Fake news: הדיון על דפים , רשתות חברתיות ומקורות מידע

סוף סוף צדיק בסדום :slight_smile:

הוא לא מאשר את הפוסטים האלו, הוא כותב אותם בעצמו.

והמשפט “למזלם יש הרבה אוהדי ברצלונה בארץ” הוא לא 100% נכון. חלק מהותי מהסיבה שיש כל כך הרבה אוהדי ברצלונה בארץ, היא שבארסה מאניה קיימת. החלק ההרבה הרבה הרבה יותר גדול, אלו ההצלחות של ברצלונה בשנים עברו, אבל בארסה מאניה היו שם כדי לרכב על הגל, ולהגדיל את ההמונים.

אגב, באיזה הקשר אתה כותב את זה?

כנראה בטעות כתבתי במקום הלא נכון.
לא חושב שיש אוהד אחד שהחליט לאהוד את ברצלונה בזכותם או בגללם,יכול להיות שהם גרמו להרבה אוהדים להישאר,אבל מה שהביא את כל אותם אוהדים זה ההצלחות והאוננות המוצדקת אך מוגזמת של ספורט 5 בזמנו.

יש אוהדים שהתחילו לאהוד קבוצות מסויימות בגלל צבע המדים, שחקן מסוים, או סתם כי זה הדבר היחיד שהיה משודר באותו זמן. ממש ממש לא יפתיע אותי אם הרבה מאוד אנשים שמעו על ההצלחה של ברצלונה ההיא, והדבר הזה שנקרא “בארסה מאניה”, למרות ואולי בגלל כל הצהוב וההתעסקות בשטויות, רק חתם את העסקה. במקרה המינימלי. אולי בכלל שמעו על ברצלונה רק בזכות בארסה מאניה ושלוחותיה (שלוחותיו? שלוחותיהם?)

מה הם עשו הפעם? ירדו על ויני?

אם זה שי פל זה יהיה ממש מצחיק.

אני מניח שזו הכוונה…

האמת שהתגובה שלי הייתה לטל. לדעתי זה אירוני. בדקתי וזה אכן הוא.

אמור היה לשבת בסטרטפורד אנד במשחק מול לידס אבל מישהי נפטרה ומצאתי את עצמי במיין סטנד של אברטון.
אבל כן - סטרטפורד אנד הוא הוא טל הרמן כפי שכתבו כאן.

מה דעתכם על אלה ששולחים הודעות קוליות בוואטסאפ ?

דעתי האישית שיש לחוקק חוק חדש, שנתיים מאסר בפועל על כל הודעה קולית ואם ההודעה מעבר ל 15 שניות אפשר להוציא אותם להורג בלי משפט :face_with_peeking_eye:

2 פיתרונות מאוד יעילים: לפצל הודעה קולית ארוכה אז נניח במקום אחת של דקה 4 של 15 שניות. הדבר השני זה להריץ על 1.5x.

בזמן האחרון אני פשוט מתעלם מהודעות קוליות.

ועוד לא דיברתי על אלה שכותבים “אהלן, מה המצב ?” ומחכים עד שתגיב כדי שיכתבו את מה שיש להם להגיד :grimacing:

זה דורש…כאילו הרמה להנחתה
מתנצל על הספאם

זה, זה בדיוק :rofl:

לגמרי אני. אם אני לא הכי מכיר אותך אני חושב שנכון לבנות את השיחה. מצד שני זה בהחלט יכול להיות מציק אני משער :sweat_smile:

אני מהצד השני של הסקאלה, כמה שיותר קצר ומיד לעניין :joy:

לי יש יותר בעיה עם אלה שמתקשרים ולא יודעים לסיים את השיחה.
הודעות קוליות אני שם על 1.5 ושומע כשיש לי זמן פנוי.

אז כמיטב המסורת, אני אתפוס את הצד שמול טיטי: זה כלי מעולה, בעיקר בנהיגה, אבל יש אנשים מסויימים שעושים לו אביוז חמור (כל מה שעולה על 30 שניות בלי סיבה ממש ממש ממש טובה).

אולי צריך לדרוש רישיון ו/או לכלול בהתקנה של וואטסאפ וירוס שמשתחרר אוטומטית אחרי הקלטה ארוכה מדי. אגב, עניין של זמן עד שכל טלפון כבר ידע לתמלל את ההודעה לטקסט בעצמו, גם בעברית. לדעתי אפילו יש אפליקציה כזו לאנדרואיד (ספציפית לעברית).

הודעות קוליות כמו “אני בנהיגה חוזר אלייך עוד מעט” או של כמו חבר שלי שיש לו בעיות בידיים ולא יכול להקליד אז שולח הודעות קוליות בהחלט מתקבלות וזה אכן כלי מעולה.

אני מדבר על אלה ששולחים הודעות קוליות כי הם עצלנים ולא בא להם לכתוב הודעות ארוכות, או מאמינים שיש להם קול סקסי ושהם מעניינים כמו בסרטון שהעלו פה.
והכי שנואים עליי אלה שאתה מבקש מהם מספר טלפון ושולחים לך את המספר בהודעה קולית ! :face_with_symbols_over_mouth::face_with_symbols_over_mouth::face_with_symbols_over_mouth::face_with_symbols_over_mouth::face_with_symbols_over_mouth::face_with_symbols_over_mouth::face_with_symbols_over_mouth:

אני מקטלג רמת אינטליגנציה לפי התנהלות בוואצאפ.

מהקל אל הכבד -

רק הקלטות - סוג של טלפון שבור עם ערבים שאינם יודעים קרוא וכתוב בעברית.

הקלטות ותמונות - ערס שלא גמר בית ספר, מתמודד פוטנציאל למשחקי השף.

מדבקות - דודות טרחניות שלא מכירות את הכלי שנקרא וואצאפ.

מלל ומדי פעם הקלטות - רוב העולם המקיף אותי.

מלל קצר וקולע - שיא השיאים של האנשים בעולם. היכולת לכתוב הרבה בקצת מילים זו גאונות של ממש.