Campeones Campeones Olé Olé Olé - סיכום עונת 24/25 - אליפות, גביע, סופר-קופה וחצי גמר אלופות!

אוסיף גם שצ׳אבי היא דוגמה נגדית נהדרת- שחקן ומאמן עם DNA ברסאי, שהפך להיות מאמן שרואה רק תוצאה (רסולטדיסטה כמו שאומרים הספרדים). אז גם כשהדברים חרקו כשלקחנו נקודות, לא ראינו הרבה שינויים.

זה בגלל שזה קל לשחק בקטאר טיקי טאקה ולעשות קליפים ביויטיוב על אימון אבל שמגיעים למציאות זה דבר אחר.

אני חושב שצאבי יכול להיות מאמן טוב. הוא חייב להוריד את השחצנות שלו ולהתחיל לעבוד כמו שפפ אנריקה וזידאן ואלונסו (רק דוגמה) התחילו לאמן אם זידאן אנריקה ופפ התחילו לאמן במסגרות נמוכות והתנסו באימון לפני גם צאבי הגדול יכול.

לא חושב שצ׳אבי בא משחצנות. צ׳אבי בא בנקודת זמן שבו המועדון היה צריך אותו. זה בהחלט לא מסלול תקין של מאמן, לקפוץ מהליגה הקטרית לברצלונה.

הציעו לו להתחיל בברצלונה ב הוא לא הסכים. לאפורטה לא בדיוק רצה אותו בבחירה הראשונה לבוגרת. לדעתי הזעם שהיה על לאפורטה עם מסי השפיע עליו.

לאפורטה לפני הכל פולטיקאי. פוליטקאי טוב ואהוב אבל עדיין פולטיקאי, ידע שכועסים עליו בגלל מה שקרה עם מסי, איך פותרים את זה? ממנים בסופו של דבר אגדת מועדון אהוב לתפקיד מאמן.

צאבי שנה חופש מקווה שהוא יחזור לאמן קבוצה בדרג ב ואז נראה מה הוא שווה. אני לא פוסל אותו. הוא יודע כדורגל ואין ספק שיש שחקנים צעירים בברצלונה שחיבים לו הרבה , לאמין בראשם.

דבר אחד שמאוד בולט לי - לאפורטה העיף את צ׳אבי על טיל כי הוא אמר בסוף העונה שהסגל שלו חלש מדי, צעיר מדי, מבוגר מדי, לא טוב מדי.

לאפורטה לא אהב את זה, ולמרות שהוא הסכים לתת לצ׳אבי ״ניסיון נוסף״ קצת לפני כן, אחרי אותה מסיבת עיתונאים שבה צ׳אבי התלונן על הסגל לאפורטה חתך אותו.

עכשיו, עם אותו סגל (+ אולמו) פליק הגיע להישגים מרשימים שצ׳אבי לא היה חולם עליהם השנה אם היה נשאר וממשיך לאמן.

זה אותו לאפורטה שתלה שלט ליד הברנבאו בקמפיין הבחירות שלו.

#רקאומר

הוא לא הסכים לתת צ’אנס נוסף לצאבי אלא התחנן שצאבי ימשיך…

בגלל זה כל ההשפלה שצאבי עבר בסוף זה משהו שמעצבן אותי עד היום. זה לא בסדר.

אתה ״מחליף נושא״.

ההשפלה לצ׳אבי אינה מן העניין כאן אלא הגישה התחרותית שלאפורטה מביא איתו.
לאפורטה מאמין באמת ובתמים שהוא יכול להצעיד את בארסה לגדולה. הוא עושה כל מה שצריך בשביל להגיע להישגים שהוא הציב לו למטרה.

לדעתי אנחנו נניף את הגביע עם האוזניים הגדולות בשנים הקרובות, משהו שהיה נראה הזוי בשלוש השנים האחרונות. לנו. הזוי לנו. לאפורטה חושב אחרת ואני שמח שהוא זה שמנהיג את הספינה שלנו אל היעד.

אם יש דבר אחד טוב מבחינתנו בפרז שאצלו אין באמת בחירות ולכן אין סיכוי שיום אחד תושבי ברצלונה יתעוררו עם שלט בחירות של פרז ליד הקאמפ נואו

לא יודע…
לפי הדיווחים עוד מעט כבר אין פרז…

אז אם אין להם מועצת השורה או משהו שתבחר בשבילם, הם לא יקיימו בחירות לנשיאות?

