Aguante Argentina: באק טו באק של קופה אמריקה! 🇦🇷

מוזר אתה נמצא על הצד הפוליטי המתאים…

כן אבל שתיים בלילה

בשתיים בלילה אתה מקבל שכל?

פימפמו ארגנטינה מול ברזיל, מתוך התקף נוסטלגיה נשארתי ער כדי לצפות, איזה אכזבה, כדורגל נחות ביותר בהתאם לרמה של כדורגל הנבחרות, שתי נבחרות חלשות, שערים של ליגה ארצית, כל השערים עם טעויות מביכות בהגנות. אפילו המכות זה לא מה שהיה פעם, רק משטח הדשא נשאר זוועתי כמו פעם ולא השתנה.

פעם כדורגלני ענק שיחקו בנבחרות האלה, כרגע הם נבחרות בינוניות במקרה הטוב.

שמישהו ייתן באן לטיטי

באסה על הטעות של קוטי ושלנבלות יש שער בכלל אבל אני רוצה שלא יורידו את הרגל מהדוושה, אני רוצה תוצאה היסטורית

אפשר גם להתעלם ממנו ליאור. טיטי כפרעליו בחור טוב אבל לא מבין בכדורגל, הוא ממליץ על הימורים עם חוש הומור.

טיטי אתה צודק תלך לישון. אם זה בשבילך לא כדורגל אני לא מבין איזה ענף אתה רואה.

אהוד, חסר לנו עוד שחקן התקפה בשביל זה. מצד שני האמצע שלנו מטמטם אותם עם החזקה בכדור וגם מרביץ להם.

הנה מאמן נבחרת ברזיל החליף את הבלם השמנמן שלו, אולי עכשיו לארגנטינה יהיה קצת קשה להבקיע.

מי זה הבלם השני בכלל, הוא אולי רזה אבל הבהלה אותה בהלה.

אבל הוא לפחות מבשל מצבים מחוץ לרחבה השמנמן בישל בתוך קו החמש מול שער חשוף

היו 35 מסירות, היה שם חצי רוחב חצי פס גאוני. אתה סתם מנסה להקטין את המהלך ולשים את האשמה עליו. לא יעבוד לך מלך, אנחנו יודעים מה אנחנו רואים.

ליאור, אני קונה לך חולצה של צ’וליטו.

יא אללה איזו שירה אדירה במונומנטאל:

Muchachos
Ahora nos volvimos a ilusionar
Quiero ganar la cuarta
Quiero ser campeón mundial

Y ser campeones otra vez
Y ser campeones otra vez

Brasilero, Brasilero
que amargado se te ve
Maradona es más grande,
es más grande que Pelé

הצגה!! סיקור מקצועי מחר

ה-צ-ג-ה

מה שראינו בלילה היה לא פחות מהצגה, שליטה אבסולוטית של כל רזי הכדורגל של נבחרת ארגנטינה של סקלוני, לה סקלונטה

המילים של הברזילאים השפיעו על השחקנים מאוד, אוטמנדי התייחס לזה ישירות מול ראפיניה בזמן המשחק, פארדס התייחס לזה בראיון אחרי המשחק ויחד עם 86 אלף איש במונומנטל ומול ברזיל מאוד מוזרה וחלשה נגמר 1-4 והיה צריך להיגמר יותר. הגול הברזילאי בא נטו מטעות גסה של קוטי וחוץ מזה הברזילאים לא עשו כלום, אנחנו מחצית שנייה יכלנו גם לתת את המאניטה.

מעבר לחוליאן שבאמת נגמרו לי המילים עליו, אולי אולי מותר להגיד השחקן הכי טוב בעולם כיום, רץ לוחץ מבשל כובש, חלוץ שהוא הכל.

גם הקישור שלנו עבד היום מצויין, בלי אנמיות, פארדס שחרר את אנזו יותר קדימה, איפה אנזו החל את הקריירה שלו בריבר כקשר התקפי יוצר ואנזו ניצל את זה לכבוש ולבשל ולא סתם הוא זכה כמצטיין המשחק.

משחק מושלם של אנזו

גם דה פול נתן משחק מעולה בצד ימין של הקישור ומעבר ליכולת בהעדרו של מסי, הנהיג את החלק ההתקפי
חייך שידר רוגע ושליטה, משחק מעולה שלו.

אפילו ג’וליאנו שנכנס מחליף כבש שער בכורה בנבחרת וחגג כמו אבא צ’ולו.

