צ’אבי מאמן אותנו רק שנה אחת, לוקח אליפות, מביס את ריאל בגמר הסופרקופה ואחרי הפסד כמו אתמול אנשים שוכחים את כל זה מיד ורוצים להחליף את המאמן.
כאילו בקבוצות אחרות הרבה יותר עשירות מאיתנו זה עובד.
מה שאני מקבל מצ’אבי בהסתכלות לעונה כולה זה יותר ממה שציפיתי לו, אני רוצה שימשיך. אני לא מסתכל רק על המשחק הנוראי הזה.
יש לצ’אבי קיבעון בחילופים, יש לו נטיה לשחוק שחקנים, אבל אני לא מבין מדוע מאשימים אותו בכל הפציעות. לבנדובסקי נשחק יותר מכולם, איך זה שהוא לא נפצע? למה פדרי בן 20 לא מסוגל לשחק כל שבוע ולבנדובסקי בן ה 34 כן?
מה קשור כריסטנסן שנפצע בנבחרת?
מדוע ויניסיוס לא נפצע אף פעם ודמבלה כן?
אני כמו כולם לא מבין מדוע לא היו חילופים מול אלצ’ה ובהרבה משחקים אחרים , אני יצאתי נגד זה כמה פעמים . אבל חלק מהפציעות לא קשורות לעומס.
אם כבר פציעות, יש כבר כמה שחקנים שהיו צריכים לחזור והיה להם נסיגה. משהו לא בסדר בצוות הרפואי.
לגבי המשחק, אני מאשים את השחקנים. לא יכול להיות שהם ישברו ככה, זאת בושה וחרפה. גם צ’אבי אשם, אבל השחקנים הרבה יותר. לא מבין את זה, אנחנו הכי שבריריים באירופה. אם לא הולך, ישר מתפרקים.
בשנה הבאה לא יהיה יותר קל. ה FFP מונע מאיתנו לקנות שחקנים, וכבר בזבזנו 200 מיליון על רכש. חלק היה טוב, חלק ממש גרוע. מוזר מאוד שצ’אבי לא מריץ קצת צעירים בגארבג’ טיים כדי לראות מי שווה מה.