לפי מה שהבנתי פרז שינה את התקנון שבשביל להתחרות בו בבחירות המתחרה שלו צריך להיות עשיר יותר מאלון מאסק וגף בזוס ביחד ואם יש כזה אדם אז הוא צריך לדעת לשיר את ההמנון המדרידאי ביידיש ללא טעויות…

ואם יהיה כזה אדם פלורנטינו ישנה שוב את התקנון…

התכוונתי לשמועות שהוא חולה, מצטער בשביל חבריי אוהדי מדריד (כלומר, כמו תמיד מצטער בשבילכם שאתם אוהדים את הקבוצה הלא נכונה, אבל גם על מצבו של הנשיא שלכם הפעם)…

על כל פנים, עובדתית (כלומר לא שמועות) ממה שהבנתי הוא לא הגיע למשחקי החוץ של הקבוצה כבר כמה מחזורים, מה שמחזק את השמועות על מצבו הבריאותי הלא יציב.

אני חושב שבליגה הספרדית יש מעט מאוד מקום למזל (אולי חוץ מאליפות ה1-0 של צאבי).
בסופו של דבר מי שהכי טובה ויציבה לאורך יותר משחקים היא בדרך כלל הזוכה.

היו כמה שנים צמודות שיכלו ללכת לכאן או לכאן אבל בסוף לא היתה אליפות שבאמת הרגישה שהאלופה ראויה פחות מהאחרות.

בצמפיונס המצב הפוך לגמרי.
כמובן שצריך גם יכולת אבל גם המון מזל ולפעמים השפיץ של הנעל משנה המון.
ריאל היתה עם טונות מזל והפכה משחקים בניגוד לכל היגיון בדקות אחרונות (תרשה לי לפקפק בזה שפרז תכנן את זה מראש…) והיתה עונה שזה גם היו 3 שלבים ברצף.

ברצלונה לעומתה זרקה משחקים אחרי יתרון גדול במשחק הראשון וגם במשחקי הנפל בגומלין בזבזה הזדמנויות גדולות לשערים שהיו משנים את כל התמונה.

אני מקבל את הדעה הזאת, היא מאוד ״ריאלית״ (סטגדיש) אבל אני בוחן אותה לא רק לגבי ברסה אלא גם לגבי ריאל. ברגע שריאל זרקה את מוריניו ואת תחפושת המקופחת האנדרדוג שהיא לבשה על עצמה איתו, והיא הפכה באמת לקבוצה גאה בפני עצמה שלא באה להפיל את בארסה, גביעי אירופה ותארים זרמו אליכם בלי סוף.

אני אפילו מסתכל על אינטר. היא מנצחת רק כשהיא משחקת בשיטת הקטנאנצ׳ו. זה למשל התאים בצורה מושלמת למוריניו וגם עכשיו כשהם משחקים ככה הם זכו בתארים ומגיעים לגמרים בליגת האלופות. אם אינטר תתחפש לברסה ותנסה לשחר כדורגל יפה, היא לא תזכה בכלום. כלום.

זה אגב לדעתי למה לקבוצות חדשות עם כסף כמו צ׳לסי סיטי ופריז לוקח המון זמן לכבוש את גביע אירופה-אין להם מספיק זהות וDNA של קבוצות גדולות. הדברים האלה לוקחים זמן.

ומצד שני אולי אני סתם מקשקש. ככה אני רואה את המציאות. וזה למה אני חושב שברצלונה צריכה להידבק בערכים האלה ובמשחק מסוים ובשיטה מסוימת ולא לזוז ממנה, ורק ככה לקחנו תארים וכבשנו את אירופה.

רק גביעי אירופה זרמו בלי סוף. אליפויות זרמו עם סוף (הרקורד של קרלו בליגה בול כמו של מוריניו על פני שתי הקדנציות), ובקצב הגבוה ביותר דווקא כשעמד על הקווים הארכי-ציניקן זיזו שסחט את הלימון עד שלא נשארה אפילו קליפה (בלית ברירה כנראה). לא ממש מחובר לזהות של המועדון כפי שהיא נתפסת (כוכבים וכו׳).

