Fake news: הדיון על דפים , רשתות חברתיות ומקורות מידע

חברים אני צריך את עזרתכם: לאחרונה חבר שלי שלא הייתי איתו בקשר כמה שנים שלח לי ווידאו בווטסאפ שלו והחבר׳ה, מעלים זכרונות וחוויות כיפיות שעברנו. מפה לשם הוא ואני מדברים עכשיו בווטסאפ אבל רק בהודעות ווידאו (אמרתי לו כמה פעמים שאם זה ממשיך נראלי נצטרך למצוא פלטורמה אחרת, אבל יאללה - זורם עם דרך התקשורת הזאת).

קיצר, איפה זה מקטלג אותנו בסולם האינטליגנציה?

חייב לציין שלטלגרם יש פיצ’ר נהדר של הודעות וידאו של עד דקה. הייתה תקופה שאני וחבר היינו משתמשים בזה מלא.

זה קונספט חדש… אני צריך לשקול אולי עוד קטגוריה או שעד שלכ ישתמשו בקונספט הנ"ל מעל לאחוז מסוים מסך משתמשי הוואצאפ - האפשרות לא תספר…

אני חושב שרק על המקוריות והעקביות (בכיף למעלה מדקה סרטונים) מגיע לנו דירוג גבוה.

ובמילה אחת?

היי מה קורה? אני מחפש כבר כמה זמן מקורות מידע לפרמטרים “אתלטיים” (מספר ספרינטים, מהירות ריצה וכ’ו) ואין משהו בסגנון DB פתוח כמו שיש לפרמטרים אחרים כמו מפות חום, XG ומיקום ממוצע כמו של אתרי ההימורים או WHOSCORED. הבנתי שזה עשוי להיות קיים דווקא בטוויטר אצל משתמשים כמו https://twitter.com/julencastellano . הבעיה היא שבגדול אני לא משתמש בטוויטר, ואין לי מושג מה הולך שם, מבחינת עוד מקורות מידע.

למישהו יש מקורות רלוונטיים? או אנשים בטוויטר שמספקים מידע כזה?

הייתי אומר ששווה לדבר עם מולי אפשטיין הוא פרשן ערוץ הספורט לאתלטיקה, פיזיולוג ספורט ומאמן אתלטיקה לפיתוח יכולות גופניות.

לפי מה ראיתי יש לו גם טוויטר וגם פייסבוק, מאמין שאם הוא אישית לא יוכל לעזור לך אז הוא בטוח יוכל להפנות אותך למקורות