אתה יכול להמשיך לרצות, זה לא יקרה. כמו שקיין לא באמת היה רלוונטי, כמו שמאנה לא היה ולא יהיה רלוונטי, שחקן שמגיע להרכב צריך להיות סופרסטאר ובעל הגדרות מאוד מדויקות, ומי שלא מגיע להרכב צריך לדעת שהרכב יהיה מאוד קשה להשיג פה והוא יצטרך לחכות לדקות. זה מאוד פשוט.
כמו שאמרתי לך אז, לא אכפת לי שמחר יגיע מישהו שיוריד את רודריגו לספסל והוא יהפוך לחלוף ראשון, אבל במועדון רואים ברודריגו שחקן הרכב, ופרז אמר במלוא פיו שהוא רואה בו כזוכה עתידי בכדור הזהב. לא ינחיתו לו פתאום שחקן שיתמודד איתו על ההרכב.
ברור גם לי שהסטטיסטיקה של ברהים תתיישר מתישהו, עד לפני חצי עונה ראיתי בו חור שחור בסגל שלנו, אני יודע שזה לא נמשך זמן רב כל הטוב הזה. עדיין, הוא הראה התקדמות אדירה בחצי השנה האחרונה והוא שחקן טוב יותר ממה שאנחנו הכרנו. בינתיים הוא מספק מספרים מאוד יפים, הוא מכניס הרבה אנרגיות ויצירתיות למשחק (אם כי ברור לי שאתה תערער על זה ולכן אני לא העלתי את הטענה הזאת עד עכשיו. המחמאות שהוא סוחט מכל עבר במדריד ובתקשורת הן ההוכחה הטובה ביותר שאוכל להציג מבלי לחפור בעוד סטטיסטיקות שתבטל בהינף יד).
אני אישית מרוצה ממנו, והוא לא שינה רק את דעתי הלא רלוונטית, אלא גם את דעת קרלו שהתנגד לו בהתחלה ואפילו הדליף לעיתונאים שהוא לא מרוצה מהסוופ הזה של ברהים אסנסיו, ומצפה לחיזוק.
וחוץ מזה,
לא תלית אותה???