לא נוגע כרגע בנושא גאבי/פרנקי, אבל רוצה להתמקד בנושא פאטי או ראפינייה -
דמבלה בימין משמעותי יותר טוב מדמבלה בשמאל, אין ספק. אבל ראפינייה בימין יכול לעזור עם ויניסיוס, מה שדמבלה - עם כל השיפור הבולט שלו בקטע של לרוץ ולהתאמץ - לא יעשה, או יעשה פחות טוב. תוסיף לזה את זה שפאטי עדיין לא נכנס לעונה הזו, לפחות מנטלית, ואז הביטחון היחסי שלי במה שאתה מציע בהתקפה (אם כולם היו כשירים ובריאים) קצת מתערער.
דמבלה בימין ופאטי בשמאל, לא בהכרח מנצח את דמבלה בשמאל וראפינייה בימין. אבל שאלו יהיו צרותינו.
לא שמעתי את מה שבוסקטס אמר בראיון שאחרי אינטר, אלא רק קראתי. אמציא אפשרות מנותקת מהמציאות ככל האפשר, ואגיד שאולי הוא התכוון ל"בטח שזה ישפיע, נבוא עם יותר דרייב לנצח". חרטוט? כנראה, אבל לא יודע עד שאני לא שומע אותו, ורק קורא תרגום.
אבל משעשע אותי שאתה מתלונן על תבוסתנות מצד שחקן, ובא בגישה תבוסתנית בעצמך. נכון, אתה לא שחקן וזה לא אותו דבר, ברור לי. אבל הבדלי הרמות באמת כל כך גדולים יותר מבקלאסיקו הקודם? זה באמת שווה לקלאסיקו הראשון של צ’אבי, עם גישת ה"בואו נפסיד, אבל בכבוד"?
די. ריאל עדיפה כי היא יותר מחוברת והיא פחות פצועה, וכי לוקה מודריץ’, וגם הגיוני שהיא תנצח היום. אבל בין זה לבין לזרוק את המשחק הזה לפח ודווקא בו לעשות ניסוי, שלא הצליח באף אחת מהפעמים הקודמות, יש הבדל עצום.
לא. כתבנו את זה בעצמנו או כדוגמה לניסוי שלא הגיוני לעשות היום, או כדוגמה לניסוי שנוסה בעבר ולא הוכיח את עצמו.