מצטרף באיחור אופייני לחגיגות האליפות. סכמתם את הכל, אנסה בדרכי.
פליק
בשנים האחרונות פספסתי משחקים של בארסה, עשרות, ייחסתי את זה לזה שאני מתבגר, לזה שאני בלימודים+עבודה, לזה שמסי אחרי המונדיאל ב 22 קבר את הענף ושום דבר לא ירגש אותי בענף הזה יותר.
עד שבא פליק…
חשבתי שטל כדרכו מגזים בהערצה אליו, אבל הוא פגע בול - הרבה יותר ממה שטל עצמו דמיין.
היכולת של האיש הזה להעז לבוא לבארסה כל כך שבורה שאפילו צ’אבי הגדול לא הצליח לרומם אותה, וזה למרות סקאוטינג מעולה שעשה צ’אבי כי בואו השתילים הללו נזרעו תחתיו, ועם 0 רכש הופך את המועדון למוצר סקסי שגם אם הפסיד שיחק בצורה מרהיבה. זה פנומנלי! אבל לשמור על הרמה זה עוד יותר קשה, בטח עם מדיניות תקופת הצנע שהמועדון עובר.
יתר הסיבות שלא פספסתי משחקים השנה (כמעט)
פדרי
קברתי אותו. יש שחקנים שהיו כשרוניים מאוד והקריירה שלהם מתה כי גנטית הם היו שבירים. מתבסס על נדב הקינג.
פדרי הראה ניצוצות אבל לא הצלחתי לראות המשכיות בגלל הפציעות שלו. השנה, מעבר לעניין שהוא אשכרה לא היה פצוע שזה לא פחות מנס, הוא העלה רמה. זו המחויבות, זו הטכניקה המטורפת שלו בחילוצי כדור, זו היכולת שיש לקשרים בודדים בעולם לשנות את הקצב בהובלת כדור, זו היכלות לנהל את קצב ואינטנסיביות במשחק עצמו של כל הקבוצה, זו היכולת לחפות על קשרים נפקדים בהרכבים בהם עלינו עם שלושה קשרים, וזו היכולת להעמיד כל כך הרבה הזדמנויות לשער שאילולא החברים מקדימה שהחמיצו הוא היה מוביל לכדור הזהב by far. בעונה הזו הוא היה צ’אבי ואינייסטה באיש אחד, הפנים של בארסה של פליק.
לאמין
אתם בטח מכירים את ההשוואות (המגוחכות בעיניי) ברשת של לאמין 17 vs מסי 17 vs רונאלדו 17. היום בגלל המדע והטכנולוגיה שחקנים מאריכים ימים במקצוע, היום שחקנים צעירים מנוטרים ע"י מקצוענים כך שהבגרות הפיזית יכולה להקדים, ובגדול לא באמת מעניין מתי שחקן פרץ. מה שחשוב זה מה מייחד אותו והאם הוא מצליח להשתפר כל שנה.
אותי לא מעניין הגיל של לאמין, בגדול הוא ילד מהדור שאני פחות מסמפט, הרשתות החברתיות, החשיפה לכל הבולשיט של העולם הרדור שלנו, אבל על המגרש יש לו ייחודיות שיש למעט שחקני כדורגל. יכולת הדריבל שלו יחד עם הטעיות הגוף הם של שחקני קצה - היסטורית - נטו כישרון. מאוד מזכיר את ניימאר בתנועות השוואה מוצלחת של מישהו מבאי הפורום כאן.
הוא יצטרך לשפר סיומת, והוא יצטרך לשפר אספקט אחד במשחק בכל שנה אם הוא רוצה לחקות את מסי, כי זה היה מסי, האיש שיוצר שיאים ואז מנפץ אותם בעצמו. אבל האקס פקטור שיש לנו איתו כדריבליסט על ושובר הגנות זה נכס שיש לקבוצות בודדות היום - אם בכלל.
זהו בינתיים, שתשרה עלי הרוח אתקדם להמשך
(וגם אני שונא פוסטים ארוכים… וגם ככה חפרתי)