נתנו את הנשמה מול ברזיל בגמר ההוא במרקאנה ושברנו את הנאחס. רקדנו מול איטליה בוומבלי ובכינו מאושר מול צרפת, ביססנו דומיננטיות מול קולומביה והלילה נתנו את ההצגה מול הברזילאים
אנחנו נוסעים למונדיאל 2026 להגן על התואר, הסקלונטה דוהרת לצפון היבשת, רוצים את הרביעי

אהבתי מאוד את ההשקעה והתשוקה שלך וכיף לראות שזה קיים עדיין בכדורגל נבחרות, אני הייתי “בטירוף” עם ספרד כילד וזה עבר מכל מיני סיבות. חושב על זה גם שבתאכלס אין יריבות באירופה שדומה לארגנטינה-ברזיל.
מקצועית ככה בשוליים: לטעמי ארגנטינה נהדרת ומוכנה ליום שאחרי ליאו מסי אבל אשמח לראות אותו במונדיאל. לא חשבתי שיהיה כלכך חד-צדדי ובברזיל משהו לא עובד. דווקא אהבתי את ההצהרות של ראפינייה ואני לא רואה בזה פסול או זלזול. בסדר גמור שחלק בארגנטינה כעסו (למרות שתקראו את התגובה היפה של חוליאן אלבארס וגם של המאמן).

אוהדי ארגנטינה צריכים להמשיך לחגוג כל רגע כי אין לדעת מתי המומנטום ייעצר בדיוק כמו שאמר ליאונל סקאלוני שצריך לקבל פסל. כרגע הם בלתי מנוצחים - חזקים מנטאלית, טקטית, כישרון ומומנטום והרוב די מחפשות עצמן למעט אולי ספרד וקצת גרמניה.

יש דברים מבית שלא ישתנו לעולם

זה בהחלט דיבור שכבר שמעתי אותו הבוקר וזה די נכון
זה קורה תהליך טבעי , מסי לא נהיה צעיר יותר, הגוף שלו נותן את האותות.

אני לא בטוח שהייתי מזמן אותו להמשך המוקדמות אחרי שכבר הבטחנו עלייה אבל כמובן שלטורניר כן.

אם הוא לא ישחק 90 דקות לאורך כל משחק אבל הוא יהיה שם כקפטן והמוביל ברגעים החשובים ובמקביל ארגנטינה תבנה את עצמה הלאה כולם ירוויחו.

קודם כל כמובן שישמור על עצמו כשיר

13 פוסטים אוחדו לנושא קיים: ליאו מסי :: אלוף עולם

לא יודע מה יותר טוב, זה או פורנו.

כמה חרא אכלנו מהם. סוף סוף הגענו לדור ששחקן רנדומלי אומר לשחקן ברזילאי ״לי יש 2 קופה ומונדיאל, לך 0. לך 0״.

34 נגיעות בשער השני, כמעט 2 דקות רצופות של הנעת כדור עד לגול

מושלם

נבחרת ארגנטינה של סקאלוני:

:trophy: אלופת העולם
:trophy: פעמיים אלופת אמריקה
:trophy: זוכת הפיינליסימה
:1st_place_medal: מקום 1 בדירוג פיפ”א
:no_entry: רק 4 הפסדים ב-71 משחקים
:1st_place_medal: ראשונה בבית במוקדמות מונדיאל 2026
:dart: 31 מתוך 42 נקודות במוקדמות
:white_check_mark: ניצחה בבוליביה אחרי 15 שנה
:white_check_mark: ניצחה בפרו אחרי 16 שנה
:white_check_mark: ניצחה בוונצואלה אחרי 14 שנה
:white_check_mark: ניצחה באורוגוואי אחרי 12 שנה
:white_check_mark: ניצחה בברזיל לראשונה בהיסטוריית טורניר המוקדמות וההפסד הביתי הראשון של ברזיל אי פעם בבית
:white_check_mark: ניצחה את ברזיל בבית במשחק רשמי אחרי 20 שנה
:white_check_mark: הנבחרת היחידה שהבקיעה 4 שערים מול ברזיל במוקדמות
:trophy: כבר עלתה למונדיאל 2026

זה לא רק כדורגל — זו היסטוריה חיה.

המנהיג כשמסי לא בסביבה:

איזה חמוד קוטי אחרי הטעות שלו:

עוד זווית של פארדס ששם את ויניסיוס במקום שלו:

והצ’פחות שקיבל ראפיניה:

ומעוד זווית:

וכמובן דיבו הוא הערס שכולנו רוצים בצד שלנו אבל סקאלוני הוא גבר העל והמנהיג שישמור את כולם ממוקדי מטרה. קלאס בלתי נגמר.