בנזמה, או ויניסיוס, או רודריגו, או כמובן מודריץ’. אבל לדעתי הבעיה הכי קשה איתה יצטרכו להתמודד צ’אבי ושחקניו, היא שהנבלות האלו פשוט לא יודעים מה זה לוותר, וכל עוד אין שריקה - אין מה לסכם את המשחק.
לא פחות חשובה מהכנה טקטית ומקצועית, היא ההכנה המנטלית, במיוחד אחרי התוצאה מול אינטר אתמול. האם ברצלונה תבוא להתפוצץ? האם תבוא שבורה? משחק הרפתקני או זהיר? 3 בלמים ומגן, או 2 ו-2? איפה קונדה ישחק, אם בכלל - מגן או בלם? ראפיניה או פאטי? מי יפתחו בקישור - בוסקטס, גאבי ופדרי, או בוסקטס, גאבי ופדרי?
אנסה לעשות את זה קצת מעניין, בתקווה שתהיה השתתפות - מי לדעתכם צריך לפתוח בקלאסיקו הקרוב?
בחרו את ה-10 שלכם (לא כולל מאטס), ואולי תזכו בפרס מתנת -
- אלונסו
- פיקה
- אריק גרסיה
- קונדה
- סרג’י רוברטו
- אלבה
- באלדה
- קסייה
- בוסקטס
- דה-יונג
- גאבי
- פדרי
- פראן טורס
- דמבלה
- ראפינייה
- לבנדובסקי
- פאטי
0 מצביעים
ברשותכם, לא הכללתי אפשרויות לא הגיוניות כמו טנאס ופנייה, כי הנחתי שטר-שטגן באנקר, משום מה, וכן הכללתי את קונדה (בתקווה שלא אנחס אותו במעשה זה).
בהצלחה לכולנו, ו-ויסקה בארסה!