אגב, אתה גם משמיט את החורבה המוחלטת שהיתה לפני מוריניו ולא בדיוק לוותה בתארים. שמינית גמר 6 שנים רצוף עד אליו, וממנו והלאה לא הודחנו לפני החצי שנים רבות.

כמו שכתבת בהמשך, יש עונות ויש עונות
אם הפער בין מקום 1 למקום 2 בסוף העונה הוא קטן (עד 3 נקודות?) אז יש הרבה מאוד מקום למזל
והרבה עונות הן כאלה

כמובן יש עונות כמו העונה הנוכחית, שבהן הפער בין הקבוצות הוא גדול יחסית
וגם העונה אגב, נגד כל שאר הליגה, בארסה צברה רק נקודה אחת יותר ממדריד

רוצה לומר, תחרויות ותארים זה נחמד והכל, אבל זה לא המדד המושלם לחוזק של קבוצה

גם מוריניו לא הביא לכם הרבה תארים. הוא הביא ליגה וגביע המלך. 2 תארים ב3 שנים. זאת לא הצלחה להגיע לחצי גמר, בטח לא במיינדסט של ריאל.

לכל קבוצה יש שנים קשות ופחות טובות, גם כשהיא משחקת בשיטה ובעקרונות שלה. גם ברצלונה לא תנצח לעד עם משחק מסירות ושחקני נוער. יהיו לה תקופות פחות טובות, העניין הוא שאני לא חושב שאם ברצלונה תשחק כמו אינטר לא משנה מה הכלים שיהיו לה היא תיקח תארים.

להוציא את העונה עם האליפות הראשונה של אתלטיקו בעידן הנוכחי, כמה עונות נגמרו עם פער כזה בשנים האחרונות?

אבל מאמן לא מגיע לואקום ומוריניו חד משמעית לא דירדר את הקבוצה (בלשון המעטה). זה כן הצלחה להגיע לחצי גמר שלוש שנים ברצף אחרי שמינית גמר במשך 6 (פלוס להשאיר שלד חזק שהמשיך להצליח בצ׳מפיונס). זה לא שלפניו היתה איזה זהות חזקה שזנחנו. להפך, בדומה לפליק (ולוצ׳ו*, ומבחינות מסוימות גם רייקארד) - מוריניו היווה הריגה של חלק מסויים מהאתוס בגלל נסיבות קיצוניות שהצילה מועדון שהיה סמרטוט במשך שנים. הדסימה היא טרמפ של קרלו על העבודה של מוריניו מהרבה בחינות.

*אצל לוצ׳ו לא היה משבר עמוק כמו עם האחרים, אבל נראה לי שהכוונה מובנת.

לפני קצת פחות משנה וחצי, בערך שבוע-שבועיים אחרי שצ’אבי הודיע שהוא לא ימשיך - קראתי את הדיווח הראשון על פליק. נאמר אז שהוא זה שפנה ללאפורטה, דרך סוכנו זהבי, ואמר לו שהוא מעוניין להגיע לברצלונה. משהו בידיעה החריגה הזאת תפס אותי, ומאז די עקבתי אחרי כל ציוץ של כל עיתונאי זוטר ששכתב משהו בנוגע אליו.

בחודשים שלאחר מכן התחילו להגיע דיווחים על כמות נכבדת של מועדוני על שהגישו הצעות לפליק - אבל הוא סירב פעם אחר פעם, בטענה שהוא מעוניין להגיע לברצלונה. איזה איש מוזר, חשבתי לעצמי, הוא מסרב להצעות למרות שהדיווחים בברצלונה הם שיש לובי גדול בהנהלה נגד מינוי שלו, מכיוון שהוא לא יודע ספרדית.

זה לא עצר את הגרמני, ולמרות שהקרקס הקטלוני רחוק מלהיות סגור עליו - הדיווחים המשיכו להגיע. פעם אחת זה היה דיווח שפליק כבר התחיל ללמוד ספרדית, בפעם אחרת זה היה דיווח על זה שהוא הגיע לברצלונה כדי לבחון את השכונות השונות, לחפש מסעדות שהוא אוהב, אפילו לחפש גנים פוטנציאלים לנכדים שלו.

