Aguante Argentina: באק טו באק של קופה אמריקה! 🇦🇷

בהנחה שהם מגיעים לגמר הם יסיימו את הטורניר יום.בלבד לפני שהנבחרת הבוגרת מתכנסת לטיסה לסין ואחרי עונת כדורגל ארוכה וטורניר לא יזמנו אותם גם למשחקים חסרי משמעות באסיה.

ממש מבאס לשמוע את ההמנון הברזילאי בלי הקול של סלבה ברזיליי

הייתי בטוח שפה תסתיים ההודעה

מישהו יודע מתי ייצא הדוקו הזה?
וכן, מסי התכוון לבעוט הרבה לפני שקיבל את הכדור מהמלאך.

אהה, וכאילו אני זקוק לעוד סיבות לאהוב אותו:

לא אהבתי אותו מעולם והנה וידוי ההריגה שלו
שילך להזדיין ויקינגי דה מיירדה

Vamos pibes!!!

חסרה קצת סבלנות היום בהנעת הכדור

השופט של סביליה-רומא ארגנטינאי, נכון?

סאן חואן עיר לא קטנה אבל כל פעם שהיינו עוצרים מונית הנהג היה מוריירה. זה כאילו הוא עקב אחרינו וחיכה שרק נרצה מונית. היה מעשן ומדבר על כדורגל. כל בנאדם בסאן חואן היה מדבר על כדורגל. איזה קהל. אין על הסאן חואנינוס. תאמינו לי. לא הוגן להפסיד בסאן חואן.

אולי עדיף שהחבר’ה שלנו יגדלו על רעב הניצחון ולא על יוהרת הניצחון. רק נחמץ הלב על מסצ’ה שלוקח אישית.

הדחה מאכזבת
לארגנטינה יש את הכלים לעשות יותר מזה.

קשה לי להצביע כרגע על נקודת הכישלון כי הנבחרת שיחקה בסדר הרוב המשחקים, לא הייתה מדהימה אבל גם לא נוראית.
מה שכן יש קשרים נהדרים אבל חסר חלוץ דומיננטי טוב לשנתון הזה.

מניח שמסצ’ה לא ימשיך הפעם באופן סופי

עריכה: הוא התראיין ואמר שכשאשר החליט לחזור זה לא היה רק למונדיאל אלה להמשיך את הפרוייקט.
לטאפיה יש את מכתב ההתפטרות שלו במשרד והוא מוזמן להשתמש בו בכל יום שיחליט אבל עד שיגיד משהו אחר הוא ממשיך.

החולצה החדשה, יציגו אותה לראשונה עוד 4 ימים נגד אוסטרליה במשחק בסין

אני חושב שההחלטה הנכונה היא להישאר איתה לנצח

אלופת העולם משחקת היום

נבחרת ארגנטינה תשחק את המשחק הראשון שלה מבין 2 במסע לאסיה באיצטדיון האולימפי בביג’ינג מול אוסטרליה (15:00 שידור בספורט 1)

נראה שסקלוני יחלק כוחות בין 2 המשחקים כאשר היום יעלה ההרכבב הבכיר יותר ועוד 4 ימים נגד אינדונזיה יעלו 'שחקני ההרכב השני.

כיף לראות את מסי מחייך, הוא בבית.

יש דחייה בהוצאת החולצה החדשה, ככל הנראה תצא רק ב-2024.

לליסנדרו מרטינז יש את הפונצ’ו הכי מגניב בעולם

ארגנטינה מנצחת 0-2 את אוסטרליה

סיכום המשחק בתמונות:

“נהניתי מהמונדיאל האחרון בצורה שמעולם לא קרה לי קודם.
למען האמת, אם לא היינו מסיימים כאלופי עולם, לא הייתי ממשיך בנבחרת אבל היום אני לא יכול לעזוב זה, אני חייב להנות מכל זה”.

“לא משנה מה קורה בדרך, תמיד צריך לנסות.
זה חייב להיות המסר לדורות החדשים”.

“אני רוצה שיזכרו אותי כאדם נורמלי ואדם טוב מעל הכל, גם מעבר לספורט”.

todo el mundo a tus pies :heart::argentina:

הסיני המחייך הזה הולך למות בגולאג הסיני אבל זה שווה את זה :blue_heart: :white_heart: :blue_heart:

לפני חצי שנה הבן אדם קיבל תשובה :yum:

ומאז ארגנטינה אלופת העולם בבוגרים, אורגוואי אלופת העולם עד גיל 20 וברזיל אלופת העולם עד גיל 17.

אגב אלופת עולם…

Seis meses del momento más perfecto de todos :heart_eyes::argentina:

לא להאמין שעברה חצי שנה! בקצב הזה עוד שתי דקות נצטרך להגן על התואר. 36 שנים עוברות כמו נצח ואז ארבע שנים עוברות כמו אפצ’י (ועוד קיצרו לנו לשלוש וחצי). מזל שזיכרון לא פועל על זמן.

זה לא תמונת סיכום בלי מרטינס והגביע אם אתה מבין למה אני מרמז…