אבל כל הדיווחים האחרים מתגמדים אל מול הדיווחים שסיפרו שהוא רואה כל משחק של ברצלונה, מנתח אותו מקצועית, מכין הערות על השחקנים, חושב על שיטת משחק שתתאים לסגל. מהדיווחים שהוא מתלהב מלאמין, קובארסי ופדרי ושהוא כבר מתכנן איך לבנות קבוצה שסובבת סביב שלושתם. הבן אדם קנה אותי. הוא קנה אותי עוד לפני שמישהו ידע בכלל שהוא יהיה מאמן ברצלונה. הוא ידע. והוא התכונן לרגע הזה כמו שאף מאמן אחר לא היה מתכונן. אולי חוץ ממהוא, אתם יודעים על מי אני מדבר.

כשצ’אבי הודיע שהוא מתכוון להישאר, כמעט והתפוצצתי מרוב זעם. מה אתם עושים, חבורה של מטומטמים?! אתם הולכים להרוס את הקבוצה הגדולה שהולכת לקום פה, עוד לפני שהייתה לה הזדמנות!! איזו תקופה נוראית זו הייתה… ובינתיים הדיווחים מספרים שכל המועדונים שפליק דחה חוזרים לתמונה, וחלקם גם מפעלים עליו מכבש לחצים, עכשיו כשברצלונה לא פקטור. התגובה של פליק עדיין הייתה שהוא מחכה לברצלונה. האם הוא יודע משהו שאני לא? מה קורה שם? איך זה שהוא עדיין מחכה לברצלונה, אחרי שצ’אבי הודיע שהוא נשאר?

ואז, ביום אחד בהיר לאפורטה מודיע שצ’אבי כבר לא. אני לא יכול להסביר בכלל כמה הייתי מאושר מהידיעה הזאת. הייתי כל כך מושקע בפליק, שמצידי שישלחו את צ’אבי חזרה לקטאר על גמל. למי אכפת אם התנהגו אליו יפה או לא? אנחנו הולכים לקבל פסיכופת על הקווים, שכבר בונה את העונה הבאה, למרות שהוא עדיין לא המאמן. כנראה שלאפורטה אף פעם לא באמת ויתר על האופציה של פליק. אותו לאפורטה שניסה למנות את פליק במקום קומאן כבר לפני 4 שנים. הוא ידע מה הגרמני הזה שווה.

מספרים שדקו טס לפגישה עם פליק בלית ברירה, בהוראתו של לאפורטה, כשהוא 100% עם האופוזיציה שמתנגדת למנות מאמן שלא מכיר את הליגה הספרדית. כשדקו חזר מהפגישה, הוא כבר היה בצד של לאפורטה, שטען שיש פה הזדמנות למאמן היסטורי ואסור לנו לפספס את ההזדמנות הזאת.

הפסימיות של אנשים פה לפני תחילת העונה, לא הייתה ייחודית לפורום. אוהדי ברצלונה ברחבי כל העולם היו עם אותן תחושות. היריבה המושבעת לקחה אליפות וצ’מפיונס ובנוסף החתימה את אמבפה, בזמן שאנחנו בלי פייר פליי, עם שורה של פציעות ובאופן כללי רוב האוהדים נשארו שבורי לב מהתקופה של צ’אבי אצלנו. ואני? כל כך חיכיתי שהעונה הזאת תתחיל. לא התרגשתי ככה כבר שנים, בחיי. נשארתי ער עד אמצע הלילה כדי לראות את הקבוצה במשחקי ההכנה בארה"ב, ואפילו הפסקה של הקלאסיקו באמצע לאיזה שעתיים לא גרמה לי להתייאש.

כשטענתי, אי שם בחופש הגדול, לא היה אפילו בן אדם אחד שלא חשב שהתפלפתי. אבל פייר? קשה לי להגיד שציפיתי לטירוף שקיבלנו העונה. קיוותי, חלמתי, התפללתי - אבל לא חשבתי שנהפוך כל כך מהר לקבוצה הטובה באירופה. שנשחק את הכדורגל הכי מלהיב. שנכבוש בכמויות שלא היו פה מאז ההוא. שקבוצות יעלו נגדנו ל-2-0 ובאותו רגע הם יבינו שהם הפסידו את המשחק.

לאורך כל העונה היו לי פלאשבקים ל-2008/09. הגענו לעונה כאנדרדוגים מוחלטים, מול ריאל שבטוחה שהיא הולכת לעשות עוד אליפות קלה וכבר בקלאסיקו הראשון הורדנו אותם לקרקע והבהרנו להם שזו העונה שלנו. הגוליאדות בחלק הראשון של העונה, והמשבר באמצע שגרם לרעים לחשוב שהם יכולים באמת לעשות את זה, רק כדי לגמור אותם סופית בקלאסיקו השני. גם באירופה זה היה נראה טוב כל העונה, וגם העונה כמו אז שני החצאים נגמרו בשוויון, כשבחצי השני יש גול שוויון בדקה ה-93. רק שהפעם המזל היה לרעתנו.

טוב שהעונה נגמרה. היה לי מדהים, אבל הגענו לישורת האחרונה גמורים, שבורים, פצועים, עייפים ובעיקר עם שופטים מאוד מאוד עוינים בשבועות האחרונים. אם רק היה לנו סגל קצת יותר ארוך שהיה מאפשר לנו לתת לאיניגו לנוח יותר ולא היינו צריכים להוציא אותו באמצע המשחק הכי חשוב של העונה. אם רק כריסטנסן היה חוזר מפציעה שבוע לפני כן, ולא היינו נאלצים לראות את אראוחו הורס עונה מושלמת. אם רק השופט היה שורק לעבירה על מרטין. כל כך הרבה אם רקים, ואף אחד מהם לא באמת משנה - כי גם בין אם אינטר או פסז יזכו בצ’מפיונס, הם עדיין יהיו סגני אלופי אירופה. ולא מעניין אותי אם התואר הזה לא מגיע עם גביע. הוא שייך לנו.

בזמן שמשחק ההתקפה שלנו היה מדהים העונה - משחק ההגנה שלנו התדרדר בתקופה האחרונה משמעותית. זה גם הפציעות, אבל זו גם איזו ירידת מתח כללית של הקבוצה. פליק דיבר לא מזמן על זה שיש שינויים שהוא רוצה להכניס במשחק ההגנה, אבל זה פשוט בלתי אפשרי לעבוד על טקטיקה כאשר יש משחק כל 3 ימים. אני רגוע, פליק איז דה מן ויט’ דה פלאן. אין לי ספק שבעונה הבאה דברים יראו טוב יותר, וקדם העונה הקרוב הוא קריטי ברמות שאנחנו עדיין לא מבינים. קבוצות יחזרו גמורות מהמונדיאל לקבוצות, ואצלנו פליק יוכל לעבוד עם הילדודס ולהכין אותם לעונה שהולכת להיות הרבה פחות קלה מזאת שעברנו - בכל משחק ומשחק אנחנו נהיה ה-team to beat והשופטים שהעלו הילוך בסוף העונה יתחילו את העונה הבאה בפול גז.

ועם זאת, האתגר הכי גדול של פליק יהיה להוריד את החבר’ה האלה לקרקע. אף אחד לא זוכר לך מה עשית בעונה שעברה, ואם נגיע עם מנטליות של “גם אם היריבים יכבשו 2, תמיד יהיה לנו זמן לשים להם שלישייה” - אנחנו לא נסיים כאלופים שוב. פליק יצטרך להזכיר להם בכל יום ויום שבגלל משחק ההגנה שלנו לא הגענו לגמר הצ’מפיונס, ושאם אנחנו רוצים להיות שם השנה. או בהתמודדות על כל תואר אחר - אנחנו צריכים להיות טובים יותר מבשנה שעברה. רעב הוא שם המשחק.

ועם כל מה שאמרתי - אני רוצה לציין את ה-5-4 על בנפיקה. שם הבנתי עד כמה הקבוצה הזו מיוחדת. בדקה ה-68, ארבע דקות אחרי שראפיניה צימק ל-3-2 אראוחו כבש שער עצמי וקבע 4-2 לקבוצה הביתית, פחות מחצי שעה לסיום המשחק. עוד פעם אראוחו. עוד פעם מפח נפש בליגת האלופות. DNA של מועדון זה לא משהו שאפשר לשנות. באסה. ידעתם שאריק גארסיה הוא זה שכבש את ה-4-4? אני זוכר איך התפללנו לשופט שישרוק כבר לסיום. אני זוכר את התקף הלב שעברתי כשבנפיקה כמעט כבשה את ה-5-4 בדקה ה-95. ואני זוכר בע"פ את המתפרצת הזאת עם כדור ארוך של פראן לראפיניה על מגרש שלם. לקחנו 3 תארים במשחק ישיר נגד ריאל, כל אחד ואחד מהם לרשימת 10 הקלאסיקו הגדולים שראיתי. גם הקלאסיקו הרביעי. ועדיין, המשחק הזה מול בנפיקה הוא זה שעשה את נקודת המפנה של העונה.

אז תודה על עונה מדהימה. תודה ללאפורטה על זה שהלך נגד כל העולם והנחית פה את פליק. תודה לפליק שלא הסכים לשמוע על אף קבוצה אחרת. תודה לפדרי על הגול הגדול בגמר הגביע. תודה ללבנדובסקי שבגיל 200 הוא היה שם לאורך רוב העונה כדי לדחוק את הגולים שלו. תודה לראפיניה ששסיפק עונה של מספרים משוגעים, הרבה מעבר לרמה שלו. תודה ללאמין על זה שבגיל 17 לא פחד לקחת מועדון שלם על הכתפיים ברגעים הקשים. תודה לפראן, שלמרות שכולנו התייאשנו ממנו, נתן לנו כמה גולים מאוד חשובים. תודה לאולמו, שכשלא היה פצוע הביא לנו משחקים חשובים. תודה לפרמין שתמיד נתן את המקסימום שלו, וגם כמה גולים יפים. תודה לפדרי על כל הקסמים שהוא ניפק על מגרש. תודה לגאבי שתמיד הביא איתו אנרגיות. תודה לקאסאדו שהצליח להפתיע את כולנו ולהיות הרבה יותר טוב ממה שמישהו מאיתנו חשב. תודה לפרנקי שעשה העונה קפיצת מדרגה ועשה את התיקול הראשון שלו בקריירה. תודה לקונדה שהיה לפרקים המגן הטוב עולם. תודה לקובארסי שבגיל 18 נתן עונה נפלאה. תודה לאיניגו, שכבר קברו אותו ובגיל 34, אחרי שהוא הבלם הרביעי ברוטציה - לקח את הפיקוד על כל חוליית ההגנה שלנו. תודה לבאלדה שניסה להשתמש במוח שלו, למרות שאין לו. תודה לאריק שהיה עם רגל וחצי בג’ירונה והפך להיות סותם החורים המצטיין שלנו, ולא אחד מעפןם כמו סרג’י רוברטו אלא כזה שבאמת נותן לנו שקט. תודה לשצ’נסני שחזר מפרישה כדי להציל לנו את העונה. ותודה לפדרי, שהיה בכל מקום על המגרש, ולפעמים נראה היה שיש לנו שלוש כמוהו. תודה לכל החברים פה, באמת שבלי כל הדיונים פה שמנתחים לעומק כל דבר שקרה לנו במהלך העונה, זה היה הרבה פחות כיף. ותודה לטיטי, באמת שכל השטויות שלך הפכו את העונה המטורפת הזאת אפילו למהנה יותר.

יא אללה, יש לי כבר פרפרים בבטן לקראת העונה הבאה. אני לא יכול לחכות כבר להישאר ער עד אמצע הלילה כדי לראות משחקי הכנה. אני לא יכול לחכות כבר שברנאל יחזור ויהיה הפתעת העונה. אני בעיקר לא יכול לחכות לראות למה לאמין ופדרי יתפתחו. השניים האלה הם שחקנים יוצאי דופן, והתקרה שלהם לא נראית באופק.

האמת זה מתחבר למה שרמון פלאנס סיפר . עשה שיעורי בית הבחור.

"Ramón Planes (former Barcelona sporting director): “Two days after the 2-8 defeat against Bayern Munich in Lisbon, I received a call from Pedri’s agent telling me that Bayern Munich wanted to do a video conference because they wanted Pedri. I was very surprised because he hadn’t even come to Barça yet. We had him signed, but he was still in Las Palmas. So yes, it’s true that Bayern showed interest. I spoke with their sporting director [Salihamidžić], we had a video conference, and that’s how it was. I was surprised, and it speaks volumes about how well Bayern were working at the time when it came to signing players. Pedri had a sensational season and was the best player in the Second Divisioפn, and Bayern saw that talent in him.”

כזכור פליק אימן אז את באיירן…

https://x.com/iMiaSanMia/status/1924360